Добро ...
Јел ти примаш паре да замлаћујеш, мутиш и млатиш ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро ...
Јел ти примаш паре да замлаћујеш, мутиш и млатиш ???
DJB+Moramo+US-44-Vucic 43Na osnovu vaše statistike vodi Vučić.
Ako pratimo kladionice i agencije koje on angazuje za istrazivanja i koje rade za njega (faktor plus), tesko da ce ubedljivo pobediti posto ga svi oni drze do najvise 53%, a to je daleko od onih 60,65% iz 2020. godine, tako da nece pobediti nikad ubedljivije. To je prosto fakt i to ce tako da bude, samo zavisi da li ce dauzme 53 ili 51% ili manje od 50%.Pozdrav svima, mislim da će Vučić nikad ubedljivije pobediti. Realno, nema pravog konkurenta, sve ovo ostalo je mlako, ljudima je sad potrebna stabilnost, imali su dobro natempirane uspešne projekte (voz, klinički centar itd). Zdravko Ponoš će dobiti dosta glasova, kao neka "najozbiljnija" alternativa, to je ono što sam naučila, mada ja lično ne znam ko je čovek, niti čime je zaslužio da bude predsednik. Jedino ko mi je još tu simpatičan je Milica Zavetnica. Moje iskreno mišljenje.
Što se tiče procenata, ok, moguće je da nisam u pravu, to je samo neka moja opservacija, nisam pratila istraživanja javnog mnjenja, a nešto im ni ne verujem. Jedino se ne mogu složiti za zatvorenost medija, na mom televizoru na broju 1 je N1, onda blizu je NovaS, tu je i Adriamax news ili kako se već zove, sve izrazito antivučićevske televizije koje po ceo dan pljuju. Od štampanih medija tu su Danas, 021 itd. RTS je sve više antirežimski, ili u najmanju ruku neutralan. Naravno, opet se neko neće složiti.Ako pratimo kladionice i agencije koje on angazuje za istrazivanja i koje rade za njega (faktor plus), tesko da ce ubedljivo pobediti posto ga svi oni drze do najvise 53%, a to je daleko od onih 60,65% iz 2020. godine, tako da nece pobediti nikad ubedljivije. To je prosto fakt i to ce tako da bude, samo zavisi da li ce dauzme 53 ili 51% ili manje od 50%.
Pritom i taj rezultat od 53% je za njega los (a sve ide u njegovu korist, zatvoreni mediji totalno, njegove kzn svaki dan i gostovanja, rat u Ukrajini, strah kod ljudi), jer je covek u odnosu na prosle izbore jaci za Sapicev SPAS tj. 3,83% koliko je ta stranka imala, sto bi znacilo da bi SNS sada morao da ima preko 60% glasova i bez bojkota, a realno nece uzeti vise od 51% na parlamentarnim. Na predsednickim verovatno vise
On ce prakticno uzeti maksimum koji je mogao da uzme jer mu je rejting u padu, ali mu na ruku ide ne bas dobri kandidati opozicije, neki koji su "slucajno" odustali a mogli su da uzmu par % (Nestor, Petrovic), rat u Ukrajini i plasenje naroda nestasicom. Da su izbori isli dok je kampanja bila oko Rio Tinta, on ne bi uzeo vise od 45% na parlamentarnim. Pritom je preko 150k penzionera umrlo, a to su njegovi glasaci vecinski.
Samo sto to mozes da pratis ti i tacno 44% stanovnika ove zemlje. Ostalih 56% nema mogucnost da gleda te televizije, a svi znamo razlog. Da ne pricam o tirazu Danasa.Što se tiče procenata, ok, moguće je da nisam u pravu, to je samo neka moja opservacija, nisam pratila istraživanja javnog mnjenja, a nešto im ni ne verujem. Jedino se ne mogu složiti za zatvorenost medija, na mom televizoru na broju 1 je N1, onda blizu je NovaS, tu je i Adriamax news ili kako se već zove, sve izrazito antivučićevske televizije koje po ceo dan pljuju. Od štampanih medija tu su Danas, 021 itd. RTS je sve više antirežimski, ili u najmanju ruku neutralan. Naravno, opet se neko neće složiti.
Što se tiče procenata, ok, moguće je da nisam u pravu, to je samo neka moja opservacija, nisam pratila istraživanja javnog mnjenja, a nešto im ni ne verujem. Jedino se ne mogu složiti za zatvorenost medija, na mom televizoru na broju 1 je N1, onda blizu je NovaS, tu je i Adriamax news ili kako se već zove, sve izrazito antivučićevske televizije koje po ceo dan pljuju. Od štampanih medija tu su Danas, 021 itd. RTS je sve više antirežimski, ili u najmanju ruku neutralan. Naravno, opet se neko neće složiti. NeAko pratimo kladionice i agencije koje on angazuje za istrazivanja i koje rade za njega (faktor plus), tesko da ce ubedljivo pobediti posto ga svi oni drze do najvise 53%, a to je daleko od onih 60,65% iz 2020. godine, tako da nece pobediti nikad ubedljivije. To je prosto fakt i to ce tako da bude, samo zavisi da li ce dauzme 53 ili 51% ili manje od 50%.
