Predrasude

Gryphon:
ma kakva perverzija, izgubio ormu pa mu to kazna.
Inace mi je nesto govorio da se mozda znate
pa me zamolio da tebe kontaktiram
njegovo ime je Bora, valjda tako nisam siguran.
pa sto ne kazes za tog Boru...mislim da ga i ja znam :-D
mnogo shmeshan

krvolok:
Ne bih da preijudiciram i da navodim čoveka na ideje štetne po mentalnu higijenu, ali : MOŽDA SMO MI SVI JEDAN GIGANTSKI, MUTIRANI MULTI -- NICK ??? :shock:
O ovome vredi razmisliti STUDIOZNO, upotrebom KOMPARATIVNE METODE i ANALIZE, u retkim časovima dokolice !!!

zdravo..ja sam AMFIBIJA !!! ali pogodi ko sam USTVARI ja !!! :-D

zdravo ja sam amfibija i imam predrasude da muskarci sa malim djokom koji zato nikad nisu hebali su sada najin ovde na forumu.A vi ste svi nevaspitani. pogodi ko sam ja :-D

disko_limun:
Jeste,jeste,a jos imaju i lekovito dejstvo.Svaki put kad imam opstipaciju,ja procitam par tvojih postova i problema vise nema :evil: :twisted: :evil: :twisted:
hahaha pero tj boro mozemo i u apoteke da te uvedemo
je l mozes ti amfibijo da sredis da ga nekako provucemo pored probavite,i jos da ide na recept :lol:

Vragolasta Amfibija:
pa sto ne kazes za tog Boru...mislim da ga i ja znam :-D
mnogo shmeshan
A otkud ga vi znate.
On mi je rekao da svraca ovde ali mi nije rekao njegov nick.
Samo me zamolio da mu nadjem nesto ovde posto je on pokusao
sa svima i dobio je nogu(kopito na njegovom jeziku).

hanibaI77:
sad telekom novi sad pravi pare:pera zove upomoc drugare i familiju da mu kazu kako da se vadi:lol: a mi smo pravi lesinari i necemo se smiriti dok ne dodje blondi.
eeee drustvo moze kladionica ko ce da zakljuca temu?
ja kazem blondi ulazem 4160 din
Pera uvek koristi samo jedan nick... i nikakva mu pomoc nije potrebna... cak ni protiv vas 4... :razz: :wink:

pa...koliko ti puta treba?

mi mozemo malo da odmorimo ili da procaskamo o nekim lepim stvarima dok pera stigne da odgovori na sve...tek je na pola hihih:-D

dakle...kako si ti krvoloce,,hani?sta ima novog kod vas?

Back