Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Daj skini se više sizofrena , budalo!​

Dojadio si Bogu i narodu !!! :bljak: :bljak: :bljak:

ExAR3AtWgAMy5Tk

ExAVhutW8AEcTRy

ExAU_vQXMAIXDsx

Nije pomenuo smrt 108 lekara, za šta sam snosi odgovornost, ali kad mu se bata zakašlje....​

SZO: Zagađenje vazduha u Srbiji opasno, 6.600 preuranjenih smrti u 2016.​

ZDRAVLJE Autor:Beta, Politika21. mar. 202109:412 komentara
Podeli:

zagadenje-3-347139-750x422.jpeg
Izvor: N1
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Beogradu Marjan Ivanuša izjavio je da procene te organizacije iz 2016. ukazuju na oko 6.600 preuranjenih smrti usled zagađenja vazduha u Srbiji, i da to zagađenje "može rezultirati" različitim ozbiljnim oboljenjima i dovesti do smrtnih ishoda.
2020 i 2021...samo jedno ime...korona

:fdlan::bljuc::mafijas:

Direktorka Socijalnog iz Blaca "JA ĆU ODUZETU DECU KOME JA HOĆU"?!​

20210319_213204.jpg

Kako Otvorenosr.rs saznaje od zaposlenih u Centru za socijalni rad Blace, Ivana Petrović, direktorka ove ustanove je predhodnih dana pre događaja u Suvom Dolu i nasilnog pokušaja oduzimanja dece, bila je upozorena od svojih zaposlenih da spustu loptu, da ne može tako da se ponaša. Međutim ona se nije obazirala na ovakve dobronamereno apele. Na sve te njihove apele ona je odgovorila ,,Ja mogu da oduzmem decu kome ja hoću" navode nam dalje iz Centra za socijalni rad Blace.
https://otvorenosr.rs/direktorka-so...cu/?utm_source=vuukle&utm_medium=talk_of_town

Daj skini se više sizofrena , budalo!​

Dojadio si Bogu i narodu !!! :bljak: :bljak: :bljak:

ExAR3AtWgAMy5Tk

ExAVhutW8AEcTRy

ExAU_vQXMAIXDsx

Nije pomenuo smrt 108 lekara, za šta sam snosi odgovornost, ali kad mu se bata zakašlje....​

Margetić: Cvijan MI JE DAO DOKUMENTA o finansijskom dogovoru Karića i srpskih vlasti o odbacivanju optužnica! Imao je sva dokumenta o prebacivanju “kiparskih para” u Saudijsku Arabiju… (VIDEO)​

21/03/2021Objavljeno uHRONIKA
Margetić: Cvijan MI JE DAO DOKUMENTA o finansijskom dogovoru Karića i srpskih vlasti o odbacivanju optužnica! Imao je sva dokumenta o prebacivanju “kiparskih para” u Saudijsku Arabiju… (VIDEO)

