libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
- 14.457
ako se pozamljuje novac od mmf za funckionisanje drzave i deljenje paketica za kupovinu glasova, zar to isto nije strani izvor u kampanji
недојебана будала вучић ради те ствари и.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se pozamljuje novac od mmf za funckionisanje drzave i deljenje paketica za kupovinu glasova, zar to isto nije strani izvor u kampanji
BEOGRAD - Nova medijska mreža Zapadni Balkan Antidot tvrdi da predsdnički kandidat Vuk Jeremić prekršio zakon jer u kampanji koristi novac iz inostranih izvora, što Zakon o finansiranju političkih aktivnosti ne dozvoljava.
Antidot je objavio drugi deo teksta "Dosije Jeremić" u kome se bavi pitanjem porekla novca koji Jeremić troši u kampanji na predsedničkim izborima i navodi da nekadašnji šef diplomatije Srbije nije govorio istinu kada je rekao da kompanije koje doniraju Centar za medunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD), koji je Jeremić osnovao i vodi, nemaju poslovnih interesa z Srbiji.
http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=315737
Ebi ga, Hamdija, vreme je da pakujes kofere pa opet 3 godine u Njujork.
Sto mene pitas, cuti i gutaj.

недојебана будала вучић ради те ствари и.
..али перфидније...други потписују (одговарају), док он немилице троши....није моје, него ваше....а нисам без разлога поставио будале на "одговарајуће" функције..
тај радMolicete vi botovi uskoro cika Belog da vam da malo kapricoze, dok budete gledali vaseg vodju kako se ljulja sa bandere![]()

Pa i ja bi pre reko da će Beli da ima preko dvajes posto nego samo jedanes. A opet i za Muslija ne mislim da će da prebaci četres posto[emoji41]
...samo jako, i samo do pobede![]()

Opet drkanje na nasilne smrtne ishode od strane Ustanika.![]()
УРНЕБЕСНО! Сендвичари СНС ушли у погрешан аутобус па је настао циркус
Сендвичари СНС у погрешном аутобусу. Зајебали Монтија Пајтона.

Тачно.sva istrazaivanja su glupost i narucena. u sutini zasto je uopste bitno to istrazivanje? zasto je bitno da se kaze ko se kako kotira?
podseca me na ono kad svaka tv pokazuje neko svoje istrazivanje po kome je najgledanija.. te mi smo najgledaniji kod domacica, mi posle 21h, mi tokom celog dana, mi u udarnom terminu..svako nadje nesto gde je najbolji
ozbiljna istrazivanaj rade stranke pre izbora..prica stoji da je tramp dve godine pre nego sto je usao u pricu oko kandidovanja na anketu potrosio nekoliko miliona dolara da vidi da li da ulazi u tu pricu ili ne..to su prave ankete i te ankete nikad ne ugledaju svetlo dana..a ovo..ovo su sve reklamne ankete..koliko se secam na prethodnim izborima su ankete govorile da ce ceda jovanoviuc biti najjaca opoziciona partija a on nije ni cenzus prosao na tim izborima..toliko o anketama i njihovoj verodostojnosti.
); то што ми он дотури- везе нема са оним што читам по медијима, и увек је много ближе резултатима који се реално дешавају.