Predstavite kućnog ljubimca

NIje me bilo dugo na forumu ali sad napokon imam o čemu da pričam.
Juče sam se vraćala iz gimnazije i na pašiću ugledala udruženje za zaštitu životinja NOA. U jednoj od kutija sam ugledala preaslatke mešance zlatnog retrivera i nisu sigurni koga. Odmah sam se zaljubila u malu žutu pufnu jedinu ženku. tako da je sinoć negde oko 9 stigla u novu porodicu. Stara je mesec i po dana i ima negde oko 2kg. Prva noć je bila dosta uzbudljiva sobzirom da mi nije dala da spavam ali OK period privikavanja. Još nije vakcinisana to bi trebalo koliko sam ja čula za oko nedelju dana. Uskoro ću imati njene slike pa ću ih zakačiti. ako neko ima neki koristan savet pišite mi. :razz: :razz: :razz: :razz:

Тужна сам ... ноћас је «отишла» наша Мацика (мама нашег мачка, Киће). Невероватно је како смо ономад успели да спасимо и маму и мачиће, од којих је један остао код нас, а двоје сам удомила. И овог пута смо спашавали њене младунце и сада су у нашој кући. Да то нисмо урадили, не би преживели. Као да се опет понавља исти «филм», само овог пута, са једном трагичном епизодом. Мале ћемо отхранити док не ојачају, а после не знамо како ћемо даље!

Mili:
Тужна сам ... ноћас је «отишла» наша Мацика (мама нашег мачка, Киће). Невероватно је како смо ономад успели да спасимо и маму и мачиће, од којих је један остао код нас, а двоје сам удомила. И овог пута смо спашавали њене младунце и сада су у нашој кући. Да то нисмо урадили, не би преживели. Као да се опет понавља исти «филм», само овог пута, са једном трагичном епизодом. Мале ћемо отхранити док не ојачају, а после не знамо како ћемо даље!
KAKO STA BI? :shock: :confused:

Нашли смо је како лежи на улици! Кола, изгледа. Не знам како. А цео дан је била узнемирена, чудно се понашала, стално нам улазила у кућу, спавала на местима где иначе никад није спавала, изгледа да је предосетила. И ето .... кренули у шетњу, једном, релативно, мирном улицом .... призор је био језив, а деца била са нама. Старији није могао да се смири!

Mili:
Нашли смо је како лежи на улици! Кола, изгледа. Не знам како. А цео дан је била узнемирена, чудно се понашала, стално нам улазила у кућу, спавала на местима где иначе никад није спавала, изгледа да је предосетила. И ето .... кренули у шетњу, једном, релативно, мирном улицом .... призор је био језив, а деца била са нама. Старији није могао да се смири!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Evo da se poslije duzeg vremena i ja javim :)
Dobila sam maloga Gandalf Yackety lhasu apso , 17. puni 4 mjeseca :

gandiev8.jpg

Goddess of the far east:
Sijamski mačor se zvao Uroš . Jednostavno je nestao.Nadam se da ga je neko uzeo i da mu se ništa nije desilo.Mala mace su lepo udomljene.Čekaj šta je bilo sa Mushu?Inače iskopirala sam sve slike sa ove teme i Mushu će ući u kolekciju.
Mushu je nakon sto je rodila Leeloo & jos 4 -oro,posle mesec dana umrla,nije bila bolesna i nije bila otrovana,jednostavno smo je nasli mrtvu, pretpostavljamo da je srce...... :cry: :cry: :cry:

Back