Psihološki profil Aleksandra Vučića

Svi kažu da je žva-la-vi

Šizofreničar psihopata i mentalno oboleo

Možda jeste

Možda nije

Verovatno jeste

Ali ono što je sigurno je da iza sebe ima ozbiljnu marketinšku ekipu

A kad je marketing u pitanju tu je žva-la-vi

Fanatik

I sluša ih

Tako da te njegove poruke i celokupan

nastup je brižljivo planiran za njegovu

ciljnu grupu

Hoću da kažem da je njegova ciljna grupa kojoj on plasira takve poruke i nastup

Šizofrena psihopatska i mentalno obolela

Nećete nikad doći u poziciju da ikoga uhapsite.Trebalo je da hapsite za korupciju dok ste bili vlast 12 godina ali niste hapsili jer bi to značilo da hapsite svoje odnosno sebe.

Cela struktura 'e biti похапшена у наредном хапшењу.

Сва деца комунизма до 1944...
u ovoj recenici ti je nekoliko osudjivanja ... mrznja

осуда и елиминација

Aham.Ličiš na Iliju Čvorovića.

А, не мене си ти и илија чворовић стрељао 1944.г. и отео ми имовину.

Да ти поновим ко су твоја неспособна деришта комуњаризма, било у позицији или опозицији - иста структура, иста номенклатура од 1944.г.
усро си се ! ??

сви се хапсе у општем народном устанку , тадићи, вучући, ђиласи, шешељи, дачићи, чанци, брнабићи, воолини, хандановићи, сва ... деришта комунизма

А, не мене си ти и илија чворовић стрељао 1944.г. и отео ми имовину.

Да ти поновим ко су твоја неспособна деришта комуњаризма, било у позицији или опозицији - иста структура, иста номенклатура од 1944.г
1,1 milion članova SK a prijem u članstvo nije bio slobodan nego odobravan od organa SK.Kad se uzme u obzir u da je broj članova SK koji su bili pripadnici nacionalnih manjina - Albanci,Mađari.Romi i dr. dolazi se do zaključka da je prosečno srpsko domaćinstvo dalo blizu jednog celog člana u komuniste.
Jesi isti kao Ilija.

1756811186321.png

bolje su ga dočekali nego EU delegaciju onomad

Svi kažu da je žva-la-vi

Šizofreničar psihopata i mentalno oboleo

Možda jeste

Možda nije

Verovatno jeste

Ali ono što je sigurno je da iza sebe ima ozbiljnu marketinšku ekipu

A kad je marketing u pitanju tu je žva-la-vi

Fanatik

I sluša ih

Tako da te njegove poruke i celokupan

nastup je brižljivo planiran za njegovu

ciljnu grupu

Hoću da kažem da je njegova ciljna grupa kojoj on plasira takve poruke i nastup

Šizofrena psihopatska i mentalno obolela
Znači Vučić ima unutrašnje glasove i njegovi glasači imaju unutrašnje glasove?

1,1 milion članova SK a prijem u članstvo nije bio slobodan nego odobravan od organa SK.Kad se uzme u obzir u da je broj članova SK koji su bili pripadnici nacionalnih manjina - Albanci,Mađari.Romi i dr. dolazi se do zaključka da je prosečno srpsko domaćinstvo dalo blizu jednog celog člana u komuniste.
Jesi isti kao Ilija.

Скип

Говоримо о комуњарама, вас што је броз довео из користи, да би сте нама штетили, а не због идеологије.

Koga nas i kome vama ?

Свима нама који смо оштећени, стрељани, отетих имовина, отете државе, отете СПЦ и отетог друштва !

Док се ви из 44. не покајете и не окајете нема напретка и идемо све више само у оружани устанак - ти то не видиш ?

Свима нама који смо оштећени, стрељани, отетих имовина, отете државе, отете СПЦ и отетог друштва !

Док се ви из 44. не покајете и не окајете нема напретка и идемо све више само у оружани устанак - ти то не видиш ?
Ti ne kapiraš da su oni koji su streljali i otimali 1944 pobedili i da je njihova pobeda neprikosnovena i večita.Srbija je jedna od retkih zemalja gde se antikomunizam nje zapatio.I ono malo političke emigracije bili su prekodrinci motivisani nacioanlizmom.
U Srbiji posle tih masovnih likvidacija 1944 OZNA- UDBA nije ni imala posla.Mogao je Ranković da raspusti UDBU za Srbiju još 1945.Ništa se ne bi primetilo.

Nećete nikad doći u poziciju da ikoga uhapsite.Trebalo je da hapsite za korupciju dok ste bili vlast 12 godina ali niste hapsili jer bi to značilo da hapsite svoje odnosno sebe.
covece korupcija je kada dajes mito doktoru ili panduru, valjda se ne robija za kilo kafe i viski, a 115 miliona je malo vise od obicne korupcije

kako mislis, diverzanti pobili ljude 16 zrtava, ukrali 115 miliona, i sada aljek da ih pomiluje kao heroje? nadaj se samo, ... :mrgreen:

Ko je pomenuo diverzante ?
pa ana brnabic, hajde mi ti objasni kako mislis da se drugacije ukrade 115 miliona, jel to mala para? kada se tolike pare kradu sta je 15 zrtava, onaj celavi kaze i 1555 da je moglo da padne, a vlada ne bi pala

ljudski zivot je za sns mafiju jeftin, znas i sam 7000 dinara veca penzija i sendvic, pljeska, ...a na drugoj strani zadrzis 115 miliona, nemoj da mi kazes da izmisljam, vama su ubice oprale pamet da cak nas vredjate i kada odajemo postu, da mogu jos 115 miliona da ukradu i vas bi oladili kao zeceve, danas samo korisne idiote

navedi mi gde to jos moze da se ukradu 100-ine miliona, a da ne padnu ljudske zrtve, ajde izvoli, nemoj da pravis glup, da me ne razumes, nekom bi te pare falile, ne padaju sa neba, znaci moraju zrtve uvek kada se radi o velikim parama preko noci

za sicu retko kada iko strada, a kada se radi o velikim parama po pravilu bude i zrtava, ne uvek i u zivotima, ali nekad da, tako mamon operise, ti kao mator si to vec trebao da naucis

Poslednja izmena:
pa ana brnabic, hajde mi ti objasni kako mislis da se drugacije ukrade 115 miliona, jel to mala para? kada se tolike pare kradu sta je 15 zrtava, onaj celavi kaze i 1555 da je moglo da padne, a vlada ne bi pala

ljudski zivot je za sns mafiju jeftin, znas i sam 7000 dinara veca penzija i sendvic, pljeska, ...a na drugoj strani zadrzis 115 miliona, nemoj da mi kazes da izmisljam, vama su ubice oprale pamet da cak nas vredjate i kada odajemo postu, da mogu jos 115 miliona da ukradu i vas bi oladili kao zeceve, danas samo korisne idiote
Ana Brnbabić je tvoja a ne moja tetka !

Ana Brnbabić je tvoja a ne moja tetka !
a aljek siftar tvoj predsednik, moj je tramp; nego, objasni mi zasto av kaze da se lojalisti i andrej zaklinju na krvi, ciju krv pustaju tada? i zasto, sta mislis, kako to zaklinjanje izgleda, kako glasi zakletva? to su ti sve satanisticki rituali, kod nas hriscana toga nema, mi poznajemo samo beskrvnu zrtvu, ritual sa hlebom i vinom ako znas, a znam da znas, elpidije moj

Back