Pritom i taj rezultat od 53% je za njega los (a sve ide u njegovu korist, zatvoreni mediji totalno, njegove kzn svaki dan i gostovanja, rat u Ukrajini, strah kod ljudi), jer je covek u odnosu na prosle izbore jaci za Sapicev SPAS tj. 3,83% koliko je ta stranka imala, sto bi znacilo da bi SNS sada morao da ima preko 60% glasova i bez bojkota, a realno nece uzeti vise od 51% na parlamentarnim. Na predsednickim verovatno vise
On ce prakticno uzeti maksimum koji je mogao da uzme jer mu je rejting u padu, ali mu na ruku ide ne bas dobri kandidati opozicije, neki koji su "slucajno" odustali a mogli su da uzmu par % (Nestor, Petrovic), rat u Ukrajini i plasenje naroda nestasicom. Da su izbori isli dok je kampanja bila oko Rio Tinta, on ne bi uzeo vise od 45% na parlamentarnim. Pritom je preko 150k penzionera umrlo, a to su njegovi glasaci vecinski.
Ja imam SBB i uopšte ne mislim da je to neka prednost, ali volim da gledam malo ove hejtere i pljuvačinu. Dobro je znati šta ti neprijatelji spremaju, koji u svakom slučaju nelegalno posluju.Samo sto to mozes da pratis ti i tacno 44% stanovnika ove zemlje. Ostalih 56% nema mogucnost da gleda te televizije, a svi znamo razlog. Da ne pricam o tirazu Danasa.
Ja npr. nemam mogucnost u svom kraju da uzmem SBB kao operatera, samo MTS. A verujem da znas kako je na mtsu sto se tice opozicije.
Sto se tice RTS, ne bih se slozio naravno.
Ti si se sama deklarisala ovim sto kazes "dobro je znati sta ti neprijatelji spremaju". I opet je to najmanji problem, meni je veci problem sto ja ne mogu da vidim te kanale a zelim, ili sto nemaju svi mogucnost da vide te kanale, sto ne znaci da niko ne zeli da vidi taj kanal ili da svi zele da vide isti. Poenta je pruziti slobodu izbora, a toga ovde nema.Što se tiče procenata, ok, moguće je da nisam u pravu, to je samo neka moja opservacija, nisam pratila istraživanja javnog mnjenja, a nešto im ni ne verujem. Jedino se ne mogu složiti za zatvorenost medija, na mom televizoru na broju 1 je N1, onda blizu je NovaS, tu je i Adriamax news ili kako se već zove, sve izrazito antivučićevske televizije koje po ceo dan pljuju. Od štampanih medija tu su Danas, 021 itd. RTS je sve više antirežimski, ili u najmanju ruku neutralan. Naravno, opet se neko neće složiti. Ne
Ja imam SBB i uopšte ne mislim da je to neka prednost, ali volim da gledam malo ove hejtere i pljuvačinu. Dobro je znati šta ti neprijatelji spremaju, koji u svakom slučaju nelegalno posluju.
Zaista ne mislim da je vlast idealna, ima tu svega i svačega, ali vidim više pozitivnih nego negativnih aspekata, barem za sad. Naravno, kad se to promeni, u skladu sa tim ću i glasati.
Neprijatelji države, da i te kako, ne mislim neprijatelji trenutne vladajuće stranke. Zaista porediti neki kafić (ne vidim kakve to veze ima, a i gde je dokaz za tu tvrdnju) sa vrlo moćnim i otrovnim televizijama, koje rade po diktatu stranaca, je smešno.Ti si se sama deklarisala ovim sto kazes "dobro je znati sta ti neprijatelji spremaju".
Nelegalno u zemlji posluje i kafic na Pancicevom vrhu (trenutno je zatvoren), pa ne vidim da ikom smeta. A vlasnik nije tako mocan, kao sto je mocan vlasnik N1.
Hoces li se sloziti sa mnom da je Pink televizija isto tako otrovna jer je zbog spota koji je emitovan 15 dana 50 puta dnevno jedan opozicioni politicar (Oliver Ivanovic) ubijen? Nije li to otrovno?Neprijatelji države, da i te kako, ne mislim neprijatelji trenutne vladajuće stranke. Zaista porediti neki kafić (ne vidim kakve to veze ima, a i gde je dokaz za tu tvrdnju) sa vrlo moćnim i otrovnim televizijama, koje rade po diktatu stranaca, je smešno.
