Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji crni dokazi - sve neka naklapanja.

To sto neko izadje javno i popljune Zvoncicu-nije nista.
Niko nikakve dokaze protiv njega nije jos izneo. Kao babe sa pijace ga pljuju.
Pa vrati se samo samo na ovoj temi unazad pola godine i nacices milion dokaza gde je uhvacen u lazima i gde se istracao .
Ima ko ce izneti sve dokaze kada za to dodje vreme !
Normalno sve pljacke i kriminalne radnje umesto njega rade drugi , klasicma mafijaska struktura kako bi "Don" bio uvek pravno zasticen !
Ne treba tu velika pamet ???
Samo se vrati u nazad !

Pa vrati se samo samo na ovoj temi unazad pola godine i nacices milion dokaza gde je uhvacen u lazima i gde se istracao .
Ima ko ce izneti sve dokaze kada za to dodje vreme !
Normalno sve pljacke i kriminalne radnje umesto njega rade drugi , klasicma mafijaska struktura kako bi "Don" bio uvek pravno zasticen !
Ne treba tu velika pamet ???
Samo se vrati u nazad !
Ja pratim ovu temu i interesantna mi je ali to sto neko pljune bez dokaza i ispali optuzbu mene ne impresionira.
Posebno ovi tviter strucnjaci....Lukicka na primer i slicni.

Ali naravno neki tekstovi su ok i ima tu materijala koji ne ide u prilog Zvoncici.

недеља, 14. март 2021.
Нешто више од шест месеци од потписивања Вашингтонског споразума Косово је испунило још једну договорену обавезу. Данас је званично отворена амбасада Косова у Јерусалиму, саопштило је косовско министарство спољних послова, а пренели приштински медији.
„Постављање државне плоче и заставе у амбасади Косова у Израелу одражаваће посвећеност Владе Косова да испуни залагање које је дала с циљем успостављање дипломатске мисије у Јерусалиму. Амбасада у Јерусалиму биће снажно посвећена увећању билатералне сарадње и јачању међународног субјективитета државе Косово“, поручило је МСП Косова, преноси КоССев.

http://www.nspm.rs/hronika/msp-kosova-zvanicno-otvorena-ambasada-kosova-u-jerusalimu.html

Aleksandre Vucicu ovo si ti potpisao
Direktno priznanje Kosova

EwS3hYgXEAMMOf4

Nek se nosi sa tim njenim porucivanjem. Zamisli rudar da ti poruci “stavi slem na glavu i dodji u jamu da vidis vase gradjane”!
Sta fali ???
Ja sam komplet rukovodstvo jedne termoelektrane uvukao u kotao da pokazem gospodi zasto im ogranicavam rad na samo 200MGW
Tad sam radio ekspertize na termo-elektranama i davao garancije .
Njih terao ZEP oni terali operatere na termokomandi !
Usli kao bele lale !
Ali to su bili ozbilnji i strucni ljudi ! :ortaci:

Za neupućene, evo spiska Vučićevog "istorijskog ulaganja u grad Niš".
Nišlije, šta je Vučić uradio za naš grad?
Untitled-design-24-1640x820.png

Uključujući se četvrti put za tri dana s drugog kraja sveta, Vučić je obećao Kragujevčanima “istorijska ulaganja kakva su bila u Nišu pre 4, 5 godina”. Pa je Kragujevčanima obećao kanalizacionu infrastrukturu, prečišćavanje otpadnih voda, iseljavanje “Toplana”, obilaznicu oko grada, fabrike, “sve što je urađeno kao u Nišu”. Pa da podsetimo šta za ovih devet godina NIJE URAĐENO u Nišu.

Idemo redom:

Kanalizacija – posle svakog pljuska, delovi Niša su pod vodom, svedoci smo poplava u užem centru grada, gde su tri puta za mesec i po poplavljene kuće, lokali, naknadu štete do danas niko nije dobio. Nisu spodobni ni da održavaju postojeću, a ne da izgrade novu kanalizacionu infrastrukturu.

Prečišćavanje otpadnih voda – koje predsedniče, koje kad ništa nije urađeno?

Iseljavanje “Toplana” iz centra grada – Nišlije dobro znaju da su “Toplane” u samom gradu, da je Niš jedan od najzagađenijih gradova u Srbiji, a često izbije i na sam vrh svetske liste najzagađenijih gradova.

Obilaznica oko grada – Niš je okovan naplatnim rampama koje dodatno stvaraju gužve u gradu, ne postoji obilaznica, a ni izmeštanje pruge iz grada koje najavljuju u svakoj izbornoj kampanji se nije desilo, niti će se desiti.

Fabrike – znaju Nišlije da to nisu fabrike već izrabljivačnice u kojima u poslednje vreme postoji trend otpuštanja zaposlenih, gde svako malo radnici protestuju jer ne mogu da ostvare svoja elementarna prava zagarantovana Ustavom i Zakonom o radu. Predsednik je nadležan samo za pompezna otvaranja, ne i za poštovanje zakona od strane poslodavaca, ne i za položaj zaposlenih u tim fabrikama. Motanje kablova u katastrofalnim uslovima za 300 evra nisu radna mesta kakva Nišlije zaslužuju.

Zato vas pitamo, Nišlije, koja su to istorijska ulaganja vlasti u naš grad?
Nijedan vrtić nije izgrađen. Rekonstrukcija Trga je za Ginisov rekord, najduža u istoriji svih rekonstrukcija i upitno je kada će biti završena. Sveže asfaltirane ulice se raspadaju posle jačeg pljuska. Ali su nam zato vrlo uspešno oteli aerodrom i dozvolili stranom koncesionaru “Vansi” da ograniči broj putnika s niškog aerodroma.

Stranka slobode i pravde garantuje da će, nakon promene vlasti, lično odgovarati svi koji su učestvovali u razaranju našeg grada, svi koji su se ogrešili o građane i oštetili budžet. Ono što Vučić tvrdi da je urađeno, mi ćemo zaista i uraditi.

Gradski odbor SSP Niš

https://t.co/ZXigN2Drdn?amp=1

И Курти и Мурти су делили држављанства..само Алберту Андијеву који је крварио за Србију нису дали.. Зато ће и мртав бити вечно у српским срцима а ви вечно проклети и презрени..бићете записани као највећи олош који је српском земљом ходио..
Знаш ли Србијо који ти је витез данас уснио?
Објављено 14/03/2021 од стране dvaujedan

Јавили су ми да је умро Алберт.

Turska najoštrije osudila potez Prištine
Pixabay
POLITIKA
08:01 15.03.2021(osveženo 08:37 15.03.2021)Preuzmite kraći link
0 1433
Pratite nas
Turska je najoštrije osudila odluku privremenih prištinskih institucija da otvore svoju ambasadu u Jerusalimu.
Tursko Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da je Priština takvim potezom prekršila rezoluciju UN o statusu Jerusalima i nanela štetu mirovnom procesu za rešenje izraelsko-palestinskog konflikta.
https://rs-lat.sputniknews.com/politika/202103151124846433-turska-najostrije-osudila-potez-pristine/

A ti Vucicu ???
Zasto cutis kao zadnja potjka po ovom pitanju ????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back