Predstavite kućnog ljubimca

vilus:
cao svima! da i ja predstavim svog ljubimca. ovo je najludji pas na svetu beagle Bili iz Beograda. jako je zivahan i uvek spreman za akciju. voli decu i sve ostale zivotinje.
Psić je sjajan... Ali svi verujemo da je najluđi baš onaj naš ;) . Morali bi da organizujemo takmičenje!
Moja Dona kad ide u šetnju poludi od sreće za gotovo svakom osobom koju sretne - ubeđena, valjda, da svi postoje samo zato da bi se njoj divili i mazili je! :lol:
Ono na čemu sam ti posebno zahvalna je što si tako brzo reagovao i fotke postavio drugačije. Hvala.
Veliki pozdrav za oboje! ;)

Što me niko ne hvali, a toliko sam lep?

Prilozi

• DSC00224.JPG
    DSC00224.JPG
    10,4 KB · Pregleda: 13
  • DSC00227.JPG
    DSC00227.JPG
    9,3 KB · Pregleda: 9
  • DSC00225.JPG
    DSC00225.JPG
    11,2 KB · Pregleda: 10
Dobermanka:
Macak je zaista divan!
Hvala, hvala, baš ste zlatni! Ove zime je krenuo da zavodi red po kraju, čisto da pokaže ko je glavni. Dešava se da dođe kući nešto da pojede, sav očerupan i odmah trči napolje. Ako neću da ga pustim-počinje predstava:šetka se u krug, frkće, duva, na kraju sve sa stola smakne na pod .Najgore je noću -gura me da me probudi, prede k'o traktor, legne mi na glavu, a ako nastavim da se pravim luda, počne da kotrlja plastičnu lopticu (sa klikerom unutra) po parketu i onda više nema spavanja. Inače, ulazi preko trešnje i terase u sobu, ali mora da izađe na ulazna vrata, to znači trčanje niz stepenice, obaranje stvari po hodniku i otključavanje i sve to u dva ujutru.U stvari je mnogo dobar, osim kad poludi i donese mi živog miša u krevet !

Imam malu prelepu Milicu (jack rassell) i ne bih mogla da zamislim svoj zivot bez nje. Moja Micoka ima 9 meseci. Ona je nesto najsladje i najlepse. Ona je ... UHH, ne postoji trenutno rec kojom bih opisala ono sto ona meni predstavlja. Malo sam sebicna, Micoka, pored mame, ima i tatu koji je isto toliko voli.
Znaci, od kada smo je dobili, ludnica po kuci. Ne moram da iznosim detalje, svi znaju sta znaci imati terijera u stanu. Kako oni znaju da budu tvrdoglavi, pa to je cudo. Dugo nam je trebalo da naucimo osnovne stvari, ne zato sto smo glupi, naprotiv, samo da proverimo gde je granica i da probamo da zamenimo uloge. Zasto nas dvoje nebi bili njeni ljubimci?!?
Nasa Milica ima svoju sobu:
"smeta mi boja zidova, pobogu ko jos ima zelenu boju zida? Pa da vidimo sta je ispod te boje, a i bas je ukusna :confused:;
smeta mi plakar, valjda mi tresnja ne odgovara, a i mozda je i ona ukusna? :twisted: ;
volim mami da pravim haos po podu, malo pikim, malo kakim, pa sta, malo sam neuredna;
papucice, uh sto volim papucice, mamice cipelice, tatine patike, sve volim! :-P
A onda dodje moj tata :oops: i boze sto je moja soba lepa, sve je nebitno, jer moj tatica je tu! A kada mama dodje :roll: ja ne znam sta cu od srece, pa mi smo zajedno i sve je po starom. Ja se potrudim (uz tatinu i maminu pomoc) da sredim svoju prelepu sobicu i BUDEM DOBRA, NAJBOLJA! ;-) Do sutra ujutru, pa tako opet sve iz pocetka!" :evil:
Nazalost Milica je ujutru nekih sest sati sama i bas ne voli da bude sama. A ne volimo ni mi da budemo bez nje. Eto njena mama sada umesto da radi, ona pise o njoj i misli na nju...

Nemam na poslu slicice ustvari imam ali kada je bila malecki pas sa tri meseca...

Prilozi

• Micoka.JPG
    Micoka.JPG
    38,6 KB · Pregleda: 6
Joooj, mnogo je smesan! :lol: Ja ga "boksujem" sa prstima, on se podigne na zadnje noge, a prednjim sapicama pokusava da uhvati moje prste i kad ih capi, onda krene da ih grize. I tako moze do sutra. Juce sam ga stavila na kutiju da ga fotografisem, on hteo da sidje, pa posto mu je bilo visoko, on "hop" meni na glavu. :lol: A kad se izmori za sekund padne u "komu" i onda mozes da ga diras, ne reaguje. E, da i "bije" se sa maslachcima. Aaaaaaa, medenjak. :-P

Back