Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spavas li mirno Aleksandre !???
Ewy8m4aWgAAlFNd

1616187286266.png

KOSOVSKI ZVANIČNICI UZVRATILI NA VUČIĆEVU PROVOKACIJU; PREMIJER HOTIJU ISTOM MJEROM: "Njegova izjava pokazala je destruktivni odnos sjevernog susjeda Kosova..."

“Uprkos brojnim obećanjima Srbije, uz garancije međunarodnog faktora za mir, stabilnost i napredak regiona, provokacija koje dolaze od našeg sjevernog susjeda, Republika Kosovo angažovano i odlučno nastavlja put ka brzom učlanjenju u NATO, Evropsku uniju i svim relevantnim međunarodnim institucijama”, napisao je Hoti na svom nalogu na Facebooku.

1427acfa-cd23-41cc-8caa-12a4a67e4d2c_w1080_h608_s[1].jpg

prije 2 min

Vršilac dužnosti premijera Kosova Avdulah Hoti ocijenio je danas da je najnovija izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i objavljena mapa Kosova sa zastavom Srbije, "pokazala destruktivni odnos sjevernog susjeda Kosova".

“Uprkos brojnim obećanjima Srbije, uz garancije međunarodnog faktora za mir, stabilnost i napredak regiona, provokacija koje dolaze od našeg sjevernog susjeda, Republika Kosovo angažovano i odlučno nastavlja put ka brzom učlanjenju u NATO, Evropsku uniju i svim relevantnim međunarodnim institucijama”, napisao je Hoti na svom nalogu na Facebooku.

“Kosovo nije naše breme, već naš krst, a sa krsta se bolje nego ispod njega, vidi vaskrsnuće”, piše ispod mape Kosova sa srbijanskom zastavom koja je objavljena Vučićevom Instagram nalogu povodom 17. godišnjice “martovskog pogroma”, a to je izazvalo oštro reagovanje na Kosovu.
Rukovodilac delegacije Kosova u tehničkom dijalogu sa Beogradom Edita Tahiri ocijenila je da je “Vučićeva Srbija iznijela nove provokacije protiv Kosova, pokazujući svoje hegemonističko stavove”.

“Jednom u dijalogu u Briselu kada je slično provocirao, odgovorila sam rekavši: ‘Izgleda da nedostaje NATO bombardovanje’. Opet mu kažem”, naglasila je Tahiri.

Bivša ambasadorica Kosova u SAD-u Vljora Čitaku ocijenila je da je objavljivanje takve mape verbalna agresija i zatražila da se Vučić kazni.
Lider Demokratske partije Kosova Enver Hodžaj ocijenio je da je Srbija pod Vučićevom “autokratskom vlašću u hipnotičkom stanju” u kojem se podstiče propaganda i mržnja prema susjedima.

Poslanik pokreta Samoopredjeljenje u Skupštini Kosova Armend Muja kazao je da je Vučić “nasmiješeni” Slobodan Milošević i da “ima iste namjere da Kosovo stavi pod srpsku dominaciju”.

Prištinski mediji javili su da je na tu objavu reagovao i ministar za dijasporu Albanije Pandeli Majko, koji je rekao da je Srbija u Vašingtonu potpisala izjavu “da poštuje regionalni mirovni proces”.

Majko je ocijenio da “diplomatija ‘fotografija na instagramu’ obezvrijeđuje ozbiljnost srbijanske države u međunarodnim odnosima”.
“Suverenitet Republike Kosovo garantuje NATO, a ne Instagram. To je dovoljan razlog da srbijanski predsjednik svojim građanima ponudi budućnost koju mogu da priušte. Uloga Gavrila Principa u vrijeme evropskih integracija nije dobro shvaćena. Srbija ne smije kapitulirati pred svojim nemogućnostima! Ni na instagramu”, naglasio je Majko.

