parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
imam je jednog drugara što je imao predrasudu da se svi novosađani zovu bane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zovu se gari
Tema je bash dobra...toliko predrasuda ima a neke su takve da ti padne vilica i pomislish da je nemoguche da to neko misli ozbiljno....
Bila je aktuelna i ona:
Lepe zzene su glupe
Pametne su ruzzne
lepe zzene nemaju druge kvalitete tako da ako su uspeshne to je zahvaljujuchi lepoti
dalje:
Siromashni mushkarci su dobri *ebachi
bogati tipovi smrde,mali im je i s njim nishta ne mogu,seljachine su a dobre cice imaju samo zbog love
Siromashni mushkarci su zlostavljani od svojih zzena
Bogati mushkarci ne mogu imati zzenu koja ih voli,vech samo neku qqq
zzene koje nemaju mushkarca su frustrirane
mushkarci koji nemaju bar jrdnu devojku su luzeri
Svi forumashi su tu samo da bi nashli nekog za seks
I ja imam predrasudu da neko ko tako nesto kaze nema ni cetvrt grama mozga u glavi...imam je jednog drugara što je imao predrasudu da se svi novosađani zovu bane

pa, od ovoga ništa netačnije nisi mogao da predrasudiš..I ja imam predrasudu da neko ko tako nesto kaze nema ni cetvrt grama mozga u glavi...![]()
Pa ja znam da ti znas da ja znam...pa, od ovoga ništa netačnije nisi mogao da predrasudiš..

novog pazara?
stvarno jesu =)
mushkarci vishe vole da yebu i vishe vole sex i stalno misle na sex..netachno! bila sam sa impotentnim, znam o chemu pricham..tako sam doshla do zakljuchka da ****** nemaju adekvatnu sexualnu zelju i ne mogu da zadovolje..
Ako ih je malo ondak je i slab sex