Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171

Pogledajte prilog 1119797

PONOŠ: U Srebrenici su Srbi počinili genocid - Izručili smo naše oficire Hagu i to tako treba da se radi

PREDSEDNIČKI kandidat na izborima 3. aprila Zdravko Ponoš rekao je u jutarnjem programu TV Prva da su Srbi u Srebrenici počinili genocid, ali i da je bilo opravdano izručenje srpskih generala Hagu

Pogledajte prilog 1119796

13. 03. 2022.

Ponoš je ponovio svoj stav - da su Srbi u Srebrenici počinili genocid.

- Za mene je ta stvar regulisana sa dva gesta Srbije. Ja poštujem sve što je država radila pre ovog momenta pre nego što ja budem u situaciju da se bavim državnim poslom na taj način. Jedna od stvari koje je ova država donela to je skupštinska deklaracija kojom se odredila prema tom zločinu.

To je što se mene tiče obavezujuća stvar i ja ću to poštovati, ni manje ni više od toga. Ova država privela je odogovorne za taj zločin, predao ih Međunarodnom sudu pravde, krivičnom tribunalu, ispoštovao je svoje međunarodne obaveze. Mi smo članica UN i to tako treba da se radi - rekao je Ponoš.
i sve sa kosara treba osuditi zbog odbrane kosova i rata protiv NATO oslobodilackih snaga....sve covek u pravu, narocito kao oficir i castan primerak koji je postovao svoju zakletvu....

Pogledajte prilog 1119797

PONOŠ: U Srebrenici su Srbi počinili genocid - Izručili smo naše oficire Hagu i to tako treba da se radi

PREDSEDNIČKI kandidat na izborima 3. aprila Zdravko Ponoš rekao je u jutarnjem programu TV Prva da su Srbi u Srebrenici počinili genocid, ali i da je bilo opravdano izručenje srpskih generala Hagu

Pogledajte prilog 1119796

13. 03. 2022.

Ponoš je ponovio svoj stav - da su Srbi u Srebrenici počinili genocid.

- Za mene je ta stvar regulisana sa dva gesta Srbije. Ja poštujem sve što je država radila pre ovog momenta pre nego što ja budem u situaciju da se bavim državnim poslom na taj način. Jedna od stvari koje je ova država donela to je skupštinska deklaracija kojom se odredila prema tom zločinu.

To je što se mene tiče obavezujuća stvar i ja ću to poštovati, ni manje ni više od toga. Ova država privela je odogovorne za taj zločin, predao ih Međunarodnom sudu pravde, krivičnom tribunalu, ispoštovao je svoje međunarodne obaveze. Mi smo članica UN i to tako treba da se radi - rekao je Ponoš.
Пузајућа дипломатија поробљеног НАТО питомца.

Војска је данас катастрофа

Нема од овог титоисте и папана баш ништа.

Узалудна дангуба и млатиша

a jesi video nekog drugacijeg u dubokoj drzavi? Sve reptili bez mozga ciji je ovo najbolji predstavnik....Razumeo bih beskrupuloznost kao deo politike, ali ovoliko gluposti mogu da smisle samo idioti...

Војска ти била боља у време Тадича Борисова, кад си био политички подобан, је ли, Мистић?

Војска ти била боља у време Тадича Борисова, кад си био политички подобан, је ли, Мистић?

Али, мене не интересују ни другосрбијанци ни крезубосрбијанци јер су то два поларитета истог титоизма, јер са њим нема изласка из титоизма и нема суштинских промена.

Само ће експонент да се промени, а структура остаје иста !

Али, мене не интересују ни другосрбијанци ни крезубосрбијанци јер су то два поларитета истог титоизма, јер са њим нема изласка из титоизма и нема суштинских промена.

Само ће експонент да се промени, а структура остаје иста !

Где сам ово већ прочитао?

Ах...да... сваки дан по три пута, већ пуних 10 година.

a jesi video nekog drugacijeg u dubokoj drzavi? Sve reptili bez mozga ciji je ovo najbolji predstavnik....Razumeo bih beskrupuloznost kao deo politike, ali ovoliko gluposti mogu da smisle samo idioti...

Структура је непромењена од 1944.г.

Иако Тита одавно нема, структура је и даље жива ...

Где сам ово већ прочитао?

Ах...да... сваки дан по три пута, већ пуних 10 година.