Povodom “martovskog pogroma” 17. marta, Vučić je izjavio da više ne može da se ponovi nasilje nad Srbima na Kosovu, kakvo je bilo prije 17 godina, jer će Srbija imati “jasan, ozbiljan odgovor”.

Optužnica za Jovanjicu 2 postala pravosnažna
VESTI Autor:Jelena Zorić19. mar. 202116:33 > 16:3537 komentara
Podeli:

BG-NARKO-AFERA-PKG-JPZ20210111-183915802.mxf_.00_01_12_07.Still001-750x422.jpg
Izvor: N1
Kako je za N1 rečeno u Apelacionom sudu, potvrđena je optužnica za Jovanjicu 2. To je neophodan uslov za početak suđenja.
Tom optužnicom terete se i pripadnici MUP, BIA i VOA da su bili tzv. prsten zaštite Predraga Koluvije, koji se prvom optužnicom za Jovanjicu tereti da je organizator kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu.
Optužnicom za Jovanjicu 2 tereti se i Koluvijin vozač Miloš Tofilović, koju je ubrzo po izlasku iz pritvora, u kom je bio zbog uzgajanja marihuane, uhapšen u akciji DEA, bugarske i srpske policije zbog međunarodne trgovine heroinom.

"Kokezinoj firmi posao od 50 miliona, da li je to naknada za duševni bol?"
"Ništa, pa čak ni optužbe za povezanost sa kriminalnim klanom ne mogu da zaustave dalje bogaćenje Slaviše Kokeze preko leđa Beograđana. Tako je juče grad Beograd dodelio Ugovor o IT uslugama za predškolske ustanove i prihvatilišta u vrednosti preko 50 miliona dinara, firmi Prointer Sistem d.o.o. koja je višestruko povezana sa Kokezom", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Beograd.

https://direktno.rs/beograd/341734/kokeza-fss-posao-grad-beograd-prointer.html

https://www.narodna.org.rs/vesti/borovic-raspustiti-tajne-sluzbe-na-celu-sa-bia#.YFR6l5HWPFQ.twitter
Председник Одбора Народне странке за правосуђе, aдвокат Боривоје Боровић изјавио је данас да би требало распустити све тајне полицијске службе заједно са Безбедносно-информативном агенцијом (БИА) и тај део безбедносног сектора формирати изнова.
Коментаришући синоћњу изјаву председника Србије Александра Вучића на РТС-у, да су криминалци убили адвоката који је био на мерама БИА, Боровић је агенцији Бета казао да се ради о Миши Огњановићу који је убијен 28. јула 2018. године испред свог стана на Новом Београду.
"Миша Огњановић је био частан и поштен адвокат, и он никада није имао везе са извршењем било каквог кривичног дела, тако да нису постојали разлози за његово праћење од стране било које тајне службе", рекао је Боровић.
Нагласио је да је тачна изјава Александра Вучића према којој су припадници БИА, који су пратили Огњановића, достављали податке људима из криминогеног миљеа како би организовали убиство адвоката.
"Ово није било први пут да тајне службе сарађују с криминалцима. Зорана Ђинђића и Ивана Стамболића су убили полицајци у сарадњи с криминалцима, покушај атентата на Вука Драшковића у Будви и на Ибарској магистрали је организовала тадашња Државна безбедност, Славка Ћурувију су убили људи из Државне безбедности, а тајне службе су снимиле 1.572 разговора Александра Вучића а да БИА није реаговала", казао је Боровић.
Оценио је да је већина тајних служби у Србији у функцији криминала.
"Тајне службе, још од деведесетих година прошлог века, врше тешка кривична дела попут убистава и сарађују с разним криминалним групама. Све док се не отворе досијеи и те службе не распусте, а затим изнова не формирају са људима који се нису огрешили о закон, тајне службе ће бити озбиљна претња грађанима Србије", казао је Боровић.
FacebookTwitterLinkedInEmailPrintFriendlyJoš...
Претходне вести

Pa gde ovo ima?!? Jel ovo zvaničan nalog vladajuće stranke
EwyROhPWgAMnVza

EwyROhXWQAoRvtj

Zamisli kakve bi posledice snosila persona koja ovo napiše, stranka iz koje dolazi... u normalnom svetu! Za ovo se tamo ide u zatvor na keca, bez objašnjenja, postupka!!
Treba javno zahtevati od Vučića da Vladanka za svoje lične opservacije otvori svoj privatni nalog. Ona nema pravo da se sa zvaničnog naloga vladajuće stranke tako obraća ljudima. To može sa privatnog naloga. Ono što ide sa zvaničnog naloga, to je stav cele stranke i ništa drugo.

