lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.644
Šta da radimo sada bez tvojih komentara! Rano je još za spavanje, a dušu si dala za crtani film pred spavanje.Skupile se klix babatkinje, kome normalnom je do ikakve komunikacije s vama![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da radimo sada bez tvojih komentara! Rano je još za spavanje, a dušu si dala za crtani film pred spavanje.Skupile se klix babatkinje, kome normalnom je do ikakve komunikacije s vama![]()
Regija gdje su ljudi poslom susreću su pogranična entitetska mjesta kao npr : Sarajevo/Istočno Sarajevo,Prijedor/Sanski Most,Doboj/Tešanj. To nije neka masovna pojava. Muslimani uglavnom imaju rodbinu u drugom entitetu,Srbi veoma rijetko izuzetak su Drvar i Glamoč.Koja glupost!
Kako misliš da bi to navodno odcjepljenje bilo moguće kada ljudi rade na cijeloj teritoriji BiH, kada imaju familiju u drugom entitetu, kada većini ne smeta druga nacionalnost, kada je svaki entitet postao privatna prćija lokalnih bandita....
Ako su RS zaostaliji vi ste onda u Sarajevu u onoj vašoj hidzretskoj godini 1440 i nekoj..Najviše se primjećuje u RS-u jer su ljudi zaostaliji.
Nisam iz Sarajeva, ali pogledaj malo njihovu statistiku o posjeti turista iz cijeloga svijeta. U RS samo ovi iz dijaspore svrate i gledaju da nešto odnesu, a ništa ostave. Pogledaj kulturna dešavanja. Pogledaj veće plaće i penzije. ....Ako su RS zaostaliji vi ste onda u Sarajevu u onoj vašoj hidzretskoj godini 1440 i nekoj..
Imaš pravo da budeš nezadovoljna, imaš pravo i da poturčiš i promeniš ime. Al nemoj nas folirati, Dženana. Znam ti i prezime.
I sve zbog nekakav Dodik.
Bistra si ti. I ja sam to vidjela od prve.tek sada ovo vidim.
A nije da mi nije bilo jasno od početka.
tek sada ovo vidim.
A nije da mi nije bilo jasno od početka.
Plate su izjednačene. Penzije tu i tamo.Hvala Americi i Dejtonu koji su vama guzovače dodijelili glavni grad a niste centa u ratu pomakli. Te danas preko njega jedino ostvarujte suficiti u turizmu.Da ne zaboravim i i 2 milijarde $ donacija od Amerike i EU koje ste dobili i sve obnovili a mi smo dobili jedan šipakNisam iz Sarajeva, ali pogledaj malo njihovu statistiku o posjeti turista iz cijeloga svijeta. U RS samo ovi iz dijaspore svrate i gledaju da nešto odnesu, a ništa ostave. Pogledaj kulturna dešavanja. Pogledaj veće plaće i penzije. ....
I taj šipak nestao u transportu.Plate su izjednačene. Penzije tu i tamo.Hvala Americi i Dejtonu koji su vama guzovače dodijelili glavni grad a niste centa u ratu pomakli. Te danas preko njega jedino ostvarujte suficiti u turizmu.Da ne zaboravim i i 2 milijarde $ donacija od Amerike i EU koje ste dobili i sve obnovili a mi smo dobili jedan šipak
Opoziciju u RS ( SDS i PDP) i poziciju u RS (SNSD,DNS i SP) boli tuki za RS. Sva ekipa misli na svoj dzep.Dodik je trenutno velika štetočina po interese RS. Treba da se povuče, da se održe izbori na kojima će , naravno, ponovo pobediti neko kome je RS na prvom mestu i čija se politika oko ključnih pitanja neće bitno razlikovati od Dodikovih. Dakle, Dodo idi.
Opoziciju u RS ( SDS i PDP) i poziciju u RS (SNSD,DNS i SP) boli tuki za RS. Sva ekipa misli na svoj dzep.
Baš tako...a i mene i ostali narod koji sluđuju 30ak godina
I video je pokvario?Onda izaberite Lapsija za predsednika RS. A i video ti je nešto kao "unavailable".
nato ga je doveo na vlast 1998ауторска тема
Додик је човек који воли српски народ за њега се бори и борио се , воли Србију , воли српски народ у целини , али не воли окупаторе и не воли да им служи .
Условили су га , отворено уценили и тражили понизност пред њима , пред мрским западним окупаторима .
Тражено је од Додика да извршава нарадбе Запада и ради против свог народа , он је одбио , рекао је "НЕ" и због тога га данас осуђују.
У исто време ти западни колонизатори су направили раздор у Србији и то путем својих марионета састављених од досоваца , НВО и осталих који никада не би рекли "НЕ" , чак што више, они би се сами нудули да продају и издају свој народ.
Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .
Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .
Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .
Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .
Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
U to vrijeme kada je govorio Dodik nije bilo izjave Hakije Meholjića da je SAD umješana u zločin.nato ga je doveo na vlast 1998
“Kada je Dodik 1998. došao na vlast Sarajevo je slavilo”
Na Dodika je te godine u Sarajevu gledano kao na čovjeka
širokih pogleda i shvatanja, kao na čovjeka koji je pomagao Bošnjacima
spasavajući ih od ratnog zla, naglašava Jovanović.
“Dodik se jedini u skupštini suprotstavljao Karadžiću i
Mladiću. On je čovjek koji je rekao da su njih dvojica u Srebrenici
počinili genocid”.
Pogledajte prilog 1773272
Tako je nekad govorio Dodik: Đavola Mladić voli srpski narod, neka ispašta za zločine koje je počinio, Karadžić je bitanga
Pogledajte prilog 1773275
Некада љубио скуте високим представницима и поклањао цвијеће Олбрајтовој, а данас се од истих крије преко бораца
jes on nije znao da je u 10-om diverzantskom odredu kojim je komandovao pelemis (zvanicno nije bio u srebrenici) istaknuti clanovi u dva voda bili slovenac kos hrvat erdemovic i mujaga zigic koji su rpe toga bili pripadnici zng, hvo ili tzv armije bihU to vrijeme kada je govorio Dodik nije bilo izjave Hakije Meholjića da je SAD umješana u zločin.
to je jasnoŠmit nije napao Dodika preko suda BiH već instituciju predsjednika i Srbe kao narod.