Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Наравно за СНС не бих никад гласао..
Onda glasaj nekog, to svi su isti i nema za koga omogućava još 1 mandat SNS stručnjacima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно за СНС не бих никад гласао..
Видећемо до 3.априла...Onda glasaj nekog, to svi su isti i nema za koga omogućava još 1 mandat SNS stručnjacima.
jelde ti SNS dao najbolju cenu za jagode?Kakvi su sendvici u Backoj Palanci danas???
nisu svi istiOnda glasaj nekog, to svi su isti i nema za koga omogućava još 1 mandat SNS stručnjacima.
Ja sam bolji , ali zato I ne znate za mene.Наведи ми ко је бољи од СНС и зашто.
U Republičkoj izbornoj komisiji čekaju da dokumentaciju predaju i Miša Vacić (Srpska desnica), kao i Branka Stamenković (Suverenisti) koji su najavili da će doneti potpise do ponoći kada ističe rok za predaju kandidatura za predsedničke izbore 3.aprila.Videcmeo hoce li do 23.59 kandidaturu predati Branka Stamenkovic, ili je i Radule odigrao za Vucica kad je tesko.
Znaci 8 kandidata na kraju, mizerno i bedno odigrano za Vucica od strane mnogih.U Republičkoj izbornoj komisiji čekaju da dokumentaciju predaju i Miša Vacić (Srpska desnica), kao i Branka Stamenković (Suverenisti) koji su najavili da će doneti potpise do ponoći kada ističe rok za predaju kandidatura za predsedničke izbore 3.aprila.
https://www.novosti.rs/vesti/izbori...eri-biljana-stojkovic-ispred-koalicije-moramo
Opet mu pomaze tako sto ce da ga mozda i prebaci ovim nastupom preko 3%, a bio je daleko.Pustio je Tadića na Pink jer ne postoji univerzum u kojem ga on može ugroziti.
Ali zato nikada neće pustiti Ponoša, Mariniku i Vladetu.
Taman kako i treba pustiti tebe na politiku ili tadica je isto oba ste teletabisi....da li iko normalan pusta tadica da prica ili on to sam odlucuje na predlog sns marketinga....kao i tebe uostalom...zbog vas vucica niko ne moze da skineČini mi se da je Željko znao kakvu će pometnju napraviti Tadić, ali je znao i Vučić, pitanje je zašto je i ko je pustio Tadića na Pink da Vučiću ruši sneśka u udarnom terminu za taletabise i to tri nedelje pred izbore.
Pustio je Tadića na Pink jer ne postoji univerzum u kojem ga on može ugroziti.
Ali zato nikada neće pustiti Ponoša, Mariniku i Vladetu.
Pa Canak je danas uz Vucica.Jedino sto oni ne zele da dodju na pink jer im je Vucic obezbedio televizije.
Rumunika koja je bila kod Canka nekakva opozicija. Djilas koji je hvalio Vucica i davao mu medalje 2015...podrzali ga oko referenduma pre mesec dana...