Vladanka Malović​

0901md-768x433.jpg

Rođena je 1982. godine.

Nema zvaničnih podataka o njenom obrazovanju.

Izjavila je da se u politiku uključila 2009. godine kada su bili izbori za opštine Voždovac i Zemun i tom prilikom je upoznala Aleksandra Vučića. „Tada sam kao aktivista beogradskog odbora pomagala u kampanji. Tada je, sećam se, prišao nama aktivistima i pitao jesmo li umorni, treba li nam nešto, bodrio nas. Tri godine kasnije sam angažovana da radim u kampanji za predsedničke i parlamentarne izbore. Tih meseci do izbora radili smo danonoćno svi zajedno, a on se ponašao kao jedan od nas, iako sam ja u početku, imala ogromnu tremu jer, priznaćete, nije mala stvar raditi kampanju SNS i biti uz one koje neizmerno poštujete. Nikada nije bio pretenciozan, uvek ima vremena za sve. Od kada sam izabrana za predsednicu Službe za informisanje nemam radno vreme, vikende, praznike. Svakodnevni rad, podrazumevani stres, ali kada vam je Aleksandar Vučić šef, nema nemogućeg posla.“ (Blic, 27. 7. 2016. godine) :hahaha: :bljuc:
Pisao sam ranije !
Kako pronalazi uvek te jadnice koje su spremne da krvare zbog njega :fdlan:
Uvek sam tvrdio da su to u pitanju osobe ogranicenih mentalnih sposobnosti i zamucene objektivnosti

Poslednja izmena:
"Kokezinoj firmi posao od 50 miliona, da li je to naknada za duševni bol?"
"Ništa, pa čak ni optužbe za povezanost sa kriminalnim klanom ne mogu da zaustave dalje bogaćenje Slaviše Kokeze preko leđa Beograđana. Tako je juče grad Beograd dodelio Ugovor o IT uslugama za predškolske ustanove i prihvatilišta u vrednosti preko 50 miliona dinara, firmi Prointer Sistem d.o.o. koja je višestruko povezana sa Kokezom", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Beograd.

https://direktno.rs/beograd/341734/kokeza-fss-posao-grad-beograd-prointer.html
Dok se odvija jeftina predstava o tome kako je Slaviša Kokeza prisluškivao predsednika i naravno hteo da ga ubije, njegova firma Prointer System od grada Beograda dobija 50 miliona dinara.
Ew3Gs_BWYAMkkUg

Dok se odvija jeftina predstava o tome kako je Slaviša Kokeza prisluškivao predsednika i naravno hteo da ga ubije, njegova firma Prointer System od grada Beograda dobija 50 miliona dinara.
Ew3Gs_BWYAMkkUg
Pah a šta da radi? Vidiš da je ovaj narod željan hleba i igara. Hleba ima. Igre mu se priređuju.
Goveđa masa ište Parove i ujdurme. Vučić goveđoj masi samo daje ono što ona traži.

Kad pogledaš iskreno, narod je takav.

Treba javno zahtevati od Vučića da Vladanka za svoje lične opservacije otvori svoj privatni nalog. Ona nema pravo da se sa zvaničnog naloga vladajuće stranke tako obraća ljudima. To može sa privatnog naloga. Ono što ide sa zvaničnog naloga, to je stav cele stranke i ništa drugo.

Vladanka Malović​

0901md-768x433.jpg

Rođena je 1982. godine.

