Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Dobro, rekao si i šta sada? Šta hoćeš pijanico?
Opa, prenose se privatne poruke, lepo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, rekao si i šta sada? Šta hoćeš pijanico?
Lapsi je Slovenka.sad ziva nisam kako je lapsi izdala svoje? i zasto je uopste pisala pp i poveravala se tamo nekom 4umshu?
Nisam ti ja tamo neki, znaš.
Lapsi je Slovenka.
Lapsi je Slovenka.
Ti si kukaičije jaje da znaš. Ne obraćaj mi se više.Jeste, ja sam švajcarac.
ne secam se ni tebe, ni nje od pre. osim ako nisi klon nalog nekog trajno banovanog. isto vazi i za nju. ali, da ti recem nesto pravo...glupo ti to iznosenje ppeov, jer ako neko iznese pp makar mi bio i najcrnji neprijatelj taj ko je blacen iznosenjem pp, uvek ce u sumnji ostati onaj ko je izneo pp.
Ti si kukaičije jaje da znaš. Ne obraćaj mi se više.
Prijateljice se ne izdaju.Ni ti meni, mislio sam da si mi prijateljica.
Dobro, pogrešio sam, neću više.
Prijateljice ne, a ti nisi.Prijateljice se ne izdaju.
Zašto takva promjena iz čista mira?Prijateljice ne, a ti nisi.
Zašto takva promjena iz čista mira?
on bio u omladini jula, ja bila tada za dos, nigde uclanjena. i posle on nije vise hteo da se javi. a najbolja drugarica bila za slobu tada, nije bila nigde uclanjena...i eto i danas smo najbolje drugarice.
Tvoj problem.A nije iz čista mira, nije trebalo da kažem da mi ne smeta što si promenila veru. Smeta mi.
Рече лажнопредстављајућа форумашица, урмашица.To je moja stvar i sada ću da te prijavim. Ovdje nikome ne možeš da vjeruješ.
To me Života nagovorio da kažem.Рече лажнопредстављајућа форумашица, урмашица.
Ето, сад можеш да се одтурчиш.To me Života nagovorio da kažem.
Skontala sam odmah i bilo mi glupo, ali hajde rekoh da vidim šta hoće.
ауторска тема
Додик је човек који воли српски народ за њега се бори и борио се , воли Србију , воли српски народ у целини , али не воли окупаторе и не воли да им служи .
Условили су га , отворено уценили и тражили понизност пред њима , пред мрским западним окупаторима .
Тражено је од Додика да извршава нарадбе Запада и ради против свог народа , он је одбио , рекао је "НЕ" и због тога га данас осуђују.
У исто време ти западни колонизатори су направили раздор у Србији и то путем својих марионета састављених од досоваца , НВО и осталих који никада не би рекли "НЕ" , чак што више, они би се сами нудули да продају и издају свој народ.
Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .
Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .
Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .
Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .
Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
Veliki uspjeh istrajati nekoliko desetljeća u vrhu javne vlasti....
Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .
Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .
Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .
Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .
Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
Naravno.У тренутној ситуацији ова реченица нема логике.
Зар не би било логично ако је такав да се потурчи и поклони Шваби?
Овако више личи на Јазавца пред судом.
Naravno.
Vidi se sa koje/čije strane dolaze napadi na njega.
Tim pre, pravda pobeđuje.
Ako ni zbog čega, cenim ga kao čoveka koji je uzdignute glave švabi rekao
- odyebi
I to treba pizdraviti svaki čovek koji zna šta je obraz i dostojanstvo
Mukice koje se guše u svom podaničkom mentalitetu neka još malo sagnu nejake im kičme ako već i sada ne riju nosevima ispod zemlje.
I mlađiVratice se Dodo 2031. Jos jaci!
U istoriju će ući kao čovjek koji je švabi rekao ,,odjebi,,!Naravno.
Vidi se sa koje/čije strane dolaze napadi na njega.
Tim pre, pravda pobeđuje.
Ako ni zbog čega, cenim ga kao čoveka koji je uzdignute glave švabi rekao
- odyebi
I to treba pizdraviti svaki čovek koji zna šta je obraz i dostojanstvo
Mukice koje se guše u svom podaničkom mentalitetu neka još malo sagnu nejake im kičme ako već i sada ne riju nosevima ispod zemlje.