Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Ti danas rece da imas decka.Vragolasta Amfibija:niko osim tebe..priznaj :-D

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti danas rece da imas decka.Vragolasta Amfibija:niko osim tebe..priznaj :-D

:razz: :razz:hanibaI77:hej boro lepi boro
hmmm nisam sigurna,ne druzim se ja sa takvima![]()
eee super sad imamo i pesmu
:razz:pa imam...ali to te ne sprecava da budes zaljubljen u mene :-DPetar_Pan:Ti danas rece da imas decka.![]()
Heh nekima ce trebati par decenija to da smisle.krvolok:Ne bih da preijudiciram i da navodim čoveka na ideje štetne po mentalnu higijenu, ali : MOŽDA SMO MI SVI JEDAN GIGANTSKI, MUTIRANI MULTI -- NICK ??? :shock:
O ovome vredi razmisliti STUDIOZNO, upotrebom KOMPARATIVNE METODE i ANALIZE, u retkim časovima dokolice !!!

Pa sta si se onda prepoznao ydiote.Petar_Pan:Hehe rekla ti Stiklica?Ona sto se toliko lozila na tebe?
Inace seljak si sto iznosis licna imena u javnost....mada smo to i ranije znali.
A ne moje pravo ime nije to koje si naveo... :razz: (Btw i hanibal i Vragolasta vec odavno znaju kako se ja zovem... :razz: )
Jest rekla si, hvala sto mislis da sam toliko bitan. Rekla si ve 2 put sada...hanibaI77:naravno pero,rekoh li ja da ulazis polako u udzbenike
O-O...ovo je vec faza samonegiranja...ajde milice..odoh i ja pre nego mi te stvarno postane zao...a to ne bih zelela :-DPetar_Pan::razz: :razz:
A otkud tebi ideja da sam lep.![]()
:razz:
Ma sta nam naprica...Vragolasta Amfibija:pa sto ne kazes za tog Boru...mislim da ga i ja znam :-D
mnogo shmeshan

ajde srce...laku noc..dodji da te cmokim...hanibaI77:e dosta smo ga yebali za veceras.ako ne zakljucaju nastavicu sutra ujutro uz kaficu
laku noc svima![]()
Sto? Mucis se da pokapiras?hanibaI77:e borice molim te ne pametuj

... a tebi : OČAS !!! Zato, ne zloupotrebljavaj DEMONSKI INTELEKT i NELJUDSKU ERUDICIJU i LUCIDNOST za bezazlene POŠALICE, kao na ovoj temi !!!Petar_Pan:Heh nekima ce trebati par decenija to da smisle.![]()
Ja se ne smucam po apotekama i zdravlje mi je fala bogu Savrseno... takvo da mi drugi mogu samo pozavideti... Ima verovatno veze sa genima... :razz:hanibaI77:hahaha pero tj boro mozemo i u apoteke da te uvedemo
je l mozes ti amfibijo da sredis da ga nekako provucemo pored probavite,i jos da ide na recept![]()
Pa ne upoznaju se svi sa svojim multinikovima.Gryphon:A otkud ga vi znate.
On mi je rekao da svraca ovde ali mi nije rekao njegov nick.
Samo me zamolio da mu nadjem nesto ovde posto je on pokusao
sa svima i dobio je nogu(kopito na njegovom jeziku).

To bi bilo jedino ispravno ali ne verujem... videcemo...Psihologue:Sve tje pobrisati nashe odgovore i tema tje biti opet ok.
Vragolasta Amfibija:a sto sinke?
pa on je tek zagrebo sa tim arapima...
e ali ne shvatas..bitje mu bolje kad UTRNI