Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171
Pa ne; to se upravo i neće dogoditi baš zbog tih glasova ispod cenzusa, kao npr. tvog. :D

Nebitno je veruješ li u ispravnost Šarevićevih postupaka ili ne.
Људи Немања Шаровић је онај ЗА кога гласам и ја знам да вама није то шта ја мислим битно али мени јесте... верујте... :D...проста ствар...калкулације ме не интересују у првом кругу...све што могу да вам "понудим" је да ћу навијати да остатак опозиције има више од власти на београдским...

Nema revolucije za sada.

30% nije izaslo do 12h ... sve ostalo barem u Vojvodini ce biti lenjo da izadje posle nedeljnog rucka (znam po sebi) :lol:
Хахаха.

Па ти стварно верујеш у неку "победу" опозиције?У то не верују ни Ђилас, Мариника и Понош, изашли су на изборе само зато што су им Еу и стране амбасаде наредиле да изађу и претрпе још један пораз.

Људи Немања Шаровић је онај ЗА кога гласам и ја знам да вама није то шта ја мислим битно али мени јесте... верујте... :D...проста ствар...калкулације ме не интересују у првом кругу...све што могу да вам "понудим" је да ћу навијати да остатак опозиције има више од власти на београдским...

Nije uopšte stvar ponude tvoje, niti sad da te nagovaram na nešto drugo. Stvar je faktičkih činjenica; to ti je kao da glasaš za SNS ili baciš svoj glas u smeće.

Nema to nikakve veze ni sa kakvim kalkulisanjem, već konstatovanjem prostih činjenica.

Grocka danas glasa u velikom broju.

FPaP8yhXsAA4oy1

FPaP8yhXEAIJ0m_

Nije uopšte stvar ponude tvoje, niti sad da te nagovaram na nešto drugo. Stvar je faktičkih činjenica; to ti je kao da glasaš za SNS ili baciš svoj glas u smeće.

Nema to nikakve veze ni sa kakvim kalkulisanjem, već konstatovanjem prostih činjenica.
Па није тачно јер да јесте онда никад нико нови не би могао да дође на политичку сцену...по мени на изборима је најважније да прво гласаш ЗА ако имаш за кога а онда против ако и немаш баш за кога...једино што се можемо сложити је да се не слажемо по том погледу али добро то је ок...

Kakva je situacija u BG? Ima li nade da ce SNS izgubiti BG ili ne?
По информацијама неких мојих другара из Ђиласовог табора опозиција добија изборе у Београду...видећемо да ли су у праву...

Па није тачно јер да јесте онда никад нико нови не би могао да дође на политичку сцену...по мени на изборима је најважније да прво гласаш ЗА ако имаш за кога а онда против ако и немаш баш за кога...једино што се можемо сложити је да се не слажемо по том погледу али добро то је ок...

По информацијама неких мојих другара из Ђиласовог табора опозиција добија изборе у Београду...видећемо да ли су у праву...
Hajde da se nadamo, od nas seljaka nema leba....

Posle toga uvek idu samo razočaranja.

Победиће у самом Београду, али пошто Град Београд обухвата и Обреновац, Лазаревац, Младеновац, Барајево и Сопот, победиће СНС и СПС.

Hajde da se nadamo, od nas seljaka nema leba....
Ја се надам и уздам у председничке изборе јер на њима нема "бачених" гласова и верујем да у другом кругу Понош има много веће шансе...треба се некако докопати тог другог круга...

Ја се надам и уздам у председничке изборе јер на њима нема "бачених" гласова и верујем да у другом кругу Понош има много веће шансе...треба се некако докопати тог другог круга...
Неће бити другог круга.Понош није ни кандидован да би могао озбиљно да парира Вучићу, већ да "чува" место Ђиласу. Ђилас не сме сам да се кандидује, па је извукао Поноша из нафталина, да он изгуби изборе и да не угрози Ђиласову лидерску позицију у опозицији.

Неће бити другог круга.Понош није ни кандидован да би могао озбиљно да парира Вучићу, већ да "чува" место Ђиласу. Ђилас не сме сам да се кандидује, па је извукао Поноша из нафталина, да он изгуби изборе и да не угрози Ђиласову лидерску позицију у опозицији.
Могуће али када тако нешто и помислиш одмах те окарактеришу да си Вучићевац зато ћутим кењам и брзине мењам а после затварања биралишта и првих резултата иде права расправа...

Nije to tačno; Ponoš je kandidovan kao sastavni deo hladnog rata Đilasa i Jeremića; svojevremeno je Đilas Nikoli Jovanoviću nudio i mesto gradonačelnika Beograda.

S druge strane, Ponoš svakako želi da se nametne kao lider srpske opozicije i ukoliko ostvari solidan rezultat osnovaće i sopstvenu političku stranku, sa ambicijama da posle 5 godina na sled. predsedničkim izborima zaista i pobedi. On nije neko koga je Đilas tek tako isturio da se sakrije iza njega.

Ukoliko osvoji dobar rezultat svakako će ugroziti Đilasovo mesto jerbo će se Ponoš legitimisati kao lider opozicije.

Back