"Za vas nema cisterne, niste glasali za mene"

Pre 2 sata sam se vratio iz sela Dubovo (žena i ja vozili humanitarnu pomoć niškog filozofskog)-
Ima čitavih kuća, nije da nema, nije ono baš tako malo selo, ali ono je spaljena zemlja. Ljudi, ono je armagedon. Kakvi Vučićevi jarkovi oko "novih puteva koje su oni napravili" koji su sprečiki širenje požara. Ono je gorelo, nije biralo. najupečatljivija mi je bila mala seoska crkva oko koje je sve spaljeno, a ona ostala netaknuta. Dal je ljudska il Božija ruka spasila, tek pretekla je.
U selu smo zatekli ekipe EPS-a koje povezuju struju na banderama, ekipu RTS-a koja snima, ne znam šta, ono zgarište i više automobila registracija BG i NI koji su dovezli pomoć.
U ime tih ljudi tamo, zahvaljujem se svima koji su dovezli pomoć.

U selu Dubovo, jedina spasena imanja su od dotičnog koji je ovo izjavio, predsednika opštine Žitorađa i jedne SNS funkcionerke. Pa da ponovim, hvala na svemu što pokazuju, jer da nije njih, neki bi i dalje uzdizali do neba "humane i plemenite" ljude stranačke :mrgreen:
Link
Sta je cudno?

Njegov mozak?

Moral?

Postupci?

Briga za ljude koji su ga glasali?

U USA kod poslednjih pozara, Kim Kardasjan je imala troja vatrogasna kola da joj cuvaju vilu od plamena. Naravno, platila je iz svog dzepa. Ovaj placa nasim novcem.

Back