- Poruka
- 29.300
Posle predstavnika opozicione koalicije da predstavimo još jednog kandidata.
https://fb.watch/bUDd0qN-ff/
Za naprednu ISIL Srbiju.
Za sebe kaže da je pametan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle predstavnika opozicione koalicije da predstavimo još jednog kandidata.
Jel to pišeš iz dosade ili te stvarno interesuje.Brate, je li troluješ ti ili šta?
To su već nekoliko puta napisao; ne znam koji ti je.![]()
Jel to pišeš iz dosade ili te stvarno interesuje.
Iskreno ja bi glasao za najbolјeg.
Pogledajte prilog 1123901
Tadić zna još mračnih tajni o Ponošu
Čini se da su dosadašnje tajne predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša o ulozi u vrhu vojske zapravo samo vrh ledenog brega, jer je predsednik SDS-a Boris Tadić, gostujući u emisiji „Insajder“, poručio da zna još mračnih tajni o njemu.
- Rekao sam minimum onoga što mogu da kažem - istakao je Tadić. Podsetimo, Tadić je više puta ponovio da je imao puno razloga da smeni Ponoša sa mesta načelnika Generalštaba Vojske Srbije kada je bio predsednik Srbije.
- Kao što sam rekao, postojali su razlozi da ga postavim na to mesto i da bude preko reda unapređen, ali i još veći da bude smenjen - poručio je Tadić.
Iskreno ja bi glasao za najboleg.
Ja samo za najboljeg.
Glasaj za najboljeg.
Iskreno ja bi glasao za najboljeg.
Vučić za sada vodi.Ja sam živi svedok šta je sve uradio tako da svi glasaju za najboljeg.
Treba glasati za najboljeg
Prosto ko pasulj.treba glasati najboljeg
Biraćemo najboljeg
Ja bi glasao za najboljeg.
Recite vi kratko i jasno jeste li vi za najboljeg-ja sam za najboljeg.
Može anonimno ili javno ja glasam za najboljeg.Zbog čega bi to bilo sramotno?
Glasajmo najboljeg.
Dakle, ovo je samo maleni uzorak tvojih poruka u relativno kratkom periodu i to sa ove teme.
Tako da, ozbiljno moram da te pitam: je li tebi dobro?
што бре?
мало и ти да осетиш када те неко пита једно те исто!
Mene? Zašto si pomislio da je ovo upućeno meni?![]()
Obavezno.Ko bi mi dao pasoš?Да ли би ти као Франак гласао за најбољег ?
Obavezno.Ko bi mi dao pasoš?
Kada je bio Tito bio sam i osiguran.Danas to nemaš šanse.Ulazio sam u konzulat kao čovekТито ?
Obavezno.Ko bi mi dao pasoš?
Zaobiđi temu ako se ne razumeš u tu rabotu.A čemu toliko ponavljanje kao navijan, iznova i iznova?
Franak, zasto su ti slova ovako crna?Zaobiđi temu ako se ne razumeš u tu rabotu.
Svako svoje zašto ima svoje zato AlterFranak, zasto su ti slova ovako crna?
Zaobiđi temu ako se ne razumeš u tu rabotu.
Franak, zasto su ti slova ovako crna?
Uvaženi gospodin Kopola je sastanke mafije zamišljao kao neke sakrivene događaje, bez mnogo pompe, sa mnogo opreza da neko ne upadne... A u stvari, kada mafija ima svoju državu, sve to može javno, pred kamerama i reflektorima, pompezno...