Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Ali se udala za onog volinu. Kada sam to saznao (jos odavno, on je tad jos bio niko i nista) bio sam ekstra razocaran.

Da li te zene imaju oci, a i nesto u glavi? :dontunderstand:

Замисли, сто посто је ћорава и празноглава кад се удала за Вука Јеремића. Школованог на Харварду, Министра иностраних дела, председника скуптшине УН, другог у трци за Генсека УН.

Мсм...не готивим ја њега уопште, он је каријериста који гледа само своју гујсцу да уметне негде, али је заиста чудно да се нека риба уда за таквог.

IMG_20170321_085514.jpg

Novine politika. Pogledajte gde je AV turio reklamu u samo zaglavlje. Neverovatno!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Без крађе Муслију не прелази 30%, што је равно научној фанатастици
E jedino što se plašim da će tu oko toga ova gowna iz opozicije i da mu pomognu!

Upao je nepoznati elemenat koji je za njih još fatalniji nego za Muslija:roll:

Narode, ne znam kako ćemo da iskontrolišemo izbore[emoji35]

...samo jako, i samo đonom...:zelenko3:

Najpre da naglasim - ovo nije fotoshop, nego fotografija koju sam danas snimio. Vucicevi aktivisti su ocigledno zeleli da naglase da treba da zaokruzimo broj 6, samo ... kako vam se ovo cini?

Pogledajte prilog 433588

:lol:

Ja sam vam rekao da je u SNS ubacena poveca grupa MONITORA koji rade na prikupljanju podataka, a kao sporedan zadatak imaju da izvrgnu ruglu stranku i njenog Vodju kada god mogu.

Bice toga jos, sve vise i vise! :per:

Zavalite se i uzivajte! :whistling:

Вук Јеремић:

"Рекли су ми,упозорили су ме да у току кампање никако не смем да помињем 3 имена.Поменућу их отворено.
То су:
-Андреј Вучић
-Никола Петровић
-Беба Поповић

Ко је Никола Петровић?

Najpre da naglasim - ovo nije fotoshop, nego fotografija koju sam danas snimio. Vucicevi aktivisti su ocigledno zeleli da naglase da treba da zaokruzimo broj 6, samo ... kako vam se ovo cini?

Pogledajte prilog 433588

:lol:

:lol: Kako mi se čine tri šestice pa x 2...đavolski predznak, pa još duplo, daj Bože da tako i prođe na izborima. :lol:

Анкета није валидна, треба поставити нову са коначним кандидатима и да се гласа испочетка. Мој глас за Данијелу Сремац и Андреја Фајгеља урачунат је као глас за Мирослава Паровића. У овом распореду снага, гласао бих за Бошка Обрадовића.

umetnost-kraljevo-1050x525.jpg

У Краљеву полицајци чувају Вучићеве билборде

21. марта 2017.

У Краљеву у понедељак увече приведена су три одборника Локалног фронта који су цепали и прелепљивали плакате председничког кандидата Александра Вучића испред хале у којој је он уторак одржао предизборни митинг. Пуштени су после два сата проведених у полицијској станици, где су дали изјаву.

Одборник Локалног фронта у градском парламенту Бранислав Сеничић, приведен је јер је, како каже, данас прелепљивао и цепао плакате председничког кандидата Александра Вучица:

„Пришли смо билборду са намером да га попрскамо, онда је излетео полицијски комби, гомила полицајаца. Ухапсили су нас и одвели у станицу. Радимо перформанс сваки дан, прелепљујемо им плакате, цепамо. Хтели смо да видимо да ли полиција о трошку народа, од буџетских новаца чува билборде“.

Одборници Локалног фронта приведени су вече уочи предизборног митинга у Краљеву. Полиција се до сада о провођењу није оглашавала, али је одбила и захтев Локалног фронта да им пруже асистенцију када они лепе своје плакате.

„Ево, чувају плакате СНС, па смо мислили ако чувате њих, тако да и нама помогнете мало“, каже Владан Славковић, Локални фронт Краљево, а полицајац је на то одговорио: „Не чувамо ми никога, Славковићу, не можемо, немамо људи да чувамо неког да пружимо асистенцију, да пратимо“.

Активисти Локалног фронта истичу коректно понашање полицајаца током привођења, и додају да ће ноћних перформанса цепања и прелепљивања Вучићевих плаката бити до краја марта.

Плакати кандидата владајуће коалиције поподне били су сигурни код Нове хале спортова у Рибници, пре и током митинга, а у Локалном фронту поручују да „за даље не гарантују“.

Н1

Back