Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ova slika je sve što treba da znate o vučićevim, gromoglasno najavljivanim, infrastrukturnim poduhvatima...
ExbJ8dnXAAA19vh

:eek:
Devojčicu Anu je vršnjak udario pesinicom u stomak samo zato što joj je tata Dragan Đilas To je to, to je, to je #Srbija
Nije u detetu problem, ni u roditeljima, to je nuspojava toksičnog i agresivnog narativa, horskog obračuna sa neistomišljenicima kojim znamo ko diriguje Aleksandar Vucic

Ova vlast je stvorila drustvo otrovano mrznjom u kojem i decu uce nasilju.

Не лажи. Нико није рекао да је твој Неустрашиви Друг Јово луд што је то рекао већ је речено да је он човек задатка :hahaha:
To valjda polazis od sebe pa tripijes da rade i drugi ...ali ako uključiš malo tikvu Od glave onda vidiš da AV idiot opet Srbiju pretvara u metu na Balkanu pošto vodi politiku jednog sizofrenicara.

To valjda polazis od sebe pa tripijes da rade i drugi ...ali ako uključiš malo tikvu Od glave onda vidiš da AV idiot opet Srbiju pretvara u metu na Balkanu pošto vodi politiku jednog sizofrenicara.
То шта си навео да се спочитава Неустрашивом Другу Јову је лаж. Нико му није пребацио то што је у медијима казао да смо између осталог нео-колонија Кине јер нико и не негира ту чињеницу. То је он сам измислио, а ти наравно овде протураш то. А Неустрашиви Друг Јово је из Радикалне левице избачен као режимски провокатор, с тим да је као непосредан повод за избацивање узета једна његова непримерна изјава везано за Анголу, а приликом недавне онлајн трибине у организацији РЛ.

То шта си навео да се спочитава Неустрашивом Другу Јову је лаж. Нико му није пребацио то што је у медијима казао да смо између осталог нео-колонија Кине јер нико и не негира ту чињеницу. То је он сам измислио, а ти наравно овде протураш то. А Неустрашиви Друг Јово је из Радикалне левице избачен као режимски провокатор, с тим да је као непосредан повод за избацивање узета једна његова непримерна изјава везано за Анголу, а приликом недавне онлајн трибине у организацији РЛ.
Sve si u pravu.
Salim se , nisi.

Vrati se na tvoju temu i spamuj u ime leke.

Твој Неустрашиви Друг Јово је чак слагао да Комунистичка партија Кине финансира Радикалну левицу.
Pa ti kao ko-munjara (najgoreg mogućeg tipa) ne bi trebao da se stidiš te činjenice.
Čovek video koliko ima sati, botovi poput tebe ga napali i isterali.
Najbolji im ode a ti proglasiŠ na forumu pobedu, budale.

Pa ti kao ko-munjara (najgoreg mogućeg tipa) ne bi trebao da se stidiš te činjenice. (...)
To није чињеница већ је то лаж и то баш смешна лаж. Па ко ће са два грама мозга да поверује да ће та и таква Кина, која је овде експлоататор, сада да подржава (и то новцем!) партију која се залаже да се овај садашњи, робовласнички закон о раду, замени законом који би штитио радника, на страну што нема теоријске шансе да Кинези подржавају опозицију? Мсм будалаштина.

Ухапшен због поруке: Неће вакцина од билећке кобиле направити београдску даму!​

10:02 25.03.2021.
37
SMSFacebookVkontakteTwitterViberWhatsAppTelegram

Шта се дешава када у СМС порукама напишете мишљење Дарији Кисић Тепавчевић? Будете ухапшени. Шта се дешава када режимски "медији" Александра Вучића покушају то да оправдају? Испадну смешни и изазову супротан ефекат од онога што су планирали.​

– Мислиш да си недодирљива? Мој савет ти је да се не заје*аваш са народом, уколико не намераваш да побегнеш назад у Требиње/Билећу. Ако мислиш да ће ти ово проћи, знај да нас има којима ни Вучић, ни керамичар Гашић не могу ништа – написао јој је Симоновић у овој поруци.

– Звао ме ваш комшија из Босне. Молио ме да вам пренесем следеће: Каже… неће РНК вакцина од билећке кобиле направити београдску даму. Не знам шта то значи, али учинило ми се да је то упућено вама – наводи се у поруци коју је Симоновић послао министарки 23. децембра.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...praviti-beogradsku-damu/#.YF7TvOBMNrg.twitter

Дакле, због ових порука је један човек ухапшен у Вучићевој Србији, али то и не чуди, јер противнике овог режима налазе и утопљене у реци, па их експресно кремирају, а онда се три године крије њихова смрт.​

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back