Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171
@S1MCRO
kako si ovih dana podneo sve...uz tebe smo
Valentines Day Love GIF
Excited Cheer GIF
A kako ti podnosis sto se onaj tvoj iz poksa udruzio sa Boskom?

Моја маленкост се не брине за @S1MCRO_а, има он јаку резервну варијанту, а то је Бранка Суверени Сатурн. Него како ће наш Србијанац Др Жуја поднети што га је Миросл...пардон Срђан Шкоро превеслао, то се ја питам и прибојавам...
Žujović ne bi isto skupio potpise.

Čitava korona ekipa koju čine Nestor i Žuja je totalno prevazidjena.

tesko
mogu ti reci
Ti si za POKS?
Za tog Žikicu pričaju da je udbaš...
Ja sam samo pogledao ekonomski program gde pišu o tegobama neoliberalnih reformi i potrebi da Srbija razvija poljoprivredu kao najznačajniju granu i pomislio "WOW, to je kraj što se mene tiče"...
Ne znam više šta je sa tim ljudima i neoliberanim pljačkama i poljoprivredom kao šansom, a ima ih poprilično koji eto tako ne znaju gde se nalaze.

Ti si za POKS?
Za tog Žikicu pričaju da je udbaš...
Ja sam samo pogledao ekonomski program gde pišu o tegobama neoliberalnih reformi i potrebi da Srbija razvija poljoprivredu kao najznačajniju granu i pomislio "WOW, to je kraj što se mene tiče"...
Ne znam više šta je sa tim ljudima i neoliberanim pljačkama i poljoprivredom kao šansom, a ima ih poprilično koji eto tako ne znaju gde se nalaze.
Pa moja sestra u Sloveniji se zali sto nema brasna u prodavnicama
ovih dana.
Poljoprivreda i hrana ne mogu da izadju iz mode.

Ne znam sta je tu problem-na zapadu se ulaze u proizvodnju hrane, u poljoprivredu.
Uostalom njihov program je siri od toga.

Brankica Saturn i Miša Vacić imaju problem sa potpisima; nemaju dovoljno.

Dobili su rok da otklone problem.

Izgleda da Vučić baš želi da osigura svoju pobedu u prvom krugu i da je odustao od izbacivanja Vacića.
Znao sam da će Vučić i RIK da se osvete Suverenima za sve one prigovore na izbore i referendum.

Gosti (Re)konstrukcije: Ko je bio šef Belivuku i da li je to bio državni posao?​

VESTI Autor:N1 Beograd14. mar. 202222:22 > 22:562 komentara
Podeli:

Veljko Belivuk
Izvor: Pedja Milosavljevic/AFP
Novinar NIN-a Vuk Cvijić, nekadašnji član Državnog veća tužilaca Stanislav Dukić i advokat Vladimir Todorić ocenili su u emisiji (Re)konstrukcija da se u slučaju kriminalnog klana Veljka Belivuka treba utvrditi sve o načinu funkcionisanju klana, vezama sa funkcionerima, kao i o eventualnim šefovima, ako su postojali. Todorić je naveo da bi voleo da tužiocima koji vode ovaj predmet pokloni inicijalno poverenje. "Međutim, tužilaštvo je ustrojeno kao vojska, kao milicija. Tu nema soliranja. Ako dođe naredba sa vrha tužilaštva, onda mora da se ispoštuje... Glavna priča je koji je to posao koji su obavljali okrivljeni. Treba da se utvrdi ko je bio šef? I šef u kom poslu, i čiji je to šef? Da li je to bio privatni posao, posao grupe koja nema veze sa državom, ili je to bio državni posao koji je bio težak milionima, ako ne i milijardama evra", istakao je on.

Podsetimo, početak suđenja Belivukovoj grupi za pet teških ubistava odložen je zbog zahteva njegovih advokata da se u predmetu promene tužioci, kao i da iz njega budu izuzeti predsednik Višeg suda, ali i postupajući sudija. Zahtevi su odbijeni, ali još uvek nije poznata odluka u odnosu na postupajućeg sudiju.
„Ti predmeti su jako komplikovani, jako veliki i neozbiljno bi bilo od sudije da zakaže, od momenta kada dobije predmet, u roku od 15 dana pripremno ročište. Na njemu ništa bitno neće da se desi, okrivljeni će da se izjasne o krivici, advokati će da daju uvodne reči, i to je to. Ali, sudija da bi znao o čemu se radi, mora da se upozna sa predmetom, a to je predmet koji ima više hiljada strana, gde je prikupljena masa dokaza, i po pravilu, to su uvek obimni predmeti“, rekao je Dukić.
https://rs.n1info.com/vesti/gosti-rekonstrukcije-ko-je-bio-sef-veljku-belivuku/

Back