lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.644
Volim sve dobre i normalne, poštene i radne stanovnike BiH, a Srpska je u BiH.Lapušo, guzo debela, je l' ti više voliš BiH ili Srpsku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim sve dobre i normalne, poštene i radne stanovnike BiH, a Srpska je u BiH.Lapušo, guzo debela, je l' ti više voliš BiH ili Srpsku?
Ali kad Srpska i BiH dođu u konfronataciju, kao npr sada: Sud BiH protiv Predsednika RS - za koga si? Ustvari jasno je da si za BiH! Nadam se da si svesna da je to izdaja.Volim sve dobre i normalne, poštene i radne stanovnike BiH, a Srpska je u BiH.
Nije. Ja sam protiv kriminala i korupcije. Pametnom dosta.Ali kad Srpska i BiH dođu u konfronataciju, kao npr sada: Sud BiH protiv Predsednika RS - za koga si? Ustvari jasno je da si za BiH! Nadam se da si svesna da je to izdaja.
Из твојих уписа ми је до сада јасно само да си се ти потурчила због Додика.Ko ovo da proguta. Objasnila bih ti ja sada, ali uskoro će ti biti sve jasno.
Nije istina. Jednostavno vidim da skoro sve ide u krivom smjeru. Imam pravo biti nezadovoljna, a i ogorčena na mnoge nepravilnosti, nelogičnosti i udarce u zdrav razum.Из твојих уписа ми је до сада јасно само да си се ти потурчила због Додика.
Има таквих појава код Срба, Старчевић је због одбијенице књажевског попечитељства отишао у Хрвате.
После је фрустриран сковао синтагму о Србима као 'накоту за секиру спремном' и постао творац идеје о физичком уништењу Срба.
А здрав разум пронлазиш код сарајевске администрације, код Раме Исака?Nije istina. Jednostavno vidim da skoro sve ide u krivom smjeru. Imam pravo biti nezadovoljna, a i ogorčena na mnoge nepravilnosti, nelogičnosti i udarce u zdrav razum.
Nije istina. Jednostavno vidim da skoro sve ide u krivom smjeru. Imam pravo biti nezadovoljna, a i ogorčena na mnoge nepravilnosti, nelogičnosti i udarce u zdrav razum.
Života, odakle ti pravo da privatne poruke prenosiš ovdje? Sada ću te prijaviti.Imaš pravo da budeš nezadovoljna, imaš pravo i da poturčiš i promeniš ime. Al nemoj nas folirati, Dženana. Znam ti i prezime.
I sve zbog nekakav Dodik.
Života, odakle ti pravo da privatne poruke prenosiš ovdje? Sada ću te prijaviti.
To nije tvoj problem. Gledaj svoja posla.Šta sad, pa nisam ostavio matični broj i u koju džamiju ideš.
To nije tvoj problem. Gledaj svoja posla.
Svoja sam. Kraj. Čiji si ti?Ali pričaš ovde ko da nisi njihova, a naša da li si? Nisi.
Svoja sam. Kraj. Čiji si ti?
Nisam ni ja. Niko ne bira. Rodi se po volji Božjoj.Ja bar nisam menjo veru za neveru.
Nisam ni ja. Niko ne bira. Rodi se po volji Božjoj.
To je moja stvar i sada ću da te prijavim. Ovdje nikome ne možeš da vjeruješ.I onda izda i ode kod alaha, sve sam ti to reko i privatno.
Dobro, rekao si i šta sada? Šta hoćeš pijanico?Jeste Dodik krimos, i želim mu doživotnu robiju, tu se slažemo. Al ne foliraj me, izdala si svoj narod.
Lukavi Života. Zapamtiće me samo tako, polako.sad ziva nisam kako je lapsi izdala svoje? i zasto je uopste pisala pp i poveravala se tamo nekom 4umshu?
i zasto je uopste pisala pp i poveravala se tamo nekom 4umshu?