Ilustracija, Foto: Printscreen, Beta, Image by Moshe Harosh from Pixabay

Margetić: Cvijan MI JE DAO DOKUMENTA o finansijskom dogovoru Karića i srpskih vlasti o odbacivanju optužnica! Imao je sve dokumente o prebacivanju “kiparskih para” u Saudijsku Arabiju… (VIDEO)
Hrvatski novinar Domagoj Margetić, na svom Jutjub kanalu se obratio javnosti povodom nedavne vesti da je bivši narodni poslanik i visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan, pronađen mrtav još pre tri godine.
On je u svom obraćanju, imeđu ostalog, izneo i sledeće informacije:
– Cvijan je znao ko je i koliko, i preko koga, iz kriminalnog podzemlja u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, uložio, preko pojedinaca iz vlasti u Srbiji, na tajne račune u inostranstvu. Znao je celu tu tehnologiju kako je vlast u Beogradu poslužila kao svojevrsna banka za skrivanje kriminalnog novca, pripadnicima organizovanog kriminalnog podzemlja iz Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.
– Vlada Cvijan je znao ko je, koliko i preko koga, iz kriminalnog miljea u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji, davao novac vlastima u Beogradu, da bi njihove kriminalne operacije, koje su morale ići preko Srbije, išle nesmetano.
– Vlada Cvijan je znao ko je stajao iza krijumčarskih aranžmana s mafijom na Kosovu, u Bugarskoj, Albaniji i Turskoj. Znao je ime i prezime čoveka iz vrha vlasti u Srbiji koji je sve to organizovao, vodio i naplaćivao.
– Vlada Cvijan je znao za reorganizaciju narko-trafikantskih klanova i puteva pod kontrolim i sponzorstvom vlasti u Beogradu.
– Cvijan je znao i za aranžmane o tajnim tekućim i of-šor računima u Saudijskoj Arabiji. Dakle, znao je kako se novac sa dotadašnjih tajnih računa u raznim zemljama Evrope prebacivao na račune u Saudijskoj Arabiji, ko je to vodio, iz kojih sve zemalja u regiji se taj novac prebacivao i ko su bili vlasnici tih računa, i ko je osoba od poverenja visokog srpskog funkcionera, koji je sve to vodio i koordinisao.
– Vlada Cvijan je znao za finansijski dogovor s vrhom vlasti u Srbiji za odbacivanje optužnica i brisanje novih optužnica protiv Karića i družine, koje su već bile pripremljene, i te mi je dokumente Vlada Cvijan dao.
– Cvijan je znao i detalje o uništavanju dokumenata i spiskova o organizovanom kriminalu i korupciji u Specijalnom tužilaštvu.
– Cvijan je imao sva dokumenta o prebacivanju “kiparskih para” u Saudijsku Arabiju na of-šor račune. Sve dokumente, koje sam vrlo detaljno s njim gledao.
– Imao je i informacije o prebacivanju čak jedne milijarde evra iz afere “Mobtel” na račune u Saudijskoj Arabiji. Jedno vreme je bio uveren da će vlasti u Srbiji to procesuirati i da će vratiti taj novac u Srbiju.
Pogledajte koje je sve još zastrašujuće informacije izneo Domagoj Margetić u svom obraćanju

ExFE0flWQAQ3Aoh

Sizofreni bolesniku zbog tvojih decackih dana mi danas trpimo nevidjenu torturu i pljuvanje po svemu sto je normalno i blisko civilizovanom svetu !!!​

Koji decacki dani? Pa on je detinjstvo mrzeo jer je bio cinkaros svi su ga prezirali! Kao sto je prodao Seselja, Tomu tako je prodavao svoje drugove u vrticu, skoli! Zamisli ti da ides na utakmicu sa Kokezom pa gde su ti drugovi iz mladosti?!

Bata ti bolestan , a tebi do grudvanja :namcor:

Poslednja izmena:
Lori otvaraj temu, nemoj sve ovde da trpas.
Nije pregledno.
Ma bas ovde ! Jer je to Vucicevo maslo i jos jedan stepenik ka priznanju Kosova i to pretposlednji !
Ne mogu da jurcam po celom forumu kad mi zatreba nesto .
Skupljam sve ovde da mogu jedan dan da mu zacepim usta na svaku nnjegovu odbranu i laz . da ne bazam po forumu tesko se nalazi !
I jos nesto totalno sam apolitican ! za neverovati
Ali mi pricinjava neizrecivo zadovoljstvo kad tog smrada uhvatim u lazi .

ExE_2vUXMAA3VFP

Za sve ga majka rodila! :namcor:

Jos samo iz WC-a da krenu da izvestavaju :dash::dash::bljuc:

A i hebem ti coveka sa ovolikim rukama napravi patrljce od grudve​

Nego gde ti je bata Vucicu ????????????????????​

ExGNeQaWQAAo4ub
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ja reko napravi nuklearni reaktor .
Kako ga nije sramota to mu neko drugi napravio sa deicim rukama toliko ocito, a on toliko glup da ne ukopca da ce biti predmet sprdnje zbog toga !
Njega Informer, Kurir i heppi urnisu !

Dariju Kisić kritikovao zbog ceha u kafiću, BIA ga uhapsila​

HRONIKA Autor:Tanja Milovanović22. Mar. 202117:21 > 17:2819 Komentara
Podeli

darija-kisic-i-hapsenje-725x464.jpg

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; MUP
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili su na aerodromu Simona Simonovića, nakon što je avionom doleteo iz Norveške u Srbiju, zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević, saznaje portal Nova.rs. Prema našim saznanjima, osumnjičeni je pre izvesnog vremena saznao da je Kisić Tepavčević navodno slavila u jednom restoranu u Belvilu nakon čega joj je, izrevoltiran zbog toga što na televiziji konstantno apeluje na građane da poštuju mere, poslao SMS da treba da je bude sramota.
https://nova.rs/vesti/hronika/dariju-kisic-kritikovao-zbog-ceha-u-kaficu-bia-ga-uhapsila/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back