Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba javno zahtevati od Vučića da Vladanka za svoje lične opservacije otvori svoj privatni nalog. Ona nema pravo da se sa zvaničnog naloga vladajuće stranke tako obraća ljudima. To može sa privatnog naloga. Ono što ide sa zvaničnog naloga, to je stav cele stranke i ništa drugo.Pa gde ovo ima?!? Jel ovo zvaničan nalog vladajuće stranke
![]()
![]()
Zamisli kakve bi posledice snosila persona koja ovo napiše, stranka iz koje dolazi... u normalnom svetu! Za ovo se tamo ide u zatvor na keca, bez objašnjenja, postupka!!
Dok se odvija jeftina predstava o tome kako je Slaviša Kokeza prisluškivao predsednika i naravno hteo da ga ubije, njegova firma Prointer System od grada Beograda dobija 50 miliona dinara."Kokezinoj firmi posao od 50 miliona, da li je to naknada za duševni bol?"
"Ništa, pa čak ni optužbe za povezanost sa kriminalnim klanom ne mogu da zaustave dalje bogaćenje Slaviše Kokeze preko leđa Beograđana. Tako je juče grad Beograd dodelio Ugovor o IT uslugama za predškolske ustanove i prihvatilišta u vrednosti preko 50 miliona dinara, firmi Prointer Sistem d.o.o. koja je višestruko povezana sa Kokezom", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Beograd.
https://direktno.rs/beograd/341734/kokeza-fss-posao-grad-beograd-prointer.html
Pah a šta da radi? Vidiš da je ovaj narod željan hleba i igara. Hleba ima. Igre mu se priređuju.Dok se odvija jeftina predstava o tome kako je Slaviša Kokeza prisluškivao predsednika i naravno hteo da ga ubije, njegova firma Prointer System od grada Beograda dobija 50 miliona dinara.
![]()
Da li je Vladanka Vučićev alterego?Treba javno zahtevati od Vučića da Vladanka za svoje lične opservacije otvori svoj privatni nalog. Ona nema pravo da se sa zvaničnog naloga vladajuće stranke tako obraća ljudima. To može sa privatnog naloga. Ono što ide sa zvaničnog naloga, to je stav cele stranke i ništa drugo.
Vladanka Malović
![]()
Rođena je 1982. godine.
Nema zvaničnih podataka o njenom obrazovanju.
Izjavila je da se u politiku uključila 2009. godine kada su bili izbori za opštine Voždovac i Zemun i tom prilikom je upoznala Aleksandra Vučića. „Tada sam kao aktivista beogradskog odbora pomagala u kampanji. Tada je, sećam se, prišao nama aktivistima i pitao jesmo li umorni, treba li nam nešto, bodrio nas. Tri godine kasnije sam angažovana da radim u kampanji za predsedničke i parlamentarne izbore. Tih meseci do izbora radili smo danonoćno svi zajedno, a on se ponašao kao jedan od nas, iako sam ja u početku, imala ogromnu tremu jer, priznaćete, nije mala stvar raditi kampanju SNS i biti uz one koje neizmerno poštujete. Nikada nije bio pretenciozan, uvek ima vremena za sve. Od kada sam izabrana za predsednicu Službe za informisanje nemam radno vreme, vikende, praznike. Svakodnevni rad, podrazumevani stres, ali kada vam je Aleksandar Vučić šef, nema nemogućeg posla.“ (Blic, 27. 7. 2016. godine)![]()
Pisao sam ranije !
Kako pronalazi uvek te jadnice koje su spremne da krvare zbog njega
Uvek sam tvrdio da su to u pitanju osobe ogranicenih mentalnih sposobnosti i zamucene objektivnosti
PARE, SAMO SU BITNE PARE...jedino Zabela rešava srpske problemeTreba javno zahtevati od Vučića da Vladanka za svoje lične opservacije otvori svoj privatni nalog. Ona nema pravo da se sa zvaničnog naloga vladajuće stranke tako obraća ljudima. To može sa privatnog naloga. Ono što ide sa zvaničnog naloga, to je stav cele stranke i ništa drugo.
Vladanka Malović
![]()
Rođena je 1982. godine.
Nema zvaničnih podataka o njenom obrazovanju.
Izjavila je da se u politiku uključila 2009. godine kada su bili izbori za opštine Voždovac i Zemun i tom prilikom je upoznala Aleksandra Vučića. „Tada sam kao aktivista beogradskog odbora pomagala u kampanji. Tada je, sećam se, prišao nama aktivistima i pitao jesmo li umorni, treba li nam nešto, bodrio nas. Tri godine kasnije sam angažovana da radim u kampanji za predsedničke i parlamentarne izbore. Tih meseci do izbora radili smo danonoćno svi zajedno, a on se ponašao kao jedan od nas, iako sam ja u početku, imala ogromnu tremu jer, priznaćete, nije mala stvar raditi kampanju SNS i biti uz one koje neizmerno poštujete. Nikada nije bio pretenciozan, uvek ima vremena za sve. Od kada sam izabrana za predsednicu Službe za informisanje nemam radno vreme, vikende, praznike. Svakodnevni rad, podrazumevani stres, ali kada vam je Aleksandar Vučić šef, nema nemogućeg posla.“ (Blic, 27. 7. 2016. godine)![]()
Pisao sam ranije !
Kako pronalazi uvek te jadnice koje su spremne da krvare zbog njega
Uvek sam tvrdio da su to u pitanju osobe ogranicenih mentalnih sposobnosti i zamucene objektivnosti
Preznojava se dok spava a nekad se i upisa u gace.Spavas li mirno Aleksandre !???
![]()