Perperius
Elita
- Poruka
- 15.153
Ne nego je lepo pojasnio kako ce se kradja odvijati.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da će se listići sa Kosova prenositi u Srbiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego je lepo pojasnio kako ce se kradja odvijati.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mozes da spinujes, ali dobro znas na sta je mislio.Da će se listići sa Kosova prenositi u Srbiju?
Мора се, наређење из Цириха.ВРХУНАЦ БЕЗУМЉА И БЕШЧАШЋА: Вучић на 18. годишњицу НАТО агресије довео Герхарда Шредера (уз Клинтона и Блера једног од главних налогодаваца бомбардовања Србије) да као "угледни гост" говори на његовој завршној конвенцији у Арени
Radulović priznao Kosovo?
8:24
Касније је у емисији, кад се потегло питање преамбуле рекао да се Устав по том питању мора поштовати.
Рекло би се да си ти неки тежак манипулант?
Dunđer boško može da bude samo jedan običan klipan!Бошко Обрадовић може бити српски Трамп. Пустите Јеремића, Прелетачевића, Шешеља, Радуловића. Хајде да на Васкрс изаберемо Бошка Обрадовића.
.gif)

Da li je ovo normalno?!
Жао ми многих радикала који још увек ништа не капирају.
Гледала данас мало митинг СРС. Поче Шеки напад на Вучић за следећим речима:"Вук Поздерац, (бла,бла,бла), Саша Јанковић убица (бла,бла,бла), Луди Радуле (бла,бла,бла), Бошко љотићевац (бла,бла,бла)...Алексадар Вучић мора остати премијер". Интересантно је ово последње.Поче Шеки са "Вучић најављује да ће поднети оставку ако не победи". Из публике се чује " хвала Богу" а Шеки онда 5 минута објашњава зашто Вучић мора да остане. У публици мук. Жао ми многих радикала који још увек ништа не капирају.
Мислим да они капирају врло добро, али само себе лажу и варају да то није тако.
Моћ самопорицања је изузетно снажна.