Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav kompleksaš ala ovde ima materijala za reviju psihoanaliza ovog ludaka.
Nisam siguran da je tebi poznato znacenje pojma psihoanaliza.al dobro nije vazno.Svakako jeste tacno da je Vucic problem i da bi se njime trebalo da bave strucnjaci ali nisi ni ti Marijane sasvim cist.I ti si zargonski receno zesci pacijent.Samo tobom za razliku od Vucica ne treba da se bavi strucnjaci jer nisi vazan.

Vidačić (SSP): Kokeza otišao iz FSS zbog unutrašnjeg rata ekipa SNS kojima je sport stranački plen http://bit.ly/3vSFmWA

ExHEXiGXIAgMloV

Докле год се буде гласало против некога, а не за некога, Србија ће бити у гомнима. Најпре су тако гласали против Милошевића, а онда су традицију наставили до дана данашњег.
Најтужније од свега је што ни једна партија не нуди ништа што семного разлокује од програма Великог Вође. Дајте неку озбиљну алтернативу пропалој политици коју у континуитету воде све власти 20 година. Пун ми је к*рац тих што хоће да наставе да воде Србију у западну провалију "али брже, јаче, боље". Ја и гомила људи као ја од 2012. године немамо за кога да гласамо.

Докле год се буде гласало против некога, а не за некога, Србија ће бити у гомнима. Најпре су тако гласали против Милошевића, а онда су традицију наставили до дана данашњег.
Најтужније од свега је што ни једна партија не нуди ништа што семного разлокује од програма Великог Вође. Дајте неку озбиљну алтернативу пропалој политици коју у континуитету воде све власти 20 година. Пун ми је к*рац тих што хоће да наставе да воде Србију у западну провалију "али брже, јаче, боље". Ја и гомила људи као ја од 2012. године немамо за кога да гласамо.
Nema za vas te ozbiljne alternative..
Tražite savršeno kao neka princeza koja traži princa na belom konju.

Nisam siguran da je tebi poznato znacenje pojma psihoanaliza.al dobro nije vazno.Svakako jeste tacno da je Vucic problem i da bi se njime trebalo da bave strucnjaci ali nisi ni ti Marijane sasvim cist.I ti si zargonski receno zesci pacijent.Samo tobom za razliku od Vucica ne treba da se bavi strucnjaci jer nisi vazan.
Ojelo mise levo jaje od muke, oćeš da ga razladiš dudlanjem? :sad2:

Nema za vas te ozbiljne alternative..
Tražite savršeno kao neka princeza koja traži princa na belom konju.
Замисли да чекаш аутобус, а има само један који те води у смеру супротном од оног који ти треба. Не ради се о савршеној алтернативи, него о прихватљивој.

Замисли да чекаш аутобус, а има само један који те води у смеру супротном од оног који ти треба. Не ради се о савршеној алтернативи, него о прихватљивој.
Dajte nam neki primer u svetu?
Misliš da mogu neki bolji da vode ovu zemlju u kojoj većina traži autoritarnog vodju?

Dajte nam neki primer u svetu?
Misliš da mogu neki bolji da vode ovu zemlju u kojoj većina traži autoritarnog vodju?
Пример у свету? NR(бивши NF у Фрамцуској), rUK(бивши Brexit party у УК), AfD и DL (у Немачкој). Ово су све државе са устаљеном политиком и дуже од 30 година, и опет код њих постоје релевантне партије које заговарају апсолутно супротно.

Наравно да могу. То што је нека странка ауторитарна и/или централизована не значи да има једну политику. Мени није проблем да гласам за ауторитарну партију докле год је њихова полотика супротна садашњим странкама у Србији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back