Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam prisutan kad se to desavalo. Bukvalno ne postoji nista sto mozemo da uradimo da nateramo da se odobri povratak nasih trupaNisi insistirao ako se nije desilo.
Poenta lidera neke države je da se izbore za neke stvari a ne da kukaju na nepravdu. Napreduje država koja ima jake lidere a ne mekane. Kako je moguće da smo imali dve veoma pozitivne tačke u sporazumima (1000 vojnika i ZSO) i da naši lideri nisu uspeli da ih realizuju? Prosto nisu hteli.
Evo ti jedan argument: Vučić je potpuno dobrovoljno povukao naše policajce (oko 500) i naše gradonačelnike sa severa. Dakle potpuno dobrovoljno. Tako da teorija kako nam neko nešto "ne da" je potpuno besmislena. Kosovo nije ni okupirano niti oteto, jasno je da je sa naše strane predato potpuno dobrovoljno. Idi redom po svim pregovorima i videćeš da smo se odrekli svakog benefita koji smo imali.
Apsolutno se slažem sa tobom.
Pa još ona predstava, dirigovana iz Beograda, kada srpski policajci skidaju uniforme i napuštaju policiju uz krilaticu: Dosta je bilo.
Zatim sudije, tužioci, zaposleni u opštini.
Sve im je AV dao za jedan dan.
Od ZSO sad nema ništa, pre je i moglo da se pregovara.
Bio sam prisutan kad se to desavalo. Bukvalno ne postoji nista sto mozemo da uradimo da nateramo da se odobri povratak nasih trupa
To je laz. Nema veze sa realnoscu na terenu. Sutra cete krenuti da trolujete kao ce Ganci da nam preuzmu poslove , ali se bojite da ce doneti toljage na koje se nase devojke loze i najvise guglaju u slobodno vreme.Ne bih rekao da nisu pretnja, vucic im dao da slobodno dobijaju radne dozvole pa i drzavljanstva na ostalom delu Srbije, pre ce oni naci posao nego mi sto smo pravi drzavljani i oni koji zive ovde.
Ne bojim se ja nicega, kita mi nije mala, a ovi samo mogu SIDU da donesu.To je laz. Nema veze sa realnoscu na terenu. Sutra cete krenuti da trolujete kao ce Ganci da nam preuzmu poslove , ali se bojite da ce doneti toljage na koje se nase devojke loze i najvise guglaju u slobodno vreme.
Teritorije ne pripadaju narodima nego državama sa strogo određenim granicama.Nema šta da verujem, to su ti činjenice.
NATO nije učesnik u sukobu, oni su tu samo da osiguraju da nema rata. Ne doseljava se NATO na Kosovo. Teritorija će da ostane narodima koji žive na toj teritoriji a kad se stvari smire, NATO će da ode, odnosno ostaće u manjem prisustvu u kome se inače nalazi u celoj Evropi.
Teritorije ne pripadaju narodima nego državama sa strogo određenim granicama.
Kakvo objašnjenje…Da, na papiru, ali moraš to da braniš. Mi imamo previše promašaja. Od toga da smo dozvolili da na nekoj teritoriji postoji 90% stranog naroda i teško naoružanog, pa onda kasnije u pregovorima gde smo se odrekli svakog benefita kojeg smo imali potpisanog. Sve je to vrlo bizarno a nisam video da si ponudio neko razumno objašnjenje.
Autorska
Sada će Vučićevi botovi reći da to nije proritet države ali u stvari i sami znate da samo jaka država teži ka oslobođenju svoje okupirane teritorije.
Ne samo da nema naznaka nego ni u budućnosti ovaj SNS režim neće ništa preduzeti ili uraditi.
Znači iz ovoga se može izvući zaključak da mediji u Srbiji lažu kada kažu da je Srbija jaka.
Kriv je utoliko što je bio delom iste one bulumente koja je i dovela do gubitka KiM, koja je zahtevala da 'Srbi izađu na svoje etničke granice' ( Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica) pet minuta nakon šta je pravnim nasiljem uzela autonomiju kosovskim Albancima.Autorska
Sada će Vučićevi botovi reći da to nije proritet države ali u stvari i sami znate da samo jaka država teži ka oslobođenju svoje okupirane teritorije.
Ne samo da nema naznaka nego ni u budućnosti ovaj SNS režim neće ništa preduzeti ili uraditi.
Znači iz ovoga se može izvući zaključak da mediji u Srbiji lažu kada kažu da je Srbija jaka.
