gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Јесте, прави је риђоња! Нигде нема црну боју, и уши су му розе! Хвала, Мачкић!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

KAKO STA BI? :shock:Mili:Тужна сам ... ноћас је «отишла» наша Мацика (мама нашег мачка, Киће). Невероватно је како смо ономад успели да спасимо и маму и мачиће, од којих је један остао код нас, а двоје сам удомила. И овог пута смо спашавали њене младунце и сада су у нашој кући. Да то нисмо урадили, не би преживели. Као да се опет понавља исти «филм», само овог пута, са једном трагичном епизодом. Мале ћемо отхранити док не ојачају, а после не знамо како ћемо даље!
![]()
Mili:Нашли смо је како лежи на улици! Кола, изгледа. Не знам како. А цео дан је била узнемирена, чудно се понашала, стално нам улазила у кућу, спавала на местима где иначе никад није спавала, изгледа да је предосетила. И ето .... кренули у шетњу, једном, релативно, мирном улицом .... призор је био језив, а деца била са нама. Старији није могао да се смири!

:-P

a ja se bas pitala zasto bas taj nick! sada znam!!!mushu13:godess,ovo je mushu

ivana_nbg:a ja se bas pitala zasto bas taj nick! sada znam!!!![]()
pa predpostavljala sam da ti je 13 srecan br(kao i meni)ali nekima je i baksuzan....xexemushu13:mushu je bilo zauzeto pa sam morala da dodam sretan broj
sad znas za ceo nick razlog![]()
![]()
Mushu je nakon sto je rodila Leeloo & jos 4 -oro,posle mesec dana umrla,nije bila bolesna i nije bila otrovana,jednostavno smo je nasli mrtvu, pretpostavljamo da je srce......Goddess of the far east:Sijamski mačor se zvao Uroš . Jednostavno je nestao.Nadam se da ga je neko uzeo i da mu se ništa nije desilo.Mala mace su lepo udomljene.Čekaj šta je bilo sa Mushu?Inače iskopirala sam sve slike sa ove teme i Mushu će ući u kolekciju.