ja za tomuZorO OSVETNIK:Danas je izaslo u novinama da ce izbori bidi raspisani za 09.12.2007!
Glavna 3 kandidata su Tomislav Nikolić, Boris Tadić i Velja Ilić.
Za koga ce te glasati?
u drugom krugu! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja za tomuZorO OSVETNIK:Danas je izaslo u novinama da ce izbori bidi raspisani za 09.12.2007!
Glavna 3 kandidata su Tomislav Nikolić, Boris Tadić i Velja Ilić.
Za koga ce te glasati?

shalish se, zar ne?Hari_Haler:Pa ljudi, Srbiji treba cvrsta ruka... Tadic je pederko-- odma otpada!
Srbiji ne treba vise grobalja, niti onih koji bi nas vise pokopavali--- grobar Toma otpada!
Treba nam neko ko se nikog ne boji, ko sutira da bi doso do gola, ko gradi ne bi li privuko lovu...
Treba nam VELJA ILIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razbij pedere i grobare Veljo, zivela sljivovica, ZIVELA SRBIJA!
Od svih zala on je najmanje zlo... rekoh zasto![]()
Tako je kraljuHari_Haler:Pa ljudi, Srbiji treba cvrsta ruka... Tadic je pederko-- odma otpada!
Srbiji ne treba vise grobalja, niti onih koji bi nas vise pokopavali--- grobar Toma otpada!
Treba nam neko ko se nikog ne boji, ko sutira da bi doso do gola, ko gradi ne bi li privuko lovu...
Treba nam VELJA ILIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razbij pedere i grobare Veljo, zivela sljivovica, ZIVELA SRBIJA!
Pa ljudi, Srbiji treba cvrsta ruka... Tadic je pederko-- odma otpada!
Pa ljudi, Srbiji treba cvrsta ruka... Tadic je pederko-- odma otpada!
Hari, prijatelju,
Navedi mi bar dva razloga zbog čega bi Srbiji bila potrebna čvrsta ruka.
Zauzvrat, ja bih ti napisao zbog čega je Srbiji potrebna pametna glava.
I to ne jedna nego bar hiljadu - dve.
Jer, suprotno tvom uverenju, ja smatram da predsednik, pa makar bio i najbolji ne može sam da izmeni prilike u Srbiji.
Ne znam kako ti zamišljaš čvrstu ruku, ali sasvim sigurno ona ne izgleda onako kako je ti vidiš. Čvrsta ruka države je POLICIJA, i to policija bez kontrole narodnih predstavnika već pod uticajem samo jednog čoveka. Kada je pod kontrolom , policija mora da poštuje zakon, kada je ČVRSTA RUKA, onda poštuje volju samo jednog čoveka.
A vlast jednog čoveka nad državnom "čvrstom rukom" je opasna stvar. Ma kako se taj čovek zvao. Ti si, očigledno siguran da bi ti pod čvrstom rukom bilo bolje.Medjutim, moraš da znaš da čvrsta ruka prvo udara pa tek onda pita ko to beše. Ako pita. A ne pita nikad. Ko tebi onda garantuje da nećeš baš ti ili tvoji bližnji da se nađete pod tom šakom?
Velimir Ilić je osoba krajnje nepodesna za bilo kakve poslove koji podrazumevaju rukovođenje drugim ljudima.
Jednostavno, kao ličnost se formirao na takav način da nikako ne uspeva da razlikuje upravljanje od gospodarenja. Trudi se, jadničak, ali mu ne ide.
Velimiru Iliću, građaninu - svaka čast. On može kako mu drago. Velimir Ilić - političar je nastao u pogrešnom vremenu i kao takav predstavlja ozbiljnu opasnost za svaku delatnost u kojoj bi morao nečim ili nekim da rukovodi.
Moram da se složim s tobom da ćemo, nažalost, morati da od nekoliko zala biramo ono najmanje.
Velimir Ilić sasvim sigurno ne bi mogao da ponese ovu laskavu titulu, a pravog kandidata još uvek nemamo.

Oh, boze koliko sam zensko, pa jos plavo... to boli. Odmah se raznezim nad ovakvim porukama. Odmah poverujem da su ljudi dobri, da je svet divno mesto, da za Srbiju ima nade... Pa... mislim... da smo konacno blizu da shvatimo da nam treba monarhija. Veliki pozdrav svim mislecim bicima![]()

O Raymonde,
Evo jednog ozbiljnog pokušaja da se ozbiljno odgovori.
U načelu, slažemo se, ali postoji jedno malo ALI.
Tvoja ideja bi bila više nego sjajna da se Serbija kojim slučajem nalazi na laboratorijskom stolu pa neke učene glave , kao ti i ja na primer, eksperimentišu na temu šta bi za istu (Serbiju) bilo bolje a šta gore.
Medjutim, realna, stvarna Srbija za ovakve eksperimente (glasajmo za Tomu da bi nam bilo lošije nego što jeste e da bi se na taj način konačno opametili) jednostavno NEMA VREMENA. To zezanje bi trajalo isuviše drugo, a moglo bi se desiti da i Toma, kada zajaši proglasi da su izbori višak i odgodi ih za malo morgen.
Kao i svi skorojevići tako i Toma spada u jahače koji teraju konja sve dok ovaj ne lipše.
To bi mogla da bude veoma uzbudljiva nakana za sve, osim za konja
Nije jedini, naravno, ali se ovima drugima bar štogod može dokazati.
Tomi ne.
Zar ga nisi gledao za govornicom kako se raskorači, a ruku do lakta nabije u džep?
Taj se stav u našem narodu zove KUROTREŠENJE a praktiju ga pojedinci koji su ili sami sebi štogod umislili ili su im umislili drugi.
Toma spada u one kojima su to umislili drugi, a ako za njega i ti budeš glasao onda će on, s pravom biti uvren da mu džep seže sve do kolena, pa će onu ruku još dublje da zavuče.
A onda, teško nama. Jer kada se šaka gurne u pantalone do te dubine, onda se ne vadi prazna.
A ovaj dar će biti namenjen kako onima koji za Tomu nisu glasali, tako i onima koji su za njega glasali iz zezanja.
Moj savet je: glasaj uvek za one koji su ili bolji ili su manje zlo.
Ja, na žalost, ne vidim bolju ponudu od Tadića.
Podvlačim: na žalost.

ma registrovala se 2-3 nova klonja . ai ovi nesrbi sa foruma glasaju svi za tadica 8-)
tako da sto se tice srba, toma i dalje vodi 8-)
pa si i ti registrovao par komadama registrovala se 2-3 nova klonja . ai ovi nesrbi sa foruma glasaju svi za tadica 8-)
tako da sto se tice srba, toma i dalje vodi 8-)