Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171

Burna rasprava Tadića, Dačića i Brnabić​

Burna rasprava Tadića, Dačića i Brnabić, lider SDS pravio aviončiće od papira 1

- -

Јуче сам прегледао целу расправу.

Тадић је растурио ову Брнабичку.!!! Она је тешко антиполитичко биће. мислим да није добацила ни до фах-идиота

Није се снашао само у пар мање битних момената.

ДругоСрбијанац Понош је 3 класе млитавији, безстраснији и неспособнији од овог врхунског дијаболика ДругоСрбијанера Тадића.

- -
Долазе све лошији како у табор другосрбијанаца тако и код крезубосрбијанаца... систем филтрира лошије

Poslednja izmena:
Eto nacina da se prekinu svakodnevni celovecernji monolozi vucica.
Ne znam kako stize da prisvoji sve moguce zasluge za otvorene fabrike I okrecene skolske zidove.
Ali I dalje mislim da je idealan za iq ovog naroda I primitivu.
Naravno smeta mi sto ih lozi pa mi svi u komsiluku znaju sve o struji , politici , automatici , termodinamici .
Skoro da nema nikog u srbiji koji za 1 mesec nije postao majstor a za 5 godina velemajstor.
Ali se to uklapa sa seoskom idilom , tj vec sam video ceo taj proces u dedinom selu 90tih godina.
Mocno osecanje za narod I dugo se odrzava.

- -

Тадић је растурио ову Брнабичку.!!! Она је тешко антиполитичко биће. мислим да није добацила ни до фах-идиота

ДругоСрбијанац Понош је 3 класе млитавији, безстраснији и неспособнији од овог врхунског дијаболика ДругоСрбијанера Тадића.

- -
Долазе све лошији како у табор другосрбијанаца тако и код крезубосрбијанаца... систем филтрира лошије
Ovo sto si napisao ocigledno pokazuje razvojni put nove srbije.
To je tako 20 godina.
Doci ce vreme kad nece biti pametnijih od politicara , a oni na nivou bistrijih seljana sa planine.
Ne znam za tebe , ali ja kad sam gost na selu , ne objasnjavam toplu vodu , znaci ako se njih 20 muci da procita etiketu sa flase rakije , koliko je % gradi , ja se tu ne pravim pametan.
To ne funkcionise tako.
Ako bas volis monarhiju , eno ti istorije I mikajla obrenovica ili srbije od 1804 do 1900 pa prouci , tu nije bilo upliva propagande velikih spijunskih sila na reakcije obicnih seljana.
1830 godina kao centar svega.

Poslednja izmena:

- -

- -
Evo ja sam iz Stare Srbije, praunuk solunaca i unuk boraca iz JVuO i nemam za koga da glasam.
Sve udbaš do udbaša na predsedničkim izborima.
Nikakve suštinske promene od 1945god u Srbiji, koje ni sada neće doći. Poslednja jazbina komunolopingera i izdajnika i poslednji brlog gde dosijei komunističko-okupatorskog režima još nisu otvoreni.
Jedino njihov bankrot može da spasi građane Srbije i vaspostavi opet državu Srbiju. Treba sve raditi da bankrotiraju ovi udbini unuci do nivoa kada neće ni za sendviče imati za svoju zaglupljenu i pokvarenu raju.

Evo ja sam iz Stare Srbije, praunuk solunaca i unuk boraca iz JVuO i nemam za koga da glasam.
Sve udbaš do udbaša na predsedničkim izborima.
Nikakve suštinske promene od 1945god u Srbiji, koje ni sada neće doći. Poslednja jazbina komunolopingera i izdajnika i poslednji brlog gde dosijei komunističko-okupatorskog režima još nisu otvoreni.
Jedino njihov bankrot može da spasi građane Srbije i vaspostavi opet državu Srbiju. Treba sve raditi da bankrotiraju ovi udbini unuci do nivoa kada neće ni za sendviče imati za svoju zaglupljenu i pokvarenu raju.

Немаш!
Тако је!

Али такви као ти су потребни Србији.

ДА, осим оних које не интересује политика отимања власти и политика као бизнис, зарад вршења моћи и привилегија, већ политика као изградња заједнице у којој ће елита коначно бити српска и традиционална од 1944.г.

Постоје људи у Србији који хоће да поврате нормално друштво и не интересује их постојеће структуре номенклатуре из 1944.г., већ рушење парократске државе.

Неспособна деришта и унуци комунизма уништавајју Србију.

Њих интересују само провилегије.

On je kazao i da je podneto osam kandidatura za predsedničke izbore, od kojih je šest kandidata proglašeno, dok su dva u postupku proglašenja, navodeći da je na izborima 2017. bilo 11, a 2012. godine 12 kandidata.

https://rs.n1info.com/izbori-2022/d...ntarnih-lista-jos-pet-u-postupku-proglasenja/
Naloženo je Grupi građana Patriota Miša Vacić da dostave najmanje 72 nedostajuće i overene pisane izjave podrške kandidaturi Vacića za predsednika.

Koaliciji Suverenisti - Saša Radulović - Milan Stamatović - dr Jovana Stojković takođe je naloženo da u roku od 48 sati RIK-u dostave namanje 225 overenih potpisa podrške birača uz kandidaturu Branke Stamenković za predsednika Srbije.

Nova kapitalisticka srbija je prestizna.
Cesto cujem kako ljudi kazu da ih plase zgrade gde je par spratova na vrhu sire od dna zgrade.
Medjutim to je sasvim normalno u novom drustvenom sistemu vrednosti , a I nauka to prati.
Onaj ko kupuje vidikovac , znaci najvise spratove , placa vise I zeli veci prostor , pa su glavici zgrade sasvim normalna pojava.
Da vidite kako kinezi naycno objasnjavaju koristi upotrebe mnogo ulja u pripremi hrane....

17. marta u 17.30 sati svoj program građanima će na TV Pink predstaviti predsednički kandidat koalicije "Zajedno možemo sve" Aleksandar Vučić.

21. marta u 17.30 sati Milica Đurđević Stamenkovski, kandidatkinja Zavetnika,

22. marta u 17.30 Biljana Stojković ispred koalicije "Moramo"

23. marta u 17.30 sati Miloš Jovanović, predsednički kandidat koalicije "Nada".

Poslednja izmena:

Opozicija se nije bunila zbog "dece" nego - da im se ne vrate iz Nemačke, Francuske "najmiliji" koji im šalju pare...

Prošlo je neko vreme, Vučić ih nije jurio po Zapadima ali - oni su se vratili...

Sad jure pare po Beogradu, NO MATTER OF COST...

samo pare
dupe cam je zinulo za pare
evo vam pare
evo vam pare - na
za televizore pare
za veš mašine pare
za vaše Honde
za podmićivanje pare
pare...

Back