PREDSEDNIČKI IZBORI 09.12.2007

Za koga ce te glasati

• Tomislav Nikolić

• Boris Tadić

• Velja Ilić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naravno za Tadica!On je olicenje kulture i obrazovanja,pravi drzavnik!Ne znam kako neko mlad uopste moze glasati za nacionalste soviniste i nekulturne ogranicene seljacine,al dobro u zemlji u kojoj je sloba vladao deset godina sve je moguce........

Za Tadica, naravno.Tomi ce ostati da bude na vecitom drugom mestu, a Velja Selja otici u istoriju.Sta je Tadic uradio?Sve ono sto tebe svrbi: poptisali smo sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju sa EU< dobili vizne olaskice a uskoro cemo i na belu sengensku listu, Srbija predsedava savetom parlamentaraca EU, u zemlju je uslo mnogo stranih investicija i bice ih jos vise, imidz Srbije je poceo da se popravlja, ima sve vise i vise stranih turista koje su oni tvoji svojevremeno oterali....i tako.:)

Ovo ce izazvati novi egzodus Srba. PA za koga da glasam. Ovo je kao u filmu "Sofijin izbor", samo obrnuto. U filmu, MEril Strip mora da odluci koje ce od svoja dva deteta, kao Jevrejka, ponuditi NAcistima da ubiju a da bi bar ejdno sacuvali u izvotu, a mi treba od tri najgrdja da izaberemo najmanje grdnog, a pri tom nas uljuljkuju u "pampers" koji se u ovom slucaju zove "glasacko pravo", tj. Pa, sami ste ga izabrali!
HAjde da nesto ucinimo pa da ne glasamo ni za jednog od njih trojice. Nego za ... hm.. recimo... monarhiju.

a jel' bokijev miki maus obecao preregistraciju,bre,a :D ?

Audi-A8-3.7-quattro~327eb36ba17d8b77a9d2692a2f9a2c4d.jpg

moze i na uzicke table,ne mora ni na bg,nisam probirljiv :lol: :lol: :lol:

Audi-A8-2-5-tdi~ce576eeabfa8abf712a5f07f0480faed.jpg

SargeBG:
ma ja sam na putu da mi istekne registracija a ne placa mi se crnogorcima ponovo,umesto lova da ide u srpsku kasu ,ja da finansiram crnogorce,da popravljaju puteve da im dodju siptarski turisti :confused:

pa bolje da finansiras njih nego ove lopovske demokrate u srbiji

nigde nije skuplje voziti auto nego u Srbiji. Za vise informacija procitaj ovo

http://forum.krstarica.com/threads/170638

Za Tadica, mada mi njegov stav "Mozda cemo, eventualno, ako je ikako moguce, vrlo verovatno da odreagujemo na jednostrana priznanja Kosova" pocinje da opasno ide na ****. Predsednik si, hebemu, prelomi.

Dok se ne pojavi neko bolji. Ili barem manje los.

GodIsADJ:
Glasacu za monarhiju kad kralj nauci da prica srpski.
Koliko je presmesan taj komentar.
Covek je poliglota i znao bi da se sporazume s pola sveta mnogo bolje od ovih ovde vladajucih sto slove da znaju srpski. NE zasmejavaj me. Zoves li srpskim jezikom ono sto cujes od Velje Ilica, ono sto se cuje sa skupstinskih tribina? Lepim srpskim prica Aca nego svi oni.
A i da ponovim milioniti put, Kralj Petar je bio stariji kada je demokratskim putem izabran, a i dalje je kotrljao, onakao po francuski "r", frljao se s padezima i tesko prisecao mnogih srpskih reci, ali osnovne je znao: casnost, postenje, hrabrost, rodoljublje... zato je i usao ono kad bese u rovove ispred svojih vojnika, za primer.

Back