Predstavite kućnog ljubimca

mi smo otvorili ovu temu, baš mi je drago što predstavljate svoje ljubimce... evo još nekoliko sličica mog dragog pseta... malo smo bacali frizbi ovih dana, duvao je vetar pa je frizbi leteo gde ga je vetar nosio... tako da je Alex dosta trćao pa se je malo nabacio masu koju je izgubio kad je imao problema sa stomakom i zatvorom...

gG7YmOKkEJa1qnCg.jpg

JXy1jswN8dvSMPdM.jpg

chika:
sto je lepo sunce ti :)

jel ga kupas, koliko je staro?

ako je pitanje bilo za mene, a i ako nije ja ću da odgovorim :)

Alex je star dve i po godine i što je stariji sve je poslušniji i pametniji, a mopsevi važe za tvrdoglave pse. Naravno da ga kupam, jedino ga nisam kupala kad je baš bio mali, tačnije dok nije napunio 6 meseci, a i tad sam ga dezinfikovala sirćetom rastvorenim u vodi pošto mopsevi imaju jak miris (iliti smrad :roll: ). Sad se kupamo uglavnom jednom u dva meseca ili kad se vrati iz sela. Ovih dana će da padne jedno kupanje, ali prvo moramo do veterinara na mesečno čišćenje žlezde i da obavimo još neke sitnice... A onda ćemo malo da se pripremamo za izložbu IX FCI grupe koja će biti održana kod bazena 25. maj za 15tak dana!
Evo nekih sličica sa prethodnog kupanja :)

gFC5ot1D2oet_FGR.jpg

RJ_E5MmbdSyR3oWd.jpg

lEnGmwzwAf1YVvuU.jpg

7BdOiGy3qBvVkXlo.jpg

Sanha:
Aleks je bre predivan pasic i dobrica koliko sam skapirala,...

jeste, a i blesav je skroz! :roll:

Sanha:
Prelepe su ti slike,blago tebi kad ti radi fotoaparat,meni ne radi josh,a Rea je porasla kao tele,jedva chekam da vam je pokazem:D

pa i mi jedva čekamo slike! :) a kako sam krenula, neće ni moj još dugo da radi! :roll:

Sanha:
Pomazi Alexa od mene molim te;)

važi! :D

ovo su moje miljenice...
koje su ostale u mojoj porodičnoj(devojačkoj) kući
na čuvanje mojoj mami i baki...
e.
da vidite moje dve debeljuce:p

cvrle-šarena ima 8 kila
a cno bela-gara ima 6 kila:lol:
moje mačkice koje sam ostavila mami.
ovih dana pune 8 godina!

Клик на ОДГОВОРИ, скролуј доле до дела "Приложене датотеке", клик на "Средите прилоге", клик на Browse, нађи путању до слике, кликни на "Слање", па на "Затвори овај прозор" и на крају "Пошаљите овај одговор".

Milly73:
Клик на ОДГОВОРИ, скролуј доле до дела "Приложене датотеке", клик на "Средите прилоге", клик на Browse, нађи путању до слике, кликни на "Слање", па на "Затвори овај прозор" и на крају "Пошаљите овај одговор".

Milly vam je lepo objasnila kako da postavite slike, ali ja ne vidim da je neko postavio...
interrogations.gif

Back