Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.441
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema revolucije za sada.Nema za 11, ima za 9 i 10 i tu se poklapa sve.
Videćemo do 13 kako će biti.
Na izborima 2016/17 do 13 sati izašlo je oko 25%.Nema revolucije za sada.
30% nije izaslo do 12h ... sve ostalo barem u Vojvodini ce biti lenjo da izadje posle nedeljnog rucka (znam po sebi)![]()
Не, дошло је време да Вучко победи на изборима и у понедељак уведе санкције Русији.Значи стране службе да га сруше , изврше државни удар и униште државу
Људи Немања Шаровић је онај ЗА кога гласам и ја знам да вама није то шта ја мислим битно али мени јесте... верујте...Pa ne; to se upravo i neće dogoditi baš zbog tih glasova ispod cenzusa, kao npr. tvog.
Nebitno je veruješ li u ispravnost Šarevićevih postupaka ili ne.
Хахаха.Nema revolucije za sada.
30% nije izaslo do 12h ... sve ostalo barem u Vojvodini ce biti lenjo da izadje posle nedeljnog rucka (znam po sebi)![]()
Људи Немања Шаровић је онај ЗА кога гласам и ја знам да вама није то шта ја мислим битно али мени јесте... верујте......проста ствар...калкулације ме не интересују у првом кругу...све што могу да вам "понудим" је да ћу навијати да остатак опозиције има више од власти на београдским...
Па није тачно јер да јесте онда никад нико нови не би могао да дође на политичку сцену...по мени на изборима је најважније да прво гласаш ЗА ако имаш за кога а онда против ако и немаш баш за кога...једино што се можемо сложити је да се не слажемо по том погледу али добро то је ок...Nije uopšte stvar ponude tvoje, niti sad da te nagovaram na nešto drugo. Stvar je faktičkih činjenica; to ti je kao da glasaš za SNS ili baciš svoj glas u smeće.
Nema to nikakve veze ni sa kakvim kalkulisanjem, već konstatovanjem prostih činjenica.
По информацијама неких мојих другара из Ђиласовог табора опозиција добија изборе у Београду...видећемо да ли су у праву...Kakva je situacija u BG? Ima li nade da ce SNS izgubiti BG ili ne?
Hajde da se nadamo, od nas seljaka nema leba....Па није тачно јер да јесте онда никад нико нови не би могао да дође на политичку сцену...по мени на изборима је најважније да прво гласаш ЗА ако имаш за кога а онда против ако и немаш баш за кога...једино што се можемо сложити је да се не слажемо по том погледу али добро то је ок...
По информацијама неких мојих другара из Ђиласовог табора опозиција добија изборе у Београду...видећемо да ли су у праву...
Па није тачно јер да јесте онда никад нико нови не би могао да дође на политичку сцену...по мени на изборима је најважније да прво гласаш ЗА ако имаш за кога а онда против ако и немаш баш за кога...једино што се можемо сложити је да се не слажемо по том погледу али добро то је ок...
Могуће.55% од 6.5 милиона бирача би било 3.6 милиона бирача, а на изборе 2016 године је изашло 3.6 милиона бирача а 2012 године 3.9 милиона.Hoce li izlaznost dostici 55%?
Победиће у самом Београду, али пошто Град Београд обухвата и Обреновац, Лазаревац, Младеновац, Барајево и Сопот, победиће СНС и СПС.По информацијама неких мојих другара из Ђиласовог табора опозиција добија изборе у Београду...видећемо да ли су у праву...
Ја се надам и уздам у председничке изборе јер на њима нема "бачених" гласова и верујем да у другом кругу Понош има много веће шансе...треба се некако докопати тог другог круга...Hajde da se nadamo, od nas seljaka nema leba....
Неће бити другог круга.Понош није ни кандидован да би могао озбиљно да парира Вучићу, већ да "чува" место Ђиласу. Ђилас не сме сам да се кандидује, па је извукао Поноша из нафталина, да он изгуби изборе и да не угрози Ђиласову лидерску позицију у опозицији.Ја се надам и уздам у председничке изборе јер на њима нема "бачених" гласова и верујем да у другом кругу Понош има много веће шансе...треба се некако докопати тог другог круга...
Могуће али када тако нешто и помислиш одмах те окарактеришу да си Вучићевац зато ћутим кењам и брзине мењам а после затварања биралишта и првих резултата иде права расправа...Неће бити другог круга.Понош није ни кандидован да би могао озбиљно да парира Вучићу, већ да "чува" место Ђиласу. Ђилас не сме сам да се кандидује, па је извукао Поноша из нафталина, да он изгуби изборе и да не угрози Ђиласову лидерску позицију у опозицији.
Могуће.55% од 6.5 милиона бирача би било 3.6 милиона бирача, а на изборе 2016 године је изашло 3.6 милиона бирача а 2012 године 3.9 милиона.
Неће бити другог круга.Понош није ни кандидован да би могао озбиљно да парира Вучићу, већ да "чува" место Ђиласу. Ђилас не сме сам да се кандидује, па је извукао Поноша из нафталина, да он изгуби изборе и да не угрози Ђиласову лидерску позицију у опозицији.