mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.824
Vučić je šiptar pomirite se i glasajte za brže, bolje, jače 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve realne koristi, licno ili bilo ko drugi, ima od srpskih rudnika...arapske lopine, podigle su standard, njihove g.ologuzije..ovde kod nas toga nema...radio za srpske lopingere ili nemacke lopingere, gde je razlikaNemoj da pričaš o nečemu u šta se ne razumeš.Na Severu rade dva rudnika Belo Brdo i Crnac. A RUDA KOJA SE VADI NA KOSOVU JE PODZEMNO PREKO 56% NA TERITORIJI SRBIJE ISPOD KOPAONIKA.Od tog rada isplaćuje se plata za preko 2000 Srpskih radnika i jako je bitno za opstanak Srba.Znači šiptari bi već odavno preoteli rudnike na Severu ali je problem što se kopa izvan teritorije Kosova.
Hoću da kažem koliko zvuči uskoumno i nerazvijeno. Ne želim da vređam ikoga, ali majke mi eto vaša razmena je primer kako teku bukvalno svi razgovori između Srba, pa Englez bi si prosvirao metak kroz čelo da čuje ovo. Srpski jezik je umro davno i to se vidi na praksi toga što je ostalo.Gorstaci sa Kavkaza iz srednjeg veka... koji govore engleski, a? Staroengleski gorštaci sa Kavkaza.
Sinko, vataj se ti rađe motike, za knjigu nisi. I nemoj, I repeat, nemoj ni u kom slučaju da se vataš za metafore. Ispadaš smešan, ali ne duhovit.
Ima ko god odluči da iskoristi, Srbi nisu hteli pravili se fini "jedno sa prirodom" (a bacaju smeće u reke), pa je uzeo neko drugi.kakve realne koristi, licno ili bilo ko drugi, ima od srpskih rudnika...arapske lopine, podigle su standard, njihove g.ologuzije..ovde kod nas toga nema...radio za srpske lopingere ili nemacke lopingere, gde je razlika
Autorska
Sada će Vučićevi botovi reći da to nije proritet države ali u stvari i sami znate da samo jaka država teži ka oslobođenju svoje okupirane teritorije.
Ne samo da nema naznaka nego ni u budućnosti ovaj SNS režim neće ništa preduzeti ili uraditi.
Znači iz ovoga se može izvući zaključak da mediji u Srbiji lažu kada kažu da je Srbija jaka.
Postoji li neki razlog sto je Nato bombardovao Srbiju 1999 godine, iz cega je Kosovo dobilu sansu za " nezavinoscu" imajuci u vidu da im nije padalo na pamet da bombarduju samoupravnu socijalisticku Jugoslaviju od 1945 do 1991?
To me bas zanima...
srecom nista verifikovano nijePredsednik je licno prihvatio U SUPROTNOSTI SA USTAVOM SRBIJE!
- BRISELSKI SPORAZUM
- OHRIDSKI SPORAZUM
- FRANCUSKO-NEMACKI PLAN.
Izdajnik.
Zanimljivo, dok neki svjetski analiticari kazu da se zeljelo izbjeci ovo.Pogledajte prilog 1760828
Zbog ovoga.
Da se izbegne krvavi raspad Jugoslavije, da li na to misliš?
dobro, dobro, idi shilluj negde drugde. Im sure people got the memo already.Vucic je izdajnik kakav se jednom radja..
Ko je tebe sta pitao karakondzulo ?dobro, dobro, idi shilluj negde drugde. Im sure people got the memo already.
Raspad Jugoslavije se desio mnogo ranije.Da se izbegne krvavi raspad Jugoslavije, da li na to misliš?
Video sam Karadžića pa sam pomislio na rane 90e. 1999 je lančana reakcija posle raspada Jugoslavije, mada mogle je biti izbegnute, ali to bi zahtevalo da izručimo naše ljude bez pitanja. Ne znam što se tiče Kosova, mada i njega bi se morali odreći i tehnički i jesmo, većinski je Albansko, šta da mu radiš. A mogli smo biti moćni i jaki da smo bili ozbiljni i složni.Raspad Jugoslavije se desio mnogo ranije.
Dobrica Ćosić: Kosovo je izgubljeno i na to ne treba više trošiti ni atom snage.Autorska
Sada će Vučićevi botovi reći da to nije proritet države ali u stvari i sami znate da samo jaka država teži ka oslobođenju svoje okupirane teritorije.
Ne samo da nema naznaka nego ni u budućnosti ovaj SNS režim neće ništa preduzeti ili uraditi.
Znači iz ovoga se može izvući zaključak da mediji u Srbiji lažu kada kažu da je Srbija jaka.
Jugoslavija se fakticki raspala jos prije 90tih, kada je Srbija proglasila novi Ustav,a Milosevic antibirokratskom revolucijom ukinuo autonomije pokrajina i smijenio rukovodstvo u C Gori, doveo tada podobnog Milu Djukanovica i Momira Bulatovica, cime je Srbija dobila prevlast u SKJ, sa cime se prvo nisu slozili Slovenci, zatim Hrvati, na kraju Bosanci, kada je Juga nazalost vec bila razbijena.Video sam Karadžića pa sam pomislio na rane 90e. 1999 je lančana reakcija posle raspada Jugoslavije, mada mogle je biti izbegnute, ali to bi zahtevalo da izručimo naše ljude bez pitanja. Ne znam što se tiče Kosova, mada i njega bi se morali odreći i tehnički i jesmo, većinski je Albansko, šta da mu radiš. A mogli smo biti moćni i jaki da smo bili ozbiljni i složni.
Srbija nije imala pravo na stacioniranje 1000 vojnika na Kosovu, već "određen broj vojnika" koji će se dogovoriti.NATO su mirovne snage. Služe da nema rata, ali niko ti ne brani da se diplomatskim putem boriš za ciljeve.
Prisustvo u policiji smo imali ali je politika Beograda bila da se svojevoljno povučemo iz nje.
Po sporazumi sa NATO imali smo pravo na 1000 vojnika. Ni jedan srpski političar nije radio na realizaciji toga.
Po sporazumu smo imali i ZSO, isto nismo ništa uradili.
Čak smo i povukli svoje gradonačelnike slobodnom voljom.
Jasno je da se teritorija ne smatra otetom već dobrovoljno predatom. Koji razlog Tadića i Vučića stoji iza toga, to bi već bila posebna tema.
Da se taj narod nije smatralo stranim, već građanima Srbije jednakima u pravima sa svima ostalima, možda bi Kosovo danas bilo u sastavu Srbije.Da, na papiru, ali moraš to da braniš. Mi imamo previše promašaja. Od toga da smo dozvolili da na nekoj teritoriji postoji 90% stranog naroda i teško naoružanog, pa onda kasnije u pregovorima gde smo se odrekli svakog benefita kojeg smo imali potpisanog. Sve je to vrlo bizarno a nisam video da si ponudio neko razumno objašnjenje.
Srbija nije imala pravo na stacioniranje 1000 vojnika na Kosovu, već "određen broj vojnika" koji će se dogovoriti.