Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
i kod mene...zato ne smem da stavim sliku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

na klj sve sami frikovi i glasom i stasom 

hvala na gostoprimstvu.... kao clanovi koji su na ovom forumu duze nego ja, ocekivala sam saradnju i lepo druzenje al izgleda da ovde niko ne zeli da se bavimo temom.... molim moderatore da se tema izbrise
. Ovde i mnogo ozbiljnije teme budu slucajno ili namerno odvedene u nepoznatom pravcu
, ali se ne uzbudjavaj, vec razmisli sta ti je ciniti
. Nije vredno sekiracije, veruj mi
.hvala na gostoprimstvu.... kao clanovi koji su na ovom forumu duze nego ja, ocekivala sam saradnju i lepo druzenje al izgleda da ovde niko ne zeli da se bavimo temom.... molim moderatore da se tema izbrise

)
pa to za ushi ne znam,al znam da stariji mladjima ne moraju da persiraju,mada bih ja ipak volela da mi persirate![]()

dogovoreno gospodjiceOvde se, ipak, najbolje upoznajemo kroz ono sto pisemo. Nemoguce je sve srociti u jednom postu, cak i sa fotkama i ko zna koliko iskrenim podacima (pod uslovom da je neko raspolozen da sve to napise).hvala na gostoprimstvu.... kao clanovi koji su na ovom forumu duze nego ja, ocekivala sam saradnju i lepo druzenje al izgleda da ovde niko ne zeli da se bavimo temom.... molim moderatore da se tema izbrise
ja uopste nisam imala nameru da se pise god, kilaza, visina itd
bilo je dovoljno da se stavi samo slika....
ja uopste nisam imala nameru da se pise god, kilaza, visina itd
bilo je dovoljno da se stavi samo slika....

: