Председник Додик је човек који западном окупатору рекао "НЕ "

Dodik rekao " zapadnom okupatoru" " Ne",a opljackani novac godinama stavlja na " londonsku berzu" i samim gradjanima RSa daje kredite po najvisim kamatama :mrgreen:
Dovodi propale americke politicare, poput Rudolfa Djulijanija koji ga naziva " tipicnim Bosancem":hahaha:, Roda Blagojevica koji je 8 godina bio u zatvoru, da ga podrze, toliko se odrekao " zapada".

Cim mu kola krenu nizbrdo, saziva narodnu skupstinu da ga brane, opoziciju u RSu naziva izdajnicima, progura silom nekakve iracionalne zakone od kojih kasnije cim mu zaprijete odmah prvi odustane :mrgreen:

Dodik rekao " zapadnom okupatoru" " Ne",a opljackani novac godinama stavlja na " londonsku berzu" i samim gradjanima RSa daje kredite po najvisim kamatama :mrgreen:
Dovodi propale americke politicare, poput Rudolfa Djulijanija koji ga naziva " tipicnim Bosancem":hahaha:, Roda Blagojevica koji je 8 godina bio u zatvoru, da ga podrze, toliko se odrekao " zapada".

Cim mu kola krenu nizbrdo, saziva narodnu skupstinu da ga brane, opoziciju u RSu naziva izdajnicima, progura silom nekakve iracionalne zakone od kojih kasnije cim mu zaprijete odmah prvi odustane :mrgreen:
Отприлике модел понашања Додика и сличних комесара, може се сажети у следеће: када је мука, ајде Ђука (не онај Бизон, већ српски народ), када ****** Ђуку (опет не бизончина, већ опет српски народ) не зовете.

Prešao si na stranu neprijatelja R. Srpske??
Aferim.
Додика треба ухапсимо МИ СРБИ!
И ДА МУ МИ ПРЕСУДИМО ....по кратком Поступку!
Као што ћемо пресудимо и Оскару,
ја се жестоко противим томе да Им суде странци.
Да се разумемо.

реци да је додик био шверцер у рату је бити противник реп српске ?
докле то њихово лудило води...

па није џаба има наидмак миле ронхил

друго рећи да је додик дошао на тенковима нато носећи цвјеће мадлен олбрајт је лаж или чињеница јер човјек није имо ни 5 % у политичком свету реп српске тада...

рећи да је додик по доласку на власт ратка младића називао ратним злочинцем је лаж и клевета ? неоспорива чињеница са доказима...

тако је и у србији, ко руши нас на власти тај је иѕдајица косова

а они косов издали и отуђили да више и није могло...

то је то њихово лудило, ак оси против мене лопова и издајника ти си против српске, србије...

:mazi:

реци да је додик био шверцер у рату је бити противник реп српске ?
докле то њихово лудило води...

па није џаба има наидмак миле ронхил

друго рећи да је додик дошао на тенковима нато носећи цвјеће мадлен олбрајт је лаж или чињеница јер човјек није имо ни 5 % у политичком свету реп српске тада...

рећи да је додик по доласку на власт ратка младића називао ратним злочинцем је лаж и клевета ? неоспорива чињеница са доказима...

тако је и у србији, ко руши нас на власти тај је иѕдајица косова

а они косов издали и отуђили да више и није могло...

то је то њихово лудило, ак оси против мене лопова и издајника ти си против српске, србије...

:mazi:
Pozdravlja te Konaković, maše ti. po njegovoj si mjeri.

Не може Лпопов да буде представник Србског Народа,то је неприхватљиво.
Светски економски Закони су сурови и то се кад-тад избије на Површину-
шта си слагао,кога си покушао да превариш,
значи ,
И ТИ АНГЛОАСАКСИ И та РУСИЈА,КИНА...СВЕ то исти Шаблон:
-Цифре су на Асталу-шта ти нудиш,да те видииииим ?!?!

Back