Председник Додик је човек који западном окупатору рекао "НЕ "

Nisam ti ja tamo neki, znaš.

ne secam se ni tebe, ni nje od pre. osim ako nisi klon nalog nekog trajno banovanog. isto vazi i za nju. ali, da ti recem nesto pravo...glupo ti to iznosenje ppeov, jer ako neko iznese pp makar mi bio i najcrnji neprijatelj taj ko je blacen iznosenjem pp, uvek ce u sumnji ostati onaj ko je izneo pp.

ne secam se ni tebe, ni nje od pre. osim ako nisi klon nalog nekog trajno banovanog. isto vazi i za nju. ali, da ti recem nesto pravo...glupo ti to iznosenje ppeov, jer ako neko iznese pp makar mi bio i najcrnji neprijatelj taj ko je blacen iznosenjem pp, uvek ce u sumnji ostati onaj ko je izneo pp.

Dobro, pogrešio sam, neću više.

Dobro, pogrešio sam, neću više.

jel znas da sam ja zbog politike izgubila drugara...on bio u omladini jula, ja bila tada za dos, nigde uclanjena. i posle on nije vise hteo da se javi. a najbolja drugarica bila za slobu tada, nije bila nigde uclanjena...i eto i danas smo najbolje drugarice.

on bio u omladini jula, ja bila tada za dos, nigde uclanjena. i posle on nije vise hteo da se javi. a najbolja drugarica bila za slobu tada, nije bila nigde uclanjena...i eto i danas smo najbolje drugarice.

Oš iskreno, ne bi smeli da mi priđu da saznam da su sps i jul.

ауторска тема

Додик је човек који воли српски народ за њега се бори и борио се , воли Србију , воли српски народ у целини , али не воли окупаторе и не воли да им служи .

Условили су га , отворено уценили и тражили понизност пред њима , пред мрским западним окупаторима .

Тражено је од Додика да извршава нарадбе Запада и ради против свог народа , он је одбио , рекао је "НЕ" и због тога га данас осуђују.

У исто време ти западни колонизатори су направили раздор у Србији и то путем својих марионета састављених од досоваца , НВО и осталих који никада не би рекли "НЕ" , чак што више, они би се сами нудули да продају и издају свој народ.

Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .

Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .

Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .

Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .

Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..

Tako je, evo i fotografije koja ilustruje sve navedeno

Dodik poklanja cveće Olbrajtovoj, poznatoj prijateljici Srba i borkinji za prava Srba

1754778952724.png

...
Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .

Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .

Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .

Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .

Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
Veliki uspjeh istrajati nekoliko desetljeća u vrhu javne vlasti.

"Grand uspjeh" ili je vrijeme (za neke krajeve) zaista stalo... :zper:

2025-08-10-03-19-16-928.jpg

У тренутној ситуацији ова реченица нема логике.
Зар не би било логично ако је такав да се потурчи и поклони Шваби?
Овако више личи на Јазавца пред судом.
Naravno.
Vidi se sa koje/čije strane dolaze napadi na njega.
Tim pre, pravda pobeđuje.
Ako ni zbog čega, cenim ga kao čoveka koji je uzdignute glave švabi rekao
- odyebi
I to treba pizdraviti svaki čovek koji zna šta je obraz i dostojanstvo :)

Mukice koje se guše u svom podaničkom mentalitetu neka još malo sagnu nejake im kičme ako već i sada ne riju nosevima ispod zemlje.

Naravno.
- odyebi

Mukice koje se guše u svom podaničkom mentalitetu neka još malo sagnu nejake im kičme ako već i sada ne riju nosevima ispod zemlje.

Те ваше глупости титоизма и динаризма , сада великосрпскизма, рећи некоме "не" који те довео на власт!?! Модификована брозовштина

Гомила Вас не схватате да то није српски

Naravno.
- odyebi

U istoriju će ući kao čovjek koji je švabi rekao ,,odjebi,,!
Milorade, Milorade, nikada ti oprostiti neću što sagradi onolike puteve prema gradovima!

Back