Mislim da je problem pre sto Solak i Djilas hoce da imaju medije pod kontrolom, nego sto je problem do vlasti. Sta ih kosta da za 250k evraTi si se sama deklarisala ovim sto kazes "dobro je znati sta ti neprijatelji spremaju". I opet je to najmanji problem, meni je veci problem sto ja ne mogu da vidim te kanale a zelim, ili sto nemaju svi mogucnost da vide te kanale, sto ne znaci da niko ne zeli da vidi taj kanal ili da svi zele da vide isti. Poenta je pruziti slobodu izbora, a toga ovde nema.
Nelegalno u zemlji posluje i kafic na Pancicevom vrhu (trenutno je zatvoren), pa ne vidim da ikom smeta. A vlasnik nije tako mocan, kao sto je mocan vlasnik N1.
I da hoce da kupe, nemaju mogucnost. Seti se sta je bilo sa b92 i Prva pa su brze bolje prodali Zvezdanu iz SNS. I da kupe radio stanicu na nivou BG-a, verujem da bi ovi to ugasili, a i radio vise nema tu slusanost kao nekad.Mislim da je problem pre sto Solak i Djilas hoce da imaju medije pod kontrolom, nego sto je problem do vlasti. Sta ih kosta da za 250k evra
kupe bar jednu radio stanicu i imali bi pokrivku bar ceo bgd. Ja slusam radio ne gledam tv i smeta mi sto je poslednja radio stanica
ugasene kupovinom od strane Zeljka Mitrovica pre 2 godine. A i b92 se prodao za pare i sve ostalo sto je vredelo. Sto se Solak nije
otvorio nego se opozicionari prodali za pare?
Nisam do sad videla ovaj spot. Čudi me da se emitovao. REM svakako ne radi svoj posao, ali nad Pinkom barem ima ingerencije, dok nad Šolakovim televizijama nema.
Ovo je spot Tv Pink koji je emitovan 60 dana pred ubistvo Olivera Ivanovica. Emitovan je u jeku kampanje za izbore na Kosovu gde je Oliver bio jedini protivkandidat i favorit. Ima li po tebi ovde elemenata krivicnog dela, i da li je ovo crtanje mete i poziv na ubistvo?!
Za one koji ne znaju a vidim da ih ima, niko zbog ovog tv spota nije ni pozvan na saslusanje a kamoli odgovarao, iako je jedan covek ubijen zbog ovoga. A REM kao agencija koja to treba da radi, nije ni kaznio TV Pink zbog spota.
I da hoce da kupe, nemaju mogucnost. Seti se sta je bilo sa b92 i Prva pa su brze bolje prodali Zvezdanu iz SNS. I da kupe radio stanicu na nivou BG-a, verujem da bi ovi to ugasili, a i radio vise nema tu slusanost kao nekad.
Sutra ti i ja da skupimo pare i prijavimo se da kupimo neku tv stanicu, prvo bi ispitali ko smo, pa bi nam pretili da odustanemo, pa bi isla fizicka sila...
Nad Pinkom ima ingerencije, tacno, ali ih ne koristi a zbog ovog spota je morao da reaguje i REM i Tuzilastvo, a niko nije. Jedan covek je zbog ovakvog spota izgubio zivot.Nisam do sad videla ovaj spot. Čudi me da se emitovao. REM svakako ne radi svoj posao, ali nad Pinkom barem ima ingerencije, dok nad Šolakovim televizijama nema.
Ja sam prosečan građanin, ne bavim se politikom, kažem ono što opažam laički. Mada vidim da se ovde ne sme ništa reći, odmah se ujeda, skače za vrat itd. Prevelika je ostrašćenost, ajde ako je neko lično oštećen, pa da razumem, ali da ljudi u prolazu budu toliko hejteri, to ne mogu da shvatim.
To je ocigledno, pitanje je samo da li u prvom ili drugom krugu...Ja sam samo rekla da mislim da će Vučić ubedljivo pobediti
U drugom nece sigurno ako do njega dodje, samo u prvom.To je ocigledno, pitanje je samo da li u prvom ili drugom krugu...
Mislis to da ce svi da glasaju protiv njega iako razjedinjeni u prvom krugu?U drugom nece sigurno ako do njega dodje, samo u prvom.
Veca izlaznost i referendumska atmosfera. Pritom ako dodje do drugog kruga, tad vec imamo situaciju da je opozicija dobila Beograd i onda to dosta menja. Ali po meni tesko da ce biti drugog kruga, sem ako ne bude izlaznosti vece od 60%.Mislis to da ce svi da glasaju protiv njega iako razjedinjeni u prvom krugu?