Председник Додик је човек који западном окупатору рекао "НЕ "

Гебелсови медији типа Н1 и остали воде прљаву кампању против ,не само представника српског народа , него против српског народа у целини а специјално против председника Додика јер се Додик дрзнуо и рекао НЕ западном окупатору .

референдум и независност , чекамо слободу .

MUP RS spreman je da obavi sve zadatke koji se pred njega postave pa i silom oružja.

Institucije će biti zaštićene.

DSYBS-872x610-1.png.webp

Гебелсови медији типа Н1 и остали воде прљаву кампању против ,не само представника српског народа , него против српског народа у целини а специјално против председника Додика јер се Додик дрзнуо и рекао НЕ западном окупатору .

референдум и независност , чекамо слободу .
СЛОБОДУ ..од кога?
Незавиност....па и сада смо независни.

Додику је мандат дао српски народ и тај народ му неће одузети мадант , то треба да зна и западни окупатори и досовски болесни фанатици
Nije oduzet mandat Miloradu Dodiku već je svim Srbima oduzeto pravo da odlučuju o sebi.. ne shvataju to neki naivci.

Nije oduzet mandat Miloradu Dodiku već je svim Srbima oduzeto pravo da odlučuju o sebi.. ne shvataju to neki naivci.

схватају , али пристају на то јер желе да за новац служе окупатору .

лепо су они све то смислили и испланирали , али су заборавили на Русију .

схватају , али пристају на то јер желе да за новац служе окупатору .
Da, služe novcu, a novac služi njima, da žive bolje od vas "patriota".
Zato morate da globite te koji nisu "patrioti",... a Naivce naročito,.. i da im usput 'objašnjavate' zašto treba i u ime čega da se pate.
Pa sad mi (naivci) možemo da biramo,.. da li da služimo "Okupatoru" ili vama, ali oni bolje plaćaju . :kafa: .. i nude bolje uslove službe.
лепо су они све то смислили и испланирали , али су заборавили на Русију .
a ta naša "majčica" nas se jako retko (i uvek kasno) seti,..

Ok. Poštujem tudja mišljenja, taman i suprotna.
Pitanje?
Gdje si to prozvan kao naivac?
Na takvo pitanje, odgovaram isto pitanjem.
Milorad Dodik je priznavao taj sud, dok njega nije osudio.
Ja sam Srbin i nije mi oduzeto pravo da odlučujem o sebi.
------------------------------------------------------------
Ako ja nisam to shvatio kao ti, ja sam naivac ?

• Podržavam
Reactions: 903
Na takvo pitanje, odgovaram isto pitanjem.

Milorad Dodik je priznavao taj sud, dok njega nije osudio.
Ja sam Srbin i nije mi oduzeto pravo da odlučujem o sebi.
------------------------------------------------------------
Ako ja nisam to shvatio kao ti, ja sam naivac ?
Ne shvataš ti mnoge stvari.
Sud jeste, ali je jedinstven u svijetu jer je prekršio Ustav BiH i R.Srpske.
Osuda je politička, bespravna..
Poštuješ i prihvataš sud da sudi po pravdi i zakonima a ne u cilju bespravne političke eliminacije.

MILORAD Dodik se obratio građanima nakon što mu je danas CIK BiH oduzeo mandat predsednika Republike Srpske.​

1754489408956.png
"Mandat mi je dao narod, zato ću ga poslušati na referendumu o meni i funkciji koju obavljam, a koji će se, na bazi odluke Narodne skupštine, održati u narednom periodu", rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

"Koalicija je odlučna da nastavi da brani ustavnu i dejtonsku poziciju Republike Srpske i konstatuje da je ta pozicija snažno ugrožena delovanjem Kristijana Šmita koji nije legalan i legitiman, nije potvrđen u Savetu bezbednosti i iza njega stoji samo jedna politička volja", rekao je Dodik nakon sastanka lidera partija koje čine vlast u Republici Srpskoj.

(B92)

ауторска тема

Додик је човек који воли српски народ за њега се бори и борио се , воли Србију , воли српски народ у целини , али не воли окупаторе и не воли да им служи .

Условили су га , отворено уценили и тражили понизност пред њима , пред мрским западним окупаторима .

Тражено је од Додика да извршава нарадбе Запада и ради против свог народа , он је одбио , рекао је "НЕ" и због тога га данас осуђују.

У исто време ти западни колонизатори су направили раздор у Србији и то путем својих марионета састављених од досоваца , НВО и осталих који никада не би рекли "НЕ" , чак што више, они би се сами нудули да продају и издају свој народ.

Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .

Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .

Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .

Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .

Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
Dodik novi gavrilo princip. E kriminalca porediti s momcicem koji je za ideale oslobodjenja dao svoj mladi zivot

Изједначавање Додика и Републике Српске је опасно по Српску.

Српска треба да буде изнад и независна од сваког појединца.

Ако изједначимо Српску и било ког појединца, кад тај појединац падне, уздрмаће и Српску. Док, ако Српску посматрамо изнад било ког појединца, његов пад никада неће моћи да угрози Српску.

ауторска тема

Додик је човек који воли српски народ за њега се бори и борио се , воли Србију , воли српски народ у целини , али не воли окупаторе и не воли да им служи .

Условили су га , отворено уценили и тражили понизност пред њима , пред мрским западним окупаторима .

Тражено је од Додика да извршава нарадбе Запада и ради против свог народа , он је одбио , рекао је "НЕ" и због тога га данас осуђују.

У исто време ти западни колонизатори су направили раздор у Србији и то путем својих марионета састављених од досоваца , НВО и осталих који никада не би рекли "НЕ" , чак што више, они би се сами нудули да продају и издају свој народ.

Ударац на Додика и ударац на владајућу колацију у Србији је у циљ да се српски народ понизи , да се покори , да се њиме управља .

Западу су потребни они који слушају и извршавају шта им се каже а не они који се боре за свој народ .

Председник Додик је нови Гаврило Принцип , одбио је да извршава наређење и пуцао је , али у политичком смислу према колонизаторима са Запада .

Хвала ти председниче Додик што ниси издао српски народ и што си против силе устао и сада због тога те прогоне .

Ми Срби се поносимо тобом , образ нема цену , част нема цену , српски народ нема цену ..
Zapadu rekao No. Moskvi rekao Da.

Back