Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto vi botovske dzukele kad vas covek pritera uza zid istinom pocnete sa lajanjem i pljuvanjem
Ista ste govna kao vucicevic i željko
Pa toliko je providno vase ordiniranje po mrezama cim se donosui presuda ili se pise o tome
Mogli bi bar da biraju malo pametnije !
ne opet klazes ti si poceo da me vredjas jer sakrivas da sam napisao istinu argumetovano...seljo

Naravno da ne smes da priznas istinu, jer si smrad. Ubica je i onaj ko drugoga, narocito mladog coveka lazno optuzuje....a vi jadnici vise ne znate ni sta je istina, fasisticki ponavljate laz.......
Koji si ti seljober i glupan
Citas li sta pises????
Ubica je i onaj ko drugoga, narocito mladog coveka lazno optuzuje.
A nije ubica onaj koji pregazi i ubije devojku na uluici

Ebe vas zelko gadno pa mora da lupas za sve pare :hahaha:
meni tebe zao !

Naravno da ne smes da priznas istinu, jer si smrad. Ubica je i onaj ko drugoga, narocito mladog coveka lazno optuzuje....a vi jadnici vise ne znate ni sta je istina, fasisticki ponavljate laz.......

ne opet klazes ti si poceo da me vredjas jer sakrivas da sam napisao istinu argumetovano...seljo

Na kom semaforu je bilo crveno, seljacino?
Disi malo picdatimaterina roknuce te srcka :hahaha:
Vredjas za sve pare , kupicu ti ja na kraju sendvic da te ne nosim na dusi

Koji si ti seljober i glupan
Citas li sta pises????
Ubica je i onaj ko drugoga, narocito mladog coveka lazno optuzuje.
A nije ubica onaj koji pregazi i ubije devojku na uluici

Ebe vas zelko gadno pa mora da lupas za sve pare :hahaha:
meni tebe zao !
da, to je taj moral....lazna briga za decu pri cemu je decko o kome lazete i hocete njegovu glavu mladji od te devojke koja se bacila zbog vaseg laznog morala pod auto koji nailazi....
Zbog politike vi jadnici i svoju decu bi prodali, kao sto i radite....

da, to je taj moral....lazna briga za decu pri cemu je decko o kome lazete i hocete njegovu glavu mladji od te devojke koja se bacila zbog vaseg laznog morala pod auto koji nailazi....
Zbog politike vi jadnici i svoju decu bi prodali, kao sto i radite....
Covece uzmi nesto za smirenje vidis li sta pise , smejace ti se ljudi !
A zelko ce da te nogira jer ti IQ 0,5 :zkez:
Ja ti necu naplatiti ništa sto ti širim vidike :D

Poslednja izmena:
Citaj !
Niko ne spori da je bilo crveno za pesake
Problem je sto je pobegao sa mesta nesrece i brzina kojom je vozio
Ne skreci sa bitnih stvari !
Ali nisi ti placen da mislis ti si placen da ponavljas kao papagaj i pljujes po ljudima koji iznose istinu !
Ovo je Andrea Bojanić. Pre 8 godina ju je divljački pregazio i na mestu ubio kao kera sin Željka Mitrovića projurivši kroz crveno svetlo dok je vozio svoj skupoceni automobil. Nije stao ni da pogleda da li diše. Za taj zločin je osuđen na 11 meseci blejanja gajbi.
To je mogla da bude tvoja sestra, ćerka, drugarica ili devojka.
Nikada ne zaboravi Srbijo ovaj zločin i ovu devojku koja je zaustavljena u koraku i snu zbog jednog bahatog tatinog sina!
ti lazljivi smrade jer si ovo lajkovao kao tuzni skot....seljacino lazljiva....

Ajmo na ozbiljnije teme
Zatrpavaju botine temu sa nekim narkomanskim i nabuzenim klincom

Pripadnik BIA priznao: PRATIO SAM ĐILASA​

06/03/2021
  • Šefovi BIA i njihov komandant Vučić

Branislav Radosavljević, pripadnik Bezbednosno informativne agencije, odlučio je da prekine omertu. Radosavljević je Bratislavu Gašiću, direktoru BIA, i Tužilaštvu za organizovani kriminal poslao je pismo s porukom: Oslobodite me odgovornosti za saučesništvo u aferi „Jovanjica“ ili ću da otkrijem sve nezakonite akcije u kojima sam učestvovao po nalogu nadređenih.
U drugoj optužnici za slučaj „Jovanjica“, Radosavljeviću se na teret stavlja da je, uz još neke pripadnike BIA i MUP-a, dostavljao poverljive podatke, obezbeđivao dokumente i fizičku zaštitu Predraga Koluvije i njegove plantaže marihuane kod Stare Pazove. „Koluvija, da bi zaštitio proizvodnju opojne droge i da bi izbegao krivični progon, sa tri strane iz bezbednosnih krugova je skupio pripadnike kriminalne grupe“, navodi se u novoj optužnici, čije detalje je objavio KRIK. U optužnici su citirani detalji komunikacije u aplikaciji „Razgovor“, u grupi „Savet za bezbednost“. Policajci i agenti BIA i VOA dostavljali su Koluviji podatke o istragama protiv njegovih saradnika, izdavali mu falsifikovane dokumente, dali su mu lažnu policijsku značku i policijske registarske tablice, a pritom su ga i savetovali kako da pakuje drogu.
U optužnici je citiran deo prepiske u kojoj je Radosavljević pohvalio Koluviju: „Radiš zdravu sistemsku priču“, a učestvovao je i u organizovanju straže u „Jovanjici“. „Dobar dan, dobri ljudi. Ko je večeras dežuran?“, raspitivao se Radosavljević 10. novembra 2019. godine.

Kao sto smo videli iz prethodnog ni jednu informaciju koju postave botovi mrzitelji ne treba uzimati za ozbiljno jer lazu i izmisljaju svoje bajke zbog mrznje prema svima koji ne misle ili bar ne pisu isto sto i oni....mrziteljsko lazno.
MRS U RUPU!!! MRS!
Brate upropasti coveka vid"ga zapenio :hahaha:
Ebe želko pa ne vadi , ima da odradis pastete i sendvice

Година прође, али Доктор Лаза живи у срцима српског народа.
Ey461YMXEAArkSc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back