Izjavila je da se u politiku uključila 2009. godine kada su bili izbori za opštine Voždovac i Zemun i tom prilikom je upoznala Aleksandra Vučića. „Tada sam kao aktivista beogradskog odbora pomagala u kampanji. Tada je, sećam se, prišao nama aktivistima i pitao jesmo li umorni, treba li nam nešto, bodrio nas. Tri godine kasnije sam angažovana da radim u kampanji za predsedničke i parlamentarne izbore. Tih meseci do izbora radili smo danonoćno svi zajedno, a on se ponašao kao jedan od nas, iako sam ja u početku, imala ogromnu tremu jer, priznaćete, nije mala stvar raditi kampanju SNS i biti uz one koje neizmerno poštujete. Nikada nije bio pretenciozan, uvek ima vremena za sve. Od kada sam izabrana za predsednicu Službe za informisanje nemam radno vreme, vikende, praznike. Svakodnevni rad, podrazumevani stres, ali kada vam je Aleksandar Vučić šef, nema nemogućeg posla.“ (Blic, 27. 7. 2016. godine) :hahaha: :bljuc:
Pisao sam ranije !
Uvek sam tvrdio da su to u pitanju osobe ogranicenih mentalnih sposobnosti i zamucene objektivnosti
Da li je Vladanka Vučićev alterego?

Koluvijin „Savet za bezbednost“: Kako su iz MUP-a, BIA-e i VOA-e štitili plantažu marihuane​

„Dobar dan, dobri ljudi. Ko je večeras dežuran?“, napisao je 10. novembra 2019. pripadnik obaveštajne agencije BIA Branislav Radosavljević na tajnoj grupi za komunikaciju koja je nazvana „Savet za bezbednost“. Ova grupa napravljena je u okviru aplikacije „Razgovor“ i služila je da se u njoj pripadnici policije i tajne službe dogovaraju kako da štite optuženog narko-bosa Predraga Koluviju i
.......
Policajci, agenti BIA-e, ali i Vojnoobaveštajne agencije (VOA) Koluviji su pomagali na različite načine, kako objašnjava tužilac Saša Drecun – dostavljali su mu podatke o istragama koje se vode protiv njegovih saradnika, izdavali mu falsifikovana uverenja, obezbedili mu lažnu policijsku značku i policijsku registarsku tablicu. Čak su i fizički čuvali imanje marihuane, ali ga i savetovali kako da kada pakuje drogu ne ostavlja tragove.

https://www.krik.rs/koluvijin-savet...p-a-bia-e-i-voa-e-stitili-plantazu-marihuane/

Vladanka Malović​

0901md-768x433.jpg

Rođena je 1982. godine.

Pisao sam ranije !
PARE, SAMO SU BITNE PARE...jedino Zabela rešava srpske probleme

Vučić priznao da su službe pratile ubijenog advokata​

HRONIKA Autor:Marko Radonjić19. Mar. 202121:16 > 21:171 Komentar

collage-22-2-725x483.jpg

Foto: Arhiva, Privatna arhiva, MCB
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć na RTS-u da su se poslednjih godina u Srbiji dogodila tri ubistva osoba koje su bile na "merama", i da je u tome očigledno učestovao neko iz vrha vlasti. Kazao je i da su dve osobe direktno iz kriminogene sredine, a treće je jedan advokat koji je zastupao takva lica, i da su svi bili na merama nadzora, ali nije precizirao ko su oni. U poslednjih nekoliko godina dogodila su se dva ubistva advokata, Vladimira Zrelca i Dragoslava Miše Ognjanovića, a predsednik nam je, svesno ili nesvesno, otkrio da su pripadnici MUP-a ili BIA gledali likvidaciju jednog od njih dvojice i apsolutno ništa nisu preduzeli.
https://nova.rs/vesti/hronika/vucic-priznao-da-su-sluzbe-pratile-ubijenog-advokata/?ref=fbnova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back