Аха... :kafa:

Nije kazao ništa preterano drugačije od tvog Vučića.
:rotf:

Ne znam @Mystic+ šta je smešno. Moj se komentar ticao lažnih kritika na račun Ponoša, koje se koriste kao izgovor da se glasa za Vučića.

Ako je problem u tim o takvim stavovima; evo nema problema, neka ljudi glasaju za Miloša Jovanovića, Boška Obradovića, Brankicu Saturn ili čak i Micu Zavetnicu; ukoliko im se takvi stavovi ne sviđaju i žele nešto drugačije. Ili mogu da ubace nevažeće listiće u kutije na kraju krajeva, šta ako se ne varam navodno Rolo Tomasi zagovara godinama. A mogu i da ostanu kućama, naravno.

Ono što je problem jeste kad pojedini ljudi takve izjave koriste da bi napali Ponoša, ali ne kao poziv da se glasa za neke druge kandidate, ili da se izbori bojkotuju, već u svrsi promocije Vučića. A tu se (u takvoj prizmi) radi o čistoj licemernoj podvali, jednostavno rečeno.

Nije kazao ništa preterano drugačije od tvog Vučića.
Tako tumacis i istorijske spise...:)

Структура је непромењена од 1944.г.

Иако Тита одавно нема, структура је и даље жива ...
Mislis kao ovaj intelegentni istoricar? U svetu ih zovu fabrika i dele na vojnike, kapoe savetnike i t d.
Ti doduse ne licis na deo toga, ali im lepo pomazes....

Tako tumacis i istorijske spise...:)

Mislis kao ovaj intelegentni istoricar? U svetu ih zovu fabrika i dele na vojnike, kapoe savetnike i t d.
Ti doduse ne licis na deo toga, ali im lepo pomazes....

Ти јако личиш, на оне што су изумрли до 1966. када су Ранковића склонили да би коло повели Доланц, Кардељ и Крајачић.

"Друже Тито, ако треба даћу своју главу."

Па дај је, има у БГ-у брнабича, бакареца, поноша, шкора и других титоиста из доба 1974.г.

Vacić predao potpise za predsedničku kandidaturu, do RIK-a u džipu i uz baklje​

Vacić predao potpise za predsedničku kandidaturu, do RIK-a u džipu i uz baklje 1
Izvor: Srpska Desnica

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić predao je u nedelju uveče oko 22 sata Republičkoj izbornoj komisiji 12.500 potpisa za kandidaturu za predsednika Srbije.

https://www.danas.rs/vesti/politika...cku-kandidaturu-do-rik-a-u-dzipu-i-uz-baklje/

Kada pišem Radulovi svedoci mislim na one koji nakon svakih izbora i referenduma zatrpaju RIK sa prigovorima iako na kraju ništa ne promene.
Pa za sad se povlace ne zbog svedoka, vec zbog posla koji radi Stojanovic sa svojom grupom ljudi. Poslednja vest - Levijatan predao listu za beogradske, 4/5 potpisa iz Zemuna, vecina potpisana samo inicijalima.

Osam kandidata u trci za predsednika Srbije: Ko je odustao, a ko predao potpise u poslednji čas​

Republičkoj izbornoj komisiji overene potpise predali su Aleksandar Vučić ispred Srpske napredne stranke, kandidat Ujedinjene Srbije Zdravko Ponoš, Miloš Jovanović kao kandidat koalicije Nada i Milica Đurđević Stamenkovski koja je kandidat Zavetnika.

Poslednjeg dana potpise su predali profesorka Biljana Stojković ispred koalicije Moramo, Boško Obradović, kandidat Patriotskog bloka, Branka Stamenković ispred koalicije Suverenisti, a dva sata pre ponoći 12.500 overenih potpisa RIK-u je predao i lider Srpske desnice Miša Vacić.

https://www.danas.rs/vesti/politika/za-mesto-na-andricevom-vencu-borice-se-osam-kandidata/

@S1MCRO
kako si ovih dana podneo sve...uz tebe smo
Valentines Day Love GIF
Excited Cheer GIF
Моја маленкост се не брине за @S1MCRO_а, има он јаку резервну варијанту, а то је Бранка Суверени Сатурн. Него како ће наш Србијанац Др Жуја поднети што га је Миросл...пардон Срђан Шкоро превеслао, то се ја питам и прибојавам... Да ли ће Др Жуја рећи шта зна и раскринкати Шкора, или ће потонути још дубље прихватајући Шкорину жваку "сви су исти"..

Back