lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.651
Da, priča se da mu mnogi prilaze s leđa.Ako si glupa nisi gluva, jasno se vidi da je narod uz predsjednika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, priča se da mu mnogi prilaze s leđa.Ako si glupa nisi gluva, jasno se vidi da je narod uz predsjednika.
Bakir ima dosta investicija u Srbiji - verovatno i njegov prijatelj Žvalonja ima tamo.pa kako drugacije da upropasti rs ...
on se enormno obogatio kao i bakir dok je narodu tu pljacku skrivao u drugi plan stalnim patkama o medjunacionalnoj tenziji i netrpeljivosti...
Opet lažeš, niđe veze sa mozgom.Pa oni i dnevnik i EPP počinju sa ,,dobar dan predsjedniče,,!![]()
Nije to dobro od Dodika, vidim da si zapjenila od bijesa.Da, priča se da mu mnogi prilaze s leđa.
To ono ,,Kad si gladan, nije tvoj,,!Nije to dobro od Dodika, vidim da si zapjenila od bijesa.
Smiri se, uzmi Snikers.
ауторска тема
Додик је човек који воли српски народ за њега се бори и борио се , воли Србију , воли српски народ у целини , али не воли окупаторе и не воли да им служи .
Условили су га , отворено уценили и тражили понизност пред њима , пред мрским западним окупаторима .
Тражено је од Додика да извршава нарадбе Запада и ради против свог народа , он је одбио , рекао је "НЕ" и због тога га данас осуђују.
У исто време ти западни колонизатори су направили раздор у Србији и то путем својих марионета састављених од досоваца , НВО и осталих који никада не би рекли "НЕ" , чак што више, они би се сами нудули да продају и издају свој народ.
Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .
Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .
Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .
Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .
Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
Ja ne znam čiji je u tebi i ne bi to trebalo da mene pitaš.To ono ,,Kad si gladan, nije tvoj,,!![]()
Izvini, tako si mi djelovao!Ja ne znam čiji je u tebi i ne bi to trebalo da mene pitaš.
Nije ni puco, osim u prazno.Malim ćacijima je današnji zadatak bila tema "Zašto volim Mileta Dodika". Slavenska je prednjačila da dobije najvišu ocenu sve dok Mileta nije uporedila sa Gavrilom Principom. Pa gde nađe njega crnjano?? Gavra mučenik u svom životu nije video toliko životinja koliko je Mile u stanju da pojede za mesec dana!
Mile samo udara rafalno kad se prejede pasuljčine. Tad je najopasniji.Nije ni puco, osim u prazno.![]()
Dobila je, i ja sam sokirana tvojim "informacijama", uvek!
Početak i ceo bukvar.U ono vreme se znalo da ga je zapad (čitaj: Britanci) doveo na vlast u RS.
Odjednom postade najveći Srbenda sa one strane Drine.
Ne znam, šta sam u medjuvremenu propustio?
Da nije formirao komisiju o utvrđivanju istine o Srebrenici?Početak i ceo bukvar.
propustio si pocetak SVO u Ukrajini.U ono vreme se znalo da ga je zapad (čitaj: Britanci) doveo na vlast u RS.
Odjednom postade najveći Srbenda sa one strane Drine.
Ne znam, šta sam u medjuvremenu propustio?
https://www.google.com/url?sa=t&sou...wqsBegQIEhAG&usg=AOvVaw1gmzvXgchXkrHd86wikeUpреци да је додик био шверцер у рату је бити противник реп српске ?
докле то њихово лудило води...
па није џаба има наидмак миле ронхил
друго рећи да је додик дошао на тенковима нато носећи цвјеће мадлен олбрајт је лаж или чињеница јер човјек није имо ни 5 % у политичком свету реп српске тада...
рећи да је додик по доласку на власт ратка младића називао ратним злочинцем је лаж и клевета ? неоспорива чињеница са доказима...
тако је и у србији, ко руши нас на власти тај је иѕдајица косова
а они косов издали и отуђили да више и није могло...
то је то њихово лудило, ак оси против мене лопова и издајника ти си против српске, србије...
![]()
pa zapadnjaci kazu da smo im mi prijatelji a ocemo da ih rušimo.Nego bre, evo ga Vučić sad priča kako se sastajao sa zapadnim prijateljima iz Evropske unije. Čekaj, ko je ovde lud? Jesu nam zapadnjaci prijatelji ili oće da nas ruše? Et, ubiše Mileta a Vučić im "ljubi skuuute" kako on to voli da kaže.
pa zapadnjaci kazu da smo im mi prijatelji a ocemo da ih rušimo.
To ti je politika............ko turske serije......jedno se misli, drugo se govori a trece se radi.
Ma bezi bre, to bilo pre 8 godina, evo to slusaj govor, ali narocito obrati paznju od 13 -17.30.og minuta.Vučić: Put ka EU nema alternativu za sve zemlje regiona
Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je u razgovoru sa parlamentarnom delegacijom BiH u Parlamentarnoj skupštini NATO da put ka EU nema alternativu za sve zemlje regiona i da će svaka od ovih zemalja biti u prilici da odluči koji obim saradnje i integracija će imati sa NATO.
- 09.03.2016.
jeste, sace Usrulja von der Layen pred ceo svet da kaze "oce Srbija da nas unisti".Koji zapadnjaci pričaju da Srbija hoće da ih ruši?
Ma bezi bre, to bilo pre 8 godina....]
Al je tebi lepooo.ауторска тема
Додик је човек који воли српски народ за њега се бори и борио се , воли Србију , воли српски народ у целини , али не воли окупаторе и не воли да им служи .
Условили су га , отворено уценили и тражили понизност пред њима , пред мрским западним окупаторима .
Тражено је од Додика да извршава нарадбе Запада и ради против свог народа , он је одбио , рекао је "НЕ" и због тога га данас осуђују.
У исто време ти западни колонизатори су направили раздор у Србији и то путем својих марионета састављених од досоваца , НВО и осталих који никада не би рекли "НЕ" , чак што више, они би се сами нудули да продају и издају свој народ.
Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .
Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .
Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .
Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .
Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
jeste, sace Usrulja von der Layen pred ceo svet da kaze "oce Srbija da nas unisti".
Oni to ne govore, oni rade na tome da to sprece...........evo vec 9 meseci.
Dokazi o radu Srbije na rusenju zapada je NEPRIZNAVANJE KOSOVA, NEULAZAK U NATO I NE SPROVODJENJE SANKCIJA RUSIJI.
U tvojoj supljoj glavi ne shvatas da niko ne kuka" nego da mi je korisnik postavio tekst iz tog perioda.A i dalje kukate na ove što su bili na vlasti pre 13 godina!
Ovaj vaš iz dana u dan kontradiktuje samom sebi. Toliko o vašoj šupljoj glavi.