Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.449
Ovo od one kamile sto je mazio ???
Kanda da je birao za rucak ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo od one kamile sto je mazio ???
Pa vrati se samo samo na ovoj temi unazad pola godine i nacices milion dokaza gde je uhvacen u lazima i gde se istracao .Koji crni dokazi - sve neka naklapanja.
To sto neko izadje javno i popljune Zvoncicu-nije nista.
Niko nikakve dokaze protiv njega nije jos izneo. Kao babe sa pijace ga pljuju.
Ja pratim ovu temu i interesantna mi je ali to sto neko pljune bez dokaza i ispali optuzbu mene ne impresionira.Pa vrati se samo samo na ovoj temi unazad pola godine i nacices milion dokaza gde je uhvacen u lazima i gde se istracao .
Ima ko ce izneti sve dokaze kada za to dodje vreme !
Normalno sve pljacke i kriminalne radnje umesto njega rade drugi , klasicma mafijaska struktura kako bi "Don" bio uvek pravno zasticen !
Ne treba tu velika pamet ???
Samo se vrati u nazad !
Dobar je Vucic.mp3Ja pratim ovu temu i interesantna mi je ali to sto neko pljune bez dokaza i ispali optuzbu mene ne impresionira.
Posebno ovi tviter strucnjaci....Lukicka na primer i slicni.
Ali naravno neki tekstovi su ok i ima tu materijala koji ne ide u prilog Zvoncici.
pa vidis da nemajuDobar je Vucic.mp3
Nemate dokaze da ga srusite.mp4
недеља, 14. март 2021. |
Нешто више од шест месеци од потписивања Вашингтонског споразума Косово је испунило још једну договорену обавезу. Данас је званично отворена амбасада Косова у Јерусалиму, саопштило је косовско министарство спољних послова, а пренели приштински медији. „Постављање државне плоче и заставе у амбасади Косова у Израелу одражаваће посвећеност Владе Косова да испуни залагање које је дала с циљем успостављање дипломатске мисије у Јерусалиму. Амбасада у Јерусалиму биће снажно посвећена увећању билатералне сарадње и јачању међународног субјективитета државе Косово“, поручило је МСП Косова, преноси КоССев. |
Sta fali ???Nek se nosi sa tim njenim porucivanjem. Zamisli rudar da ti poruci “stavi slem na glavu i dodji u jamu da vidis vase gradjane”!