Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
BEOGRAD - Nova medijska mreža Zapadni Balkan Antidot tvrdi da predsdnički kandidat Vuk Jeremić prekršio zakon jer u kampanji koristi novac iz inostranih izvora, što Zakon o finansiranju političkih aktivnosti ne dozvoljava.

Antidot je objavio drugi deo teksta "Dosije Jeremić" u kome se bavi pitanjem porekla novca koji Jeremić troši u kampanji na predsedničkim izborima i navodi da nekadašnji šef diplomatije Srbije nije govorio istinu kada je rekao da kompanije koje doniraju Centar za medunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD), koji je Jeremić osnovao i vodi, nemaju poslovnih interesa z Srbiji.

http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=315737

Ebi ga, Hamdija, vreme je da pakujes kofere pa opet 3 godine u Njujork.

Problem je sto nije ispunio ocekivanja, te ga tamo niko vise nece, i jos ce morati da vrati svu lovu koju je dobio, ali po banksterskim uslovima - sa zescom kamaticom. Ebiga, tako ide kod njih.
Na kraju jos moze da zavrsi na dnu reke Hadson sa betonskim cipelama na nogama.

недојебана будала вучић ради те ствари и.

..али перфидније...други потписују (одговарају), док он немилице троши....није моје, него ваше....а нисам без разлога поставио будале на "одговарајуће" функције..
Полакомила се говеда да се дочепају функција, не марећи да могу одговарати, они, назови паметнији "крадуцкају" из запећка, без неке бојазни од казне, тако и он,
покушава "са коња, на магарца" и знајући да премијерско место сноси одговорност, а предсеничко не сноси, решио да направи помак и на миру крцка оно што је ућарио..

Poslednja izmena:
Uputise mene na neku agenciju, a ja drzavi nista ne verujem, uvek me neke droljice ismeju kad se tamo pojavim, i ispada da mora da im se uvlacim, a blage veze nemaju i daje se obicno po kafanskom principu, ovaj je nas igrac, druzi se sa nama...

Ali pre nego sto digoh ruke, nadjem zajednicko za vecinu zaposlenih u toj agenciji.....
A to je da su pre nekog vremena slali ljudima linkove za ovo

Gospodar pobedjuje u prvom krugu i tu nema dileme.
On je zastitnik kapitalista i njega voli Angela a ona je ako niste znali sef najmocnije drzave u eu ka kojoj mi bezalternativno hrlimo.

- - - - - - - - - -

Dolaze i Rusi da nadgledaju

КОНТРАТЕГ ЗАПАДУ: Изборе прате и посматрачи из Русије!
03/20/2017 16:27
http://www.pravda.rs/2017/03/20/kontrateg-zapadu-izbore-prate-i-posmatraci-iz-rusije/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nece moci skot da da provaljuje u RIK tek tako.

C7X1HXKWwAE89Ve.jpg:large

УРНЕБЕСНО! Сендвичари СНС ушли у погрешан аутобус па је настао циркус

Сендвичари СНС у погрешном аутобусу. Зајебали Монтија Пајтона.

можда су на задњим таблицама читали где бус иде
:rotf:

sva istrazaivanja su glupost i narucena. u sutini zasto je uopste bitno to istrazivanje? zasto je bitno da se kaze ko se kako kotira?
podseca me na ono kad svaka tv pokazuje neko svoje istrazivanje po kome je najgledanija.. te mi smo najgledaniji kod domacica, mi posle 21h, mi tokom celog dana, mi u udarnom terminu..svako nadje nesto gde je najbolji :)
ozbiljna istrazivanaj rade stranke pre izbora..prica stoji da je tramp dve godine pre nego sto je usao u pricu oko kandidovanja na anketu potrosio nekoliko miliona dolara da vidi da li da ulazi u tu pricu ili ne..to su prave ankete i te ankete nikad ne ugledaju svetlo dana..a ovo..ovo su sve reklamne ankete..koliko se secam na prethodnim izborima su ankete govorile da ce ceda jovanoviuc biti najjaca opoziciona partija a on nije ni cenzus prosao na tim izborima..toliko o anketama i njihovoj verodostojnosti.
Тачно.
Имам пријатеља који ради у једној таквој фирми, и понекад ми дотури неке резултате (на кварно, јер то не дозвољавају никако:lol:); то што ми он дотури- везе нема са оним што читам по медијима, и увек је много ближе резултатима који се реално дешавају.
Но, такав је свет у којем живимо- истина је привилегија ретких.

Finansiraju ga Kinezi Mislim da je sve legalno, Podseticu vas na par stvari, Kada je bio ministar spoljnih poslova odbio je da podrzi kineskog disidenta i da prisutviuje dodeli Nobelove nagrade, Drugi su isli on nije, Drugo kada je bio predsednik teniskog saveza Srbije povezao se za gazdom Sergio Techini koji je americko kineski milijarder ono Forbs lista top 100, Ako pobedi dolazi nam velika lova ,losa je sto ce imati obaveze prema njima.

Back