Predstavite kućnog ljubimca

Mi smo nedavno kupili patuljastog snaucera, a osim njega imamo i 2 tigrice.
E sad posto sam tek sad dosla na ovaj pf, a pretragom se pokazalo da je tema o crnim patuljastim snaucerima zakljucana, gde da se uputim da razmenim iskustvo sa ostalim snaucerasima?

Evo i Akija
Pozdrav svima
P.S. Inace prava je beba i po ceo dan bi samo da se igra i igra i igra, moja cerka i on taman drustvo:heart:

Prilozi

• Aki izbliza.jpg
    Aki izbliza.jpg
    49,6 KB · Pregleda: 12
imala sam N.O uginula je letos u 11,5 god zivota.najbolji pas ikada!sad imam papagaja nimfu puno ribica,imala sa morske prasice al sam ih poklonila.sad uskoro uzimam drugog psa.i da imala sam mesanku terijera i jazavicara i neceg treceg ali su mi je ukrali..na slici je Una,N.O.punoo mi nedostaje!

Prilozi

• UNA MOJA SRECJA.jpg
    UNA MOJA SRECJA.jpg
    37 KB · Pregleda: 7
Imala sam Brazilske file muzjaka i zenku.
Uginuli su oboje u razmaku od 6 meseci. Mnogo mi je tesko......nedostaju mi....i mnogo sam ih volela. On se zvao Tajson a ona Anita. :sad2:
Ostala mi sijamka Mici, papagaj Kica i ribice koje inace drzimo u fontani.

Prilozi

• Anita3.jpg
    Anita3.jpg
    41,9 KB · Pregleda: 11
  • Bane1 024.jpg
    Bane1 024.jpg
    60,9 KB · Pregleda: 9
Vrsta (pasmina):Skotski ovcar (lesi)
Ime: Lessi :-D
Datum rođenja: 03.10.2008
Datum kada sam došao u obitelj: poslije rodjenja za 2 mjeseca neznam tacno datum
Kupljen sam/nabavljen u:Nisam kupljen mene su poklonili :super:
Naldraža hrana: Chappi (nazalost kod nas nema druge hrane da se kupi) a volim i dzigericu :D:D:D:D
Najdraža igra i igračka: skrivanja,,,a nadraza igracka loptica i plasticna kost,plisane igracke.....
Živim u...(kući,stanu-vani,unutra): U boxu a zimi sam u kuci
Najbolji prijatelj/ica: Njegova vlasnica (ja),komsinicina maca Tiki,i njegova braca i sestrice:zag:
Volim...:k ad sam čitav dan van kaveza, igrati se....
Ne volim: kada me vrate u kavez, kada sam sam (rijetko kad se to desi)...
Opiši me (ukratko): Veseo,lud i luckast :klap::klap::klap::klap::klap:

PIsite leksikone za ljubimce

Prilozi

• 3081.jpg
    3081.jpg
    30,3 KB · Pregleda: 11
Evo sta ja imam sada konacna odluka :)

Pas-Skotski ovcar -Lesi
Macke;
Toti macor star 3.5 godine
Mica jedna mackica kad tad je uvedemo u kucu
Mama macica
3 macica
I 20 macaka u dvoristu koje se izlezavaju na travi a ja ih hranim
imam micinog brata,,,i on isto koa mica kad tad udje u kucu
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
I imam 7 ribica u akvarijumu,.,,,,ja cu Zoo vrt da otvorim :))) zezam se naravno ,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,.

Moja dva ljubimca i ovo najmanje komsijsko. Inace su sve devojcice.
Komsinica Reni ,civavica, nam je zakon, ostenila je 6 malih od kojih je samo jedno uginulo jer je bilo bas malecno i golo, a ostala 5 su ohoho krupna i lepa. sad su porasli i pronasli svoje domove.
Moja rotvajlerka je Nera. mnogo je zlatna. odlican je cuvar a sa poznatima je neverovatno umiljata, prava maza. obozavam taj kontrast kod nje.jedino je problem, sto zbog ovog ludog vremena radimo 300 na sat pa imamo manlo vremena za setnju pa je slabije setamo. tako da je ona zeljna setnje, pa kad krenemo jedva je obuzdamo. ona se zadise, a svi ulicom beze i kolace oci na nas, a moja Nadjica trcka za njom, vuce je i vice polako Nera udavices se.
Kad neko nepoznat udjeu dvoriste, Nera puno laje i skace u boxu, a onda Nadja otrci do nje da je smiri. A "dragi" nam gosti se krste kako malo dete sme da pridje "agresivnom" rotu. :-) obozavam taj deo ...
attachment.php

Back