PREDSEDNIČKI IZBORI 09.12.2007

Za koga ce te glasati

• Tomislav Nikolić

• Boris Tadić

• Velja Ilić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ljudi, Srbiji treba cvrsta ruka... Tadic je pederko-- odma otpada!
Srbiji ne treba vise grobalja, niti onih koji bi nas vise pokopavali--- grobar Toma otpada!
Treba nam neko ko se nikog ne boji, ko sutira da bi doso do gola, ko gradi ne bi li privuko lovu...
Treba nam VELJA ILIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razbij pedere i grobare Veljo, zivela sljivovica, ZIVELA SRBIJA!
Od svih zala on je najmanje zlo... rekoh zasto:):):)

Hari_Haler:
Srbiji ne treba vise grobalja, niti onih koji bi nas vise pokopavali--- grobar Toma otpada!
Treba nam neko ko se nikog ne boji, ko sutira da bi doso do gola, ko gradi ne bi li privuko lovu...
Treba nam VELJA ILIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razbij pedere i grobare Veljo, zivela sljivovica, ZIVELA SRBIJA!
shalish se, zar ne?

Hari_Haler:
Tako je kralju
a075.gif
e040.gif

E, vidis a ja rekoh zasto, pa da ponovim... dakle, eto zasto bih ukinula glasacko pravo svim punoletnim gradjanima ove zemlje. Ti si garant sjajan lik za zurke, garant dajes desnu ruku za prijatelje... mozda cak nisi los ni za zabavljanje, ali duso za politiku nisi. Gledaj da se razbolis u vreme glasanja. A posle ti zelim dug i srecan zivot : )

Hari, prijatelju,
Navedi mi bar dva razloga zbog čega bi Srbiji bila potrebna čvrsta ruka.
Zauzvrat, ja bih ti napisao zbog čega je Srbiji potrebna pametna glava.
I to ne jedna nego bar hiljadu - dve.
Jer, suprotno tvom uverenju, ja smatram da predsednik, pa makar bio i najbolji ne može sam da izmeni prilike u Srbiji.
Ne znam kako ti zamišljaš čvrstu ruku, ali sasvim sigurno ona ne izgleda onako kako je ti vidiš. Čvrsta ruka države je POLICIJA, i to policija bez kontrole narodnih predstavnika već pod uticajem samo jednog čoveka. Kada je pod kontrolom , policija mora da poštuje zakon, kada je ČVRSTA RUKA, onda poštuje volju samo jednog čoveka.
A vlast jednog čoveka nad državnom "čvrstom rukom" je opasna stvar. Ma kako se taj čovek zvao. Ti si, očigledno siguran da bi ti pod čvrstom rukom bilo bolje.Medjutim, moraš da znaš da čvrsta ruka prvo udara pa tek onda pita ko to beše. Ako pita. A ne pita nikad. Ko tebi onda garantuje da nećeš baš ti ili tvoji bližnji da se nađete pod tom šakom?

Velimir Ilić je osoba krajnje nepodesna za bilo kakve poslove koji podrazumevaju rukovođenje drugim ljudima.
Jednostavno, kao ličnost se formirao na takav način da nikako ne uspeva da razlikuje upravljanje od gospodarenja. Trudi se, jadničak, ali mu ne ide.
Velimiru Iliću, građaninu - svaka čast. On može kako mu drago. Velimir Ilić - političar je nastao u pogrešnom vremenu i kao takav predstavlja ozbiljnu opasnost za svaku delatnost u kojoj bi morao nečim ili nekim da rukovodi.
Moram da se složim s tobom da ćemo, nažalost, morati da od nekoliko zala biramo ono najmanje.
Velimir Ilić sasvim sigurno ne bi mogao da ponese ovu laskavu titulu, a pravog kandidata još uvek nemamo.

Hari, prijatelju,
Navedi mi bar dva razloga zbog čega bi Srbiji bila potrebna čvrsta ruka.
Zauzvrat, ja bih ti napisao zbog čega je Srbiji potrebna pametna glava.
I to ne jedna nego bar hiljadu - dve.
Jer, suprotno tvom uverenju, ja smatram da predsednik, pa makar bio i najbolji ne može sam da izmeni prilike u Srbiji.
Ne znam kako ti zamišljaš čvrstu ruku, ali sasvim sigurno ona ne izgleda onako kako je ti vidiš. Čvrsta ruka države je POLICIJA, i to policija bez kontrole narodnih predstavnika već pod uticajem samo jednog čoveka. Kada je pod kontrolom , policija mora da poštuje zakon, kada je ČVRSTA RUKA, onda poštuje volju samo jednog čoveka.
A vlast jednog čoveka nad državnom "čvrstom rukom" je opasna stvar. Ma kako se taj čovek zvao. Ti si, očigledno siguran da bi ti pod čvrstom rukom bilo bolje.Medjutim, moraš da znaš da čvrsta ruka prvo udara pa tek onda pita ko to beše. Ako pita. A ne pita nikad. Ko tebi onda garantuje da nećeš baš ti ili tvoji bližnji da se nađete pod tom šakom?

Velimir Ilić je osoba krajnje nepodesna za bilo kakve poslove koji podrazumevaju rukovođenje drugim ljudima.
Jednostavno, kao ličnost se formirao na takav način da nikako ne uspeva da razlikuje upravljanje od gospodarenja. Trudi se, jadničak, ali mu ne ide.
Velimiru Iliću, građaninu - svaka čast. On može kako mu drago. Velimir Ilić - političar je nastao u pogrešnom vremenu i kao takav predstavlja ozbiljnu opasnost za svaku delatnost u kojoj bi morao nečim ili nekim da rukovodi.
Moram da se složim s tobom da ćemo, nažalost, morati da od nekoliko zala biramo ono najmanje.
Velimir Ilić sasvim sigurno ne bi mogao da ponese ovu laskavu titulu, a pravog kandidata još uvek nemamo.

Oh, boze koliko sam zensko, pa jos plavo... to boli. Odmah se raznezim nad ovakvim porukama. Odmah poverujem da su ljudi dobri, da je svet divno mesto, da za Srbiju ima nade... Pa... mislim... da smo konacno blizu da shvatimo da nam treba monarhija. Veliki pozdrav svim mislecim bicima :lol:

Oh, boze koliko sam zensko, pa jos plavo... to boli. Odmah se raznezim nad ovakvim porukama. Odmah poverujem da su ljudi dobri, da je svet divno mesto, da za Srbiju ima nade... Pa... mislim... da smo konacno blizu da shvatimo da nam treba monarhija. Veliki pozdrav svim mislecim bicima :lol:

ti si sentimentalista. to da l je srbija monarhija ili republika kod politicara nista ne menja. opet bi imala da biras izmedju nikolica, tadica i kostunice. kralj ne ucestvuje ne izborima 8-)

Pa ja sam neopredeljen politicki. Jesam za demokratizaciju ali sam protiv ulaska u EU. Ostro sam protiv atmosfere devedesetih.

Ali glasacu za Tomu jer mislim da nam je potrebno da jos malo patimo kako bi shvatili kako treba da se ponasamo. Nismo mi jos dovoljno dodirnuli dno da bi se opametili. Bombardovanje nam nije bilo dovoljno. Treba jos vise da se srozamo kako bi smo shvatili da ce nam biti bolje samo ako postanemo kulturna , pedantna, vredna i postena nacija.

Zato glasam za Tomu... jer ga u ovom momentu zasluzujemo :)

A Tadic je nesposobni pozer koji se jos vise izblamirao igrajuci kako Kostunica svira. I ne samo Tadic nego se ceo demokrtatski blok izblamirao. Nesposobnjakovici koji nisu u stanju da rese ni jedan problem. A i ako jesu onda nemaju hrabrosti. Kosovo je samo jedan problem. Ne znam sto ga vec nisu resili. Ajde brate ili ce da ratujemo ili da im priznamo nezavisnost.

Tako da usled svih debila sve jedno je za koga cete glasati. Pa onda ja glasam za Tomu.

A ko misli da nisam u pravu neka mi obrazlozi molim lepo zasto da glasam za Tadica. Ajde to bih voleo da cujem ali da je ozbiljan odgovor a ne zezanje.

O Raymonde,
Evo jednog ozbiljnog pokušaja da se ozbiljno odgovori.
U načelu, slažemo se, ali postoji jedno malo ALI.
Tvoja ideja bi bila više nego sjajna da se Serbija kojim slučajem nalazi na laboratorijskom stolu pa neke učene glave , kao ti i ja na primer, eksperimentišu na temu šta bi za istu (Serbiju) bilo bolje a šta gore.
Medjutim, realna, stvarna Srbija za ovakve eksperimente (glasajmo za Tomu da bi nam bilo lošije nego što jeste e da bi se na taj način konačno opametili) jednostavno NEMA VREMENA. To zezanje bi trajalo isuviše drugo, a moglo bi se desiti da i Toma, kada zajaši proglasi da su izbori višak i odgodi ih za malo morgen.
Kao i svi skorojevići tako i Toma spada u jahače koji teraju konja sve dok ovaj ne lipše.
To bi mogla da bude veoma uzbudljiva nakana za sve, osim za konja
Nije jedini, naravno, ali se ovima drugima bar štogod može dokazati.
Tomi ne.
Zar ga nisi gledao za govornicom kako se raskorači, a ruku do lakta nabije u džep?
Taj se stav u našem narodu zove KUROTREŠENJE a praktiju ga pojedinci koji su ili sami sebi štogod umislili ili su im umislili drugi.
Toma spada u one kojima su to umislili drugi, a ako za njega i ti budeš glasao onda će on, s pravom biti uvren da mu džep seže sve do kolena, pa će onu ruku još dublje da zavuče.
A onda, teško nama. Jer kada se šaka gurne u pantalone do te dubine, onda se ne vadi prazna.
A ovaj dar će biti namenjen kako onima koji za Tomu nisu glasali, tako i onima koji su za njega glasali iz zezanja.
Moj savet je: glasaj uvek za one koji su ili bolji ili su manje zlo.
Ja, na žalost, ne vidim bolju ponudu od Tadića.
Podvlačim: na žalost.

O Raymonde,
Evo jednog ozbiljnog pokušaja da se ozbiljno odgovori.
U načelu, slažemo se, ali postoji jedno malo ALI.
Tvoja ideja bi bila više nego sjajna da se Serbija kojim slučajem nalazi na laboratorijskom stolu pa neke učene glave , kao ti i ja na primer, eksperimentišu na temu šta bi za istu (Serbiju) bilo bolje a šta gore.
Medjutim, realna, stvarna Srbija za ovakve eksperimente (glasajmo za Tomu da bi nam bilo lošije nego što jeste e da bi se na taj način konačno opametili) jednostavno NEMA VREMENA. To zezanje bi trajalo isuviše drugo, a moglo bi se desiti da i Toma, kada zajaši proglasi da su izbori višak i odgodi ih za malo morgen.
Kao i svi skorojevići tako i Toma spada u jahače koji teraju konja sve dok ovaj ne lipše.
To bi mogla da bude veoma uzbudljiva nakana za sve, osim za konja
Nije jedini, naravno, ali se ovima drugima bar štogod može dokazati.
Tomi ne.
Zar ga nisi gledao za govornicom kako se raskorači, a ruku do lakta nabije u džep?
Taj se stav u našem narodu zove KUROTREŠENJE a praktiju ga pojedinci koji su ili sami sebi štogod umislili ili su im umislili drugi.
Toma spada u one kojima su to umislili drugi, a ako za njega i ti budeš glasao onda će on, s pravom biti uvren da mu džep seže sve do kolena, pa će onu ruku još dublje da zavuče.
A onda, teško nama. Jer kada se šaka gurne u pantalone do te dubine, onda se ne vadi prazna.
A ovaj dar će biti namenjen kako onima koji za Tomu nisu glasali, tako i onima koji su za njega glasali iz zezanja.
Moj savet je: glasaj uvek za one koji su ili bolji ili su manje zlo.
Ja, na žalost, ne vidim bolju ponudu od Tadića.
Podvlačim: na žalost.

Sasvim lepo obrazlozenje. Ali je pitanje koliko ce to dobro i brzo Srbija napredovati pod Tadicem !! Dakle dajte da glasamo za nekog treceg. Hajde recimo za Maju Gojkovic !! Ona nije toliko radikalna kao Toma ali je zato zena i mozda nam bas zena treba da nas izvuce iz gliba.

Halo, Jeremija,
Hajde, ljubi te brat, otkrij mi tu malu tajnu gde se to određuje ko je Srbin, a ko Nesrbin.Ja se stanoviti niz godina susrećem sa ovom podelom i, iskren da budem, nikada nisam imao tu sreću da me upišu u Srbe.
A nije da nisam želeo.
Sad, ako bi mi ti rekao gde se vrši to učlanjenje i koja to glavata komisija odlučuje o podobnosti, ja bih se rado prezentovao pred istom i izlođio svoj nacionalni program.
Pa kako mi odmere.
Samo da bude javno i u oči, a ne iza leđa i ispotiha.
Ako pak ti smatraš da se upis u Srbe vrši isključivo posredstvom stranačke udruge na čelu sa tipom koji dosta loše stoji sa srpskim jezikom (obratiti pažnju na kotrljajuće RRR), ima izrazito hrvatsko poreklo, a na čelenki mu još stoj otisak od inventarske pločice kojom su obeležavani pisaći stolovi i kucaće mašine u kancelarijama Službe, onda mislim da si se malo kanda zaneo u krivini.
Ako je to mesto gde se promovišu Srbi, onda je meni ipak draže da me računaju u Kineze.
Jer ako si Kinez, onda si bar načisto sa time šta si, a ako si SRS Srbin, onda u tom slučaju možeš da budeš šta ti je drago.
I još nešto što si možda zaboravio ili ti je oku promaklo: U srpskom narodu, kao i u ostalim normalnim narodima, nacionalna pripadnost je nešto što se podrazumeva. Čim neko o svojoj nacionalnosti počne da TALAMBASA odmah se vidi da to nisu čista posla.
Niti je bilo većih Turaka od poturica niti većih Srba od Praznoglavaca.

Back