Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
ВРХУНАЦ БЕЗУМЉА И БЕШЧАШЋА: Вучић на 18. годишњицу НАТО агресије довео Герхарда Шредера (уз Клинтона и Блера једног од главних налогодаваца бомбардовања Србије) да као "угледни гост" говори на његовој завршној конвенцији у Арени

ВРХУНАЦ БЕЗУМЉА И БЕШЧАШЋА: Вучић на 18. годишњицу НАТО агресије довео Герхарда Шредера (уз Клинтона и Блера једног од главних налогодаваца бомбардовања Србије) да као "угледни гост" говори на његовој завршној конвенцији у Арени
Мора се, наређење из Цириха.

Касније је у емисији, кад се потегло питање преамбуле рекао да се Устав по том питању мора поштовати.

Рекло би се да си ти неки тежак манипулант?

Da kasnije je rekao da se Ustav mora poštovati bez obzira na stavove. A taj njegov stav o Kosovu nikako da saznam.

Бошко Обрадовић може бити српски Трамп. Пустите Јеремића, Прелетачевића, Шешеља, Радуловића. Хајде да на Васкрс изаберемо Бошка Обрадовића.

Dunđer boško može da bude samo jedan običan klipan!

...samo jako, i samo đonom...:zelenko3:

Мени је смешан ИЗГОВОР дела гласача, који нису задовољни ни са једним кандидатом са листе, и онда се определе за Вучића, и дају му тиме подршку,
УМЕСТО да на место 12 упишу ЛИЦЕ ЗА КОЈЕ СМАТРАЈУ ДА ЈЕ ЊИХОВ КАНДИДАТ....и тиме листић бива проглашен неважећим, испуне квоту излазности
и смање могућност изборне крађе....и вук сит и овце на броју....толико од мене...

IMG_20170325_134428.jpg

Da li je ovo normalno?!

Sent from my MIX using Tapatalk

Гледала данас мало митинг СРС. Поче Шеки напад на Вучић за следећим речима:"Вук Поздерац, (бла,бла,бла), Саша Јанковић убица (бла,бла,бла), Луди Радуле (бла,бла,бла), Бошко љотићевац (бла,бла,бла)...Алексадар Вучић мора остати премијер". Интересантно је ово последње.Поче Шеки са "Вучић најављује да ће поднети оставку ако не победи". Из публике се чује " хвала Богу" а Шеки онда 5 минута објашњава зашто Вучић мора да остане. У публици мук. Жао ми многих радикала који још увек ништа не капирају.

Жао ми многих радикала који још увек ништа не капирају.

A kada pa jesu...
Najsmešniji od radikala iz stranke, jeste onaj krembil Šarović. Koliko se taj dečko loži na logopeda, samo što ne plazi na Šešelja, sa sve kerećom srećnom facom kada ovaj nosonja nešto odvali...onako prizemno radikalski.

Гледала данас мало митинг СРС. Поче Шеки напад на Вучић за следећим речима:"Вук Поздерац, (бла,бла,бла), Саша Јанковић убица (бла,бла,бла), Луди Радуле (бла,бла,бла), Бошко љотићевац (бла,бла,бла)...Алексадар Вучић мора остати премијер". Интересантно је ово последње.Поче Шеки са "Вучић најављује да ће поднети оставку ако не победи". Из публике се чује " хвала Богу" а Шеки онда 5 минута објашњава зашто Вучић мора да остане. У публици мук. Жао ми многих радикала који још увек ништа не капирају.

Мислим да они капирају врло добро, али само себе лажу и варају да то није тако.
Моћ самопорицања је изузетно снажна.

Браво Вучићу !....показао си да ниси стипса....одвојио си мало средстава и за радикале, не знам за сендвиче....уосталом дођете као браћа једни другима, оно,
по матери, само су други очеви....а браћа морају да се помажу...

Back