Budi sretan sto je tako jer ako ovaj krene da te brani ili, bozemesacuvajisakloni, "oslobadja" na tvom bi mestu spakovao kofere i nebi se zaustavljao za svaki slucaj do negde severnije od Nisa. Ako se taj nas "opaki" predsednik sta se je "tukao po tribinama" (cega se pametan stidi...) uplete u jos jedan rat, od Srbije ce ostati dugmici a Srba za pod jednu sljivu.Autorska
Mislis da onu koja hoce, da ce razmisljati o tome?Ne bojim se ja nicega, kita mi nije mala, a ovi samo mogu SIDU da donesu.
Ti bi sad i da ga slaviš zato, jel?Budi sretan sto je tako jer ako ovaj krene da te brani ili, bozemesacuvajisakloni, "oslobadja" na tvom bi mestu spakovao kofere i nebi se zaustavljao za svaki slucaj do negde severnije od Nisa. Ako se taj nas "opaki" predsednik sta se je "tukao po tribinama" (cega se pametan stidi...) uplete u jos jedan rat, od Srbije ce ostati dugmici a Srba za pod jednu sljivu.
Tako jeA uostalom pitaj Nislije kako siptari kupuju nekretnine, ima ih ovde i na forumu i znaju oni to sve.
sacuvali..mozda bi AV, mogao prodati Trepcu rudnik, na primer Kinezima...ima dole puno toga, sto bi se moglo prodati..privatizovati...strateski partneri,,,investitori...itdZašto bi ga oslobađao kad ga Srbi ne bi znali sačuvati? Sad više nema ni smisla. Kako spominjanja Kosova u bilo kakvom smislu osim očuvanja kulturnih nasleđa od strane vandalizacije zapravo pametna stvar? Veliki broj rodoljuba (nevezano da li su za ili protiv Vučića) poziva se na Kosovo kako bi filtrirali ljude na osnovu nečega što je praktično mlaćenje prazne slame. Koriste Kosovo kako bi na pokvaren način emotivno manipulisali okruženjem, nije me briga za to mesto osim kao što rekoh istorijskih kulturnih nasleđa koji su pod UNESCOm. Kosovski Zavet je realno štetan po Srbiju i prljavo je sredstvo za emotivnu manipulaciju kao i priča o genocidu u Srebrenici. Dvolično je i neiskreno sredstvo za razgovor sa sunarodnicima o srpskom identitetu.
Nemoj da pričaš o nečemu u šta se ne razumeš.Na Severu rade dva rudnika Belo Brdo i Crnac. A RUDA KOJA SE VADI NA KOSOVU JE PODZEMNO PREKO 56% NA TERITORIJI SRBIJE ISPOD KOPAONIKA.Od tog rada isplaćuje se plata za preko 2000 Srpskih radnika i jako je bitno za opstanak Srba.Znači šiptari bi već odavno preoteli rudnike na Severu ali je problem što se kopa izvan teritorije Kosova.sacuvali..mozda bi AV, mogao prodati Trepcu rudnik, na primer Kinezima...ima dole puno toga, sto bi se moglo prodati..privatizovati...strateski partneri,,,investitori...itd
Ne, ja ga nisam nikad slavio, ni onda kad ste ga svi slavili jer sam od starta bio svestan da bitanga koja bez dana radnog staza krene u politiku samo trazi leba bez motike i da se 100 % radi o hohstapleru i prevarantu.Ti bi sad i da ga slaviš zato, jel?
Budi sretan sto je tako jer ako ovaj krene da te brani ili, bozemesacuvajisakloni, "oslobadja" na tvom bi mestu spakovao kofere i nebi se zaustavljao za svaki slucaj do negde severnije od Nisa. Ako se taj nas "opaki" predsednik sta se je "tukao po tribinama" (cega se pametan stidi...) uplete u jos jedan rat, od Srbije ce ostati dugmici a Srba za pod jednu sljivu.
Ti bi sad i da ga slaviš zato, jel?
Ovaj razgovor ne možeš prevesti na engleski jezik, a da ne zvuči ko razmena dva gorštaka sa Kavkaza iz srednjeg veka. Smešno je, ali nije za pouzdati se.Ne, ja ga nisam nikad slavio, ni onda kad ste ga svi slavili jer sam od starta bio svestan da bitanga koja bez dana radnog staza krene u politiku samo trazi leba bez motike i da se 100 % radi o hohstapleru i prevarantu.
Ovo uzmi kao formulu; kad neko ko nikakvu karijeru nema krene u politiku, to je bitanga koja o realnom zivotu pojma nema i koji nista dobro ne moze da ti donese.
Pravilo.
Gorstaci sa Kavkaza iz srednjeg veka... koji govore engleski, a? Staroengleski gorštaci sa Kavkaza.Ovaj razgovor ne možeš prevesti na engleski jezik, a da ne zvuči ko razmena dva gorštaka sa Kavkaza iz srednjeg veka. Smešno je, ali nije za pouzdati se.