Председник Додик је човек који западном окупатору рекао "НЕ "

Ko ovo da proguta. Objasnila bih ti ja sada, ali uskoro će ti biti sve jasno.
Из твојих уписа ми је до сада јасно само да си се ти потурчила због Додика.
Има таквих појава код Срба, Старчевић је због одбијенице књажевског попечитељства отишао у Хрвате.
После је фрустриран сковао синтагму о Србима као 'накоту за секиру спремном' и постао творац идеје о физичком уништењу Срба.

Из твојих уписа ми је до сада јасно само да си се ти потурчила због Додика.
Има таквих појава код Срба, Старчевић је због одбијенице књажевског попечитељства отишао у Хрвате.
После је фрустриран сковао синтагму о Србима као 'накоту за секиру спремном' и постао творац идеје о физичком уништењу Срба.
Nije istina. Jednostavno vidim da skoro sve ide u krivom smjeru. Imam pravo biti nezadovoljna, a i ogorčena na mnoge nepravilnosti, nelogičnosti i udarce u zdrav razum.

Nije istina. Jednostavno vidim da skoro sve ide u krivom smjeru. Imam pravo biti nezadovoljna, a i ogorčena na mnoge nepravilnosti, nelogičnosti i udarce u zdrav razum.
А здрав разум пронлазиш код сарајевске администрације, код Раме Исака?
Министар полиције који је стицајем околности доктор економских наука.
Упознајмо се са његовим наследником, ово само бабо Исак може да направи.

Imaš pravo da budeš nezadovoljna, imaš pravo i da poturčiš i promeniš ime. Al nemoj nas folirati, Dženana. Znam ti i prezime.
I sve zbog nekakav Dodik.

Back