krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Zašto ??? Pa, ZNA SE !!! Petar, makar i POST - HUMNO !!!hanibaI77:gledam neke bezobrazne sitove
ali sad sam napeta ko li ce poslednji da postuje pre kljuca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ??? Pa, ZNA SE !!! Petar, makar i POST - HUMNO !!!hanibaI77:gledam neke bezobrazne sitove
ali sad sam napeta ko li ce poslednji da postuje pre kljuca
Da bas se neko zestoko trudi....krvolok:Tccc !!! Ubi ga ova PREJAKA tehnologija, sada kopira, pastuje, sastavlja, citira, pravi kompilacije, dodatke a kada mu RIKNE HARD, onda će, rukom, napisati : " Zašto je ovo sve meni trebalo ?!? :shock: " !!!![]()

neko bi se obesio garant da mu se to desi... 
da vidimo da l ce da trazi da mod potvrdi da on nije macanns2005krvolok:Zašto ??? Pa, ZNA SE !!! Petar, makar i POST - HUMNO !!!![]()
verovatno ce to previdetiUpravo to... al ovde admini ne rade svoj posao.... trebali bi svo ovo smece da izbace sa teme i nekog da banuju... cisto kao opomenu... Al admini ko admini... ebu se negde trenutno...Nudista:Sve bih vas ja pod kljuc.Niko pri sebi.

ocu...u borna kola ! :-DKaa:Ku noc vodozemcu maleni,evoluiraj sto pre.
Pa ti stvarno imas veliko misljenje o meni... :shock:Vragolasta Amfibija:e a si vido onu temu na najnebuloze..haha....koliko mu je vremena trebalo da to skupi !!
svaka cast na pedantnosti i strpljenju..
sad je on tzar a mi mu se podsmevamo...mi smo opak tim :-D
Nije baš dotle došlo, ali treba ŽESTOKO ŠTEDETI da se popravi, ili, da ne čuje zlo, kupi NOV !!!Petar_Pan:Da bas se neko zestoko trudi....
A obratite paznju na silnu brigu "ako rikne hard"neko bi se obesio garant da mu se to desi...
![]()
:? :wink:hanibaI77:ahahaha stvarno jbt ako tako sprema i svoje carapice onda svaka cast
po mogucstvu pozivati devojke na pice iskljucivo o NJIHOVOM troskukrvolok:Nije baš dotle došlo, ali treba ŽESTOKO ŠTEDETI da se popravi, ili, da ne čuje zlo, kupi NOV !!!![]()
Ma ne brini dobro cu se udati...u inostranstvo..hanibaI77:pazi da ne bankrotiras![]()

za onu sto joj cale radi marketing?Petar_Pan:Ma ne brini dobro cu se udati.![]()
Ma Sinke ti je Grifon i jos par riba koje se znas extra pale na njega...Nudista:ops: Iz koje si Ti price ? Da nisi CRNAC ?
ops:

Ma, čemu skromnost ?!? :shock: I na VEČERU, bre, po toj metodi !!!hanibaI77:po mogucstvu pozivati devojke na pice iskljucivo o NJIHOVOM trosku
Hehe duhovito... al mene to ne tangira... niti ce... :razz:Vragolasta Amfibija:jao hani nemoj da palacas jezikom...budis u meni bludne misli prema tebi :-D
Ljubomora je cudo posebno kod zivotinja.Petar_Pan:Ma Sinke ti je Grifon i jos par riba koje se znas extra pale na njega...![]()
pero ne zaboravi da ovo prokomentariseshanibaI77:da vidimo da l ce da trazi da mod potvrdi da on nije macanns2005verovatno ce to prevideti
Khm...khm... 8-)hanibaI77:uuu narode pazite se sad!!!pera je smislio odgovore i poceo da nas citira![]()

Ko to tvoj Sinke je zrikav?Gryphon:Jeste ima ruke, mislim daje otvorenih ruku.
AAAAA ti mislila da nije Pirocanac.
Pa sad ne voli da trosi mnogo, ali do 4-5 hiljada moze da prodje.
Samo ima malo kraci ugao gledanja, nosi nesto na ocima.
Mislim bilo bi puno pored onih izraslina sto ima na penisu. 
Hehe Grifon kaze Nudisti "skini se"Gryphon:A sta volis crnce pa si se ponadao.
Evo ti Pere on ce se ofarbati ako hoces.
p.s. ima obrijane noge.
A sad mi se skini.....

kako te ne tangira kad je citava tvoja zivotna filozofija "osvrnuta" na pljuvanje po homoseksualizmu i kako bi na vreme spasio tinejdzerke da ne zastrane propagiras pedofiliju :-DPetar_Pan:Hehe duhovito... al mene to ne tangira... niti ce... :razz:
E sta ti je nemastovit covek... 15 puta jedno isto ponavlja...Gryphon:E nisam ti samo napomenuo da depilira noge.