Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171
Ako ništa drugo, neću slušati Ministarku kako ne zna da čita, Vulina koji ima ispade da priča sam sa sobom i smeje se, Brnabu koja mora da razume kako da razume...

Ако ти је само до звука из ТВ-а... онда ок!

Добићеш другосрбијанца Поноша, који је 3х неспособнији од другосрбијанца Тадића.

Ако ти је само до звука из ТВ-а... онда ок!

Добићеш другосрбијанца Поноша, који је 3х неспособнији од другосрбијанца Тадића.

Iskreno, ako već nema korenitih promena, a i ti i ja znamo da ih neće ni biti, jer nikome nije u interesu, bar neka to rade obrazovani i normalni ljudi.

Iskreno, ako već nema korenitih promena, a i ti i ja znamo da ih neće ni biti, jer nikome nije u interesu, bar neka to rade obrazovani i normalni ljudi.

..."бар нека то раде жути експертски лопови..."

(више нема тог израза - експерт , можда га поново уведу, ако Понош добије )

Pa zaista, neka ne bude bata izgubio ličnu kartu i neko na to oprao milione, ako već ukradu bar neka se trude da me slažu.

Не буди смешан снс је ангажовао 95% жутара да и даље краду...једина је разлика што слушаш снс неписмене на ТВ-у уместо жутих.

Структура је непромењена

Nije baš 95%, glavna okosnica DS nije u SNS.

Па да. Главна окосница ДС више није на ТВ-у, али ко сушински врши моћ легализације објеката и ко врши моћ у правосуђу ? 70-80% ДС-оваца

Нпр. ко је направио извршитеље и бележнике - па СНС.

Ако опет буде ДС на власти и ТВ-у, ови остају у позадини - неће ту бити промена

Робе један!

Па твој проблем је што баш појма немаш о елементарним стварима и како стоје искварене полуге моћи успостављене још од 1944.г.

ко је теби креирао тај политичко кретенски став да ће стуркура номенклатуре унука из 1944.г. препустити своје привилегије изборима ? Ти си бре неки другосрбијански крезубосрбијанац на небесима - постмодерни титоиста ? шта ли ?

нису дозволили ни 6.октобра иако је овде била и ЦИА, Ми6, БНД, СОА итд...одмах су се договорили око милошевића само да задрже структуру.

Ала, ти немаш појма. А петљаш се да ми објасниш шта мисли Михаиловић, Јовић, Радосављевић,...

Ти не чујеш шта говори В.Михаиловић, јер га не разумеш као ни мене!

Spinovanje. Ne pricamo niti o 1944. godini, ni o 5. oktobru (ni 6.) vec o protestima jula 2020. godine i kako su se POKS i DSS poneli tada.

O teoriji mozemo govoriti, ali praksu su jasno prikazali.

Добро ... :kafa:

Јел ти примаш паре да замлаћујеш, мутиш и млатиш ???

Kaže mi čovek koji kad pričamo o proceni koliko može procenata neko osvojiti, prebacuje se na promene, kada pričamo o praktičnoj sistemskoj borbi bloka DSS i POKS, te koja je uvek uperena protiv onih koji se zalažu za antisistemske borbe, kaže robe jedan nije tako ajde da pričamo o nečem drugom, bukvalno bez ikakvih kontraargumenata?

:)

Šta znači pravi patriota i opozicionar? Koje su reference za to?

Znači neko ko se odriče Srba van granica SR Srbije i smatra ih za pripadnike susednih nacija.

Kaže mi čovek koji kad pričamo o proceni koliko može procenata neko osvojiti, prebacuje se na promene, kada pričamo o praktičnoj sistemskoj borbi bloka DSS i POKS, te koja je uvek uperena protiv onih koji se zalažu za antisistemske borbe, kaže robe jedan nije tako ajde da pričamo o nečem drugom, bukvalno bez ikakvih kontraargumenata?

:)

Znači neko ko se odriče Srba van granica SR Srbije i smatra ih za pripadnike susednih nacija.

Nije onda neki patriota.

Не можеш да се спушташ на политичку механику, ако ти је политичка филозофија погрешна.

Ајде сад ти то да разумеш...

ма, нема шансе

Nije onda neki patriota.

Није. Понош је титоиста.

Значи - није Србин (можда је случајни Србин)

Poslednja izmena:
Šta znači pravi patriota i opozicionar? Koje su reference za to?

Прави патриота је опозиционар целој структури која суштински врши моћ.

Таквог је тешко уваљати у опозиционо блато, јер није проистекао из тог брлога из 1944.г.

Скоро све партије су настале из фракције ЦК, добијањем лиценце од ДБ-а

Није. Понош је титоиста.

A zbog čega ga smatraš titoistom, tačno?

Kakav je to titoista duhovan čovek koji se krstio na dan svoje krsne slave u vreme kad mnogi to nisu i kad mu i sveštenik uvek dolazi u kuću na slavu, uključujući i u vreme dok se još mnogi nisu 'setili' da ništa slično rade?

Не можеш да се спушташ на политичку механику, ако ти је политичка филозофија погрешна.

Ајде сад ти то да разумеш...

ма, нема шансе

Није. Понош је титоиста.

Значи - није Србин (можда је случајни Србин)

Ne znam ko je, znam samo da je postavljen od strane Borisa koji ga je i smenio, a zašto, to ne znam.

Прави патриота је опозиционар целој структури која суштински врши моћ.

Таквог је тешко уваљати у опозиционо блато, јер није проистекао из тог брлога из 1944.г.

Скоро све партије су настале из фракције ЦК, добијањем лиценце од ДБ-а

Ok i za koga onda?

A zbog čega ga smatraš titoistom, tačno?

Kakav je to titoista duhovan čovek koji se krstio na dan svoje krsne slave u vreme kad mnogi to nisu i kad mu i sveštenik uvek dolazi u kuću na slavu, uključujući i u vreme dok se još mnogi nisu 'setili' da ništa slično rade?

Знаш ли ти шта значи појам "Случајни Србин" ?

Pitanje nije bilo šta je titoista, već zašto smatraš.

Давежу, питање је било ако је случајни Хришћанин и случајни Србин...

Нема ништа од тих твојих конзумераша хришћансва и српства...

Србин је прво духовно биће, а не неко из неке географије - А то Понош није

Давежу, питање је било ако је случајни Хришћанин и случајни Србин...

Нема ништа од тих твојих конзумераша хришћансва и српства...

Србин је прво духовно биће, а не неко из неке географије

Ako? Zar nisi tvrdio da jeste; šta sad ako?

Znači, ipak nisi siguran je li titoista?

Понош није духовно српско биће, он то ништа не капира, нема осећаја као и Гемишт политичку филозофију.

Склон сам да поверујем да му ни ђед није знао шта је, Србин или Хрват.

Ако је и био Србин, онда је био предетнички Србин, са нејасним идентитетом, који се лако одметнуо у бољшевизам и антитеизам.

Све се то види, наравно ко хоће да види прво себе, па друге

Back