Predstavite kućnog ljubimca

Evo i mojih ljubimaca ;)
Najvise vole kad su zajedno.
10-09-04_1817-1.jpg

10-09-04_1816-1.jpg

A tek sto vole da spavaju zajedno - ma nema vece ljubavi....
13-11-04_1240-1.jpg

toncica:
To je zato sto si slicicu ubacila u word.Ja sam uspela da kliknem na taj tvoj dokument i otvorio mi se word i u njemu sam videla slicicu kako neko drzi u rukama Cvrleta

Pa jedino tako sam mogla da isecem fotku i da je zalepim, jer ako je kopiram u paint-u, ispadne osencena. Morala sam da je isecem da ne stavim na net- fotku druga kako drzi cvrleta!

Probacu iz painta!

krofnicayz0.jpg
Ovo je Krofnica!
Bilo neko nevreme i ona došetala sva preplašena ispred naše firme. Odmah smo animirali sve lokalne radio stanice, raspitivali se po kraju, obavestili sve koji su u kontaktu sa retriverima i - ništa.
Klinci iz kraja je nazvali "Krofnica".
Inače je izuzetno pametna i lepo vaspitana. Nakon dva prevoza kolima na relaciji kuća-firmica, sama je ukapirala da treba da uđe u auto, ne odmiče se više od 5m od vrata kad je ispred firme i ne pušta nikog u dvorište kada je kod kuće. Sve mačke koje su se lagodno baškarile po dvorištu od kad nemamo psa - razjurila je. I obavezno, kada negde polazi prati da li idemo oboje! Juče kada smo šetali sa njom (bez kaiša i povoca - i dalje se nadamo da će se vlasnik pojaviti), trčkara ispred i iza ali nas stalno drži na oku i ni slučajno se ne udaljava tako da nas ne vidi. O poverenju koje od početka ima u nas da ne govorim!
Ma... sjajna kuca, nemam pojma šta ćemo sa njom ako se vlasnik ne pojavi. Kako da je ostavimo? :(

Back