Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Poslednja izmena:
Pazi taj spot savršeno oslikava ono u šta je Srbiju pretvorio.
Ti oko njega su naravno njegovi poslušnici koji samom činjenicom da su blizu njega imaju i određene privilegije,nisu ni oni potpuno zadovoljni ali znaju da može gore pa trpe te njegove bajke i mašu praznim glavama,a obespravljen narod napolju na hladnom viče to što viče jer je stanje u državi sve gore iz dana u dan...
Takvi što viću i što se bune Vućića ne zanimaju,oni za njega neće glasati...
I ok,to je tako kako je,Vučić je takav kakav je,ali problem je što nisu ni ostali ništa bolji...
Svi nude apsolutno istu politiku i koga god da odaberete biće nam manje više isto.

Clipboard01.jpg

Ma ja sasm siguran da neko troši ogroomne pare za reklamiranje ali sam siguran da to nije vučko , apropo nečija slika se smeši u vidu reklame i ovde zabeleženo malopre

Meni stoji reklama za Benchmark Shop sa sve ponudama za smartfone,jer ovih dana želim da kupim novi,pa sam guglao nešto na tu temu u poslednja 2 dana.Tebi stoji Jeremić,jer se interesuješ za njega :D

Rolo, to bi bilo tako ukoliko su stavili da Vučić ima 51-53%, što znači da postoje podizanjem izlaznosti neke realne šanse da on ipak ne pobedi u prvom krugu. Mahinakcije od ovakve ankete kakve bi se mogle očekivati jesu koji procenat gore-dole, recimo u stilu da Vuk Jeremić bude drugoplasirani umesto Saše Jankovića, ali niko ne šteluje ove stvari do te mere da se Vučiću daje 57%. Prognoziranje izbornih rezultata na osnovu statističkog istraživanja, koliko god često bilo plaćeno i poručeno, nije naivna stvar. Onaj ko žestoko omaši, nema više ono poverenje kod poslodavaca koliko je imao ranije.

Dakle kao što rekoh, Vučićevih 57% je izuzetno mnogo. Neracionalno je za friziranje do te mere i isuviše je mnogo za grešku u metodologiji i standardnu statističku grešku.

Takođe, obratiti pažnju da je prognozirana izlaznost 56%. To je znači okvirno ista kao i prošlogodišnja. Neki bunt naroda bi mogao da podigne izlaznost koji procenat više; nekako srpski je potencijalni maksimum po mom mišljenju oko 58% izlaznosti, tako da tih par procenata, čak i ako se velika većina slije u opozicione kandidate, nije isuviše u mogućnosti da spusti Vučića sa 57%.
Svakako treba sačekati jer je prava kampanja tek u povoju i nemamo još različitih istraživanja javnog mnjenja, napravljenih od drugih naručioca i nešto bližih samom izbornom danu; za očekivati je da je vlast jaka u vreme pre izbora, a nešto slabija kada se oni približe, ali ako je stanje ovakvko kakvo je prikazano ovde, odnosno 57%, onda jednostavno potpuno je, tehnički, nemoguć Vučićev poraz.

а поставља се онда питање,ако је народ толико за Вучића.ко онда ствара оволику антиВучић хистерију свуда?са којим мотивима?

Ovo je takticki odlican potez. Jer, drugi krug, ako ga bude, pada pravo na Vaskrs, sto mu povecava sanse da pobedi jer su glasaci opozicije daleko manje disciplinovani od njegovih i manje su sanse da ce tog dana razmisljati o izborima.

Samo ako im je taj jedan dan vazniji od buducnosti njih samih i njihove dece a da bas ne mogu da odvoje pola sta tog dana i da uniste Srbiju za sva vremena.
U inat balvanim treba izaci u sto vecem broju i da se skinu za sva vremena uz potpis da se nikad vise nece baviti politikom a da se naknadno ustanovi oadakle im imovina koju su stekli tokom vremena provedenog u politici a pogotovo na vlasti.

Meni stoji reklama za Benchmark Shop sa sve ponudama za smartfone,jer ovih dana želim da kupim novi,pa sam guglao nešto na tu temu u poslednja 2 dana.Tebi stoji Jeremić,jer se interesuješ za njega :D

Мени не стоји ништа, имам AdBlock. Ни не сећам се кад сам задњи пут видео неку рекламу на нету.

jel casnu pionirsku
A lepo je videti kolika je prpa. A tek ovako kad je to jedan kroz jedan. U žreb ću da poverujem tek kad ga kandidati na licu mesta budu radili i uživo!
I ne mogu da ti dam časnu reč kad sam slago¡ Beli ustvari realno ima preko 20%, samo što ja nastojim da zavaram trag:manikir:

Ja sam varaljic:zelenko3:

...samo jako, i samo do pobede:nosijelku:

Back