Predstavite kućnog ljubimca

Kao prvo ja mislim da je doberman pas za cuvanje kuce ,dvorista ili necekg tako .
On je pravljen da bez obzira na sve brani tu njegovu teritoriju kao sto je sarplaninac ili kavkaski ovcar ili neki tako pas , oni nece mnogo da tolerisu da ih dete gnjavi i udara .

E ovo je moja ZANET koja sada zivi u Grckoj:):) kajsijica moja mala:)A imam i Crnu ali je njena slika prevelika a ne znam kako da je smanjim:)

Prilozi

• DSC00033_edited.JPG
    DSC00033_edited.JPG
    82,6 KB · Pregleda: 9
ako neko prodaje stenad zlatnih retrivera zlatne boje-tamno zute- , sa pedigreom, bez ikakvih posledica-raznih bolesti- das mu oditelji ili porodica nema nekakve bolesti, tegobe neka mi na ovom forumu posalje i navede moje ime dacu mu licne podatke kako bi smo se dogovrili

Јао, ево га "Снупииииииииииииии" (бигл) .... како је то лепа раса!

Viluse, имам једну молбу:
под хитно смањи слике, а разлог прочитај на првој теми "Обавештење" и тема "Правила и објашњења".

Mili:
Јао, ево га "Снупииииииииииииии" (бигл) .... како је то лепа раса!

Viluse, имам једну молбу:
под хитно смањи слике, а разлог прочитај на првој теми "Обавештење" и тема "Правила и објашњења".
:evil: :x :x
Hvala, Mili, ja već počela da šizim!
Koliko puta treba da ponavljemo isto?! :confused: :confused: :confused:
Ljudi...vaši ljubimci se sasvim lepo vide i na fotkama normalne veličine, ne postavljajte ovde bilborde - brisaću ih! Ali, stvarno!

Back