Predrasude3

e sad
razmišljala sam dal da napišem
..ali to mu je bila glupa predrasuda pošto se svi zovu gari..
al dobro što nisam. ipak je to nekako muška fora, jel da?

Tema je bash dobra...toliko predrasuda ima a neke su takve da ti padne vilica i pomislish da je nemoguche da to neko misli ozbiljno....
Bila je aktuelna i ona:
Lepe zzene su glupe
Pametne su ruzzne
lepe zzene nemaju druge kvalitete tako da ako su uspeshne to je zahvaljujuchi lepoti

dalje:
Siromashni mushkarci su dobri *ebachi
bogati tipovi smrde,mali im je i s njim nishta ne mogu,seljachine su a dobre cice imaju samo zbog love

Siromashni mushkarci su zlostavljani od svojih zzena
Bogati mushkarci ne mogu imati zzenu koja ih voli,vech samo neku qqq

zzene koje nemaju mushkarca su frustrirane
mushkarci koji nemaju bar jrdnu devojku su luzeri
Svi forumashi su tu samo da bi nashli nekog za seks

Fino napisano...
Evo jos malo...

Sve lepe zene su qqqq
Ruzne zene su pune kompleksa a lepe ih nemaju
Kad neko ima dobar auto taj je bogat
Kad upecam bogatog tipa ja cu biti bogata...
Pare mi resavaju sve probleme u zivotu...
Sa svojim momkom je sex odradjivanje posla i nesto sto moras a sa kres semama je cisto uzivanje...
Neko ko nema momka/devojku je opicen u mozgu...
Ako mu kazem da sam fina cura on ce i misliti da sam fina cura...
Ako nekog uvredim ispascu vredniji/a...
Svi drugi imaju brdo negativnih osobina samo ja nemam nijednu...

itd itd...

Generalni zakljucak je da odsobe koje imaju puno (svi ih imaju malo) predrasuda u glavi treba izbegavati i drzati se dalje od njih.... jer kad te predrasude isplivaju nista lepo iz toga ne moze da se izrodi... Takodje treba izbegavati i ljude koji te predrasude stvaraju...

Ostaje jedino pitanje da li su predrasude leciva stvar ili ne... i ja bih rekao da neke manje i prostije u principu jesu lecive... ali ako ih ima previse i velikih onda su nelecive... A niko ne zeli da igra igricu "doktora i pacijenta" jer oni koji su tu igricu jednom odigrali nece je hteti vise nikad igrati... a i zasto bi kad ne moraju...

Smatram predrasude vrlo opasnom pojavom...uzimamo generalizovanu opasku i pochinjemo da je primenjujemo shablonski na sve ne obazirujuchi se na posledice, jer zaboga to su velike "istine" od kojih nema odstupanja...

Back