V
Vragolasta Amfibija
Gost
pitam se nesto...nema mu onih njegovih novosadjanki...ja mislim da se jos oporavljaju od proliva koji ti se od njega javi...nego hani...da bezimo mi odavde? :-D ja volim svoju guzu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja volim tvoju goozuVragolasta Amfibija:pitam se nesto...nema mu onih njegovih novosadjanki...ja mislim da se jos oporavljaju od proliva koji ti se od njega javi...nego hani...da bezimo mi odavde? :-D ja volim svoju guzu

Pa, el nije ??? :shock: Ko još na ovome svetu, sem NJEGA, ima snage, vremena, volje i ŽIVACA da ti stručno elaborira i pihološki profiliše i napisanu psovku zbog zacepljene ZANOKTICE, i sl. ???hanibaI77:aaaa narode divni ste!!!nisam ni sumnjala da je pera ovde omiljena faca![]()
hm...non komprendePsihologue:Pa gde si Amfibijo....UPARENI PARU MOJ...HA HA HA AH.. Sa svashtare....
i ja volim tvoje sike...:-DhanibaI77:i ja volim tvoju goozu![]()
![]()
mislim da bismo napravili pare samo da sakupimo njegove bisere u neku knjigu!krvolok:Pa, el nije ??? :shock: Ko još na ovome svetu, sem NJEGA, ima snage, vremena, volje i ŽIVACA da ti stručno elaborira i pihološki profiliše i napisanu psovku zbog zacepljene ZANOKTICE, i sl. ???![]()
aaaaa koja perverzijaVragolasta Amfibija:i ja volim tvoje sike...:-D
zelela bih da nas pera snima mobom dok se vatamo pa da posle gleda i gadi se :-D
jeeeeee a na naslovnoj naravno nogeGryphon:ne u neku nego u "Biseri iz ambara"
nda,kad se osecas nistavno i da te niko ne primecuje samo stavi u post "pera" i vec ce te neko primetitiVragolasta Amfibija:ali najsladji mi je jer uvak ama bas UVEK mora da odgovori...mislim da ne postoji ne jedan post gde se on pominje a da oon nije stavio repliku...obicno je to neka glupost,naravno...ali MORA nesto da kaze inace ce da crkne :-D
n se uopste ne zove petar!!!pa nek uci od teb,cini mi se da ti bolje ide nego njemu :-)Gryphon:E nisi mi odgovorila za onog druga, malo je smoren.
Toliko je puta pokusao da smuva neku da vise nema snage.
... a ne k'o Jagodica, 'OĆE - NEĆE, 'OĆE - NEĆE ...Vragolasta Amfibija:ali najsladji mi je jer uvak ama bas UVEK mora da odgovori...mislim da ne postoji ne jedan post gde se on pominje a da oon nije stavio repliku...obicno je to neka glupost,naravno...ali MORA nesto da kaze inace ce da crkne :-D
da bre !!!hanibaI77:nda,kad se osecas nistavno i da te niko ne primecuje samo stavi u post "pera" i vec ce te neko primetiti
a sto je najboljen se uopste ne zove petar!!!
hehe zekis?ma svi vec znaju kako se zovemVragolasta Amfibija:da bre !!!
ja zaboravila !!!
hahha...kakav mozak
zdravo hani..ja se zovem Marija a ti?
Gryphon:E nisi mi odgovorila za onog druga, malo je smoren.
Toliko je puta pokusao da smuva neku da vise nema snage.
sad telekom novi sad pravi pareVragolasta Amfibija:ma ok ona bar kad postuje ona odgovri i gde je spominjana i gde nije...napuni 2-3 strane pa je nema...a ovaj sporadicno !!
haha
nemoa ga ovde ali sam sigurna da sve cita i kida se sto ne moz odma iz rukava da smisli jedan generalni jedinstvenoi odgovor kojim ce da nas pokopa zauvek :-D
era zove upomoc drugare i familiju da mu kazu kako da se vadi
a mi smo pravi lesinari i necemo se smiriti dok ne dodje blondi.Udji.Nudista:TRAS TRAS KUC KUC-IMA LI KOGA JA BI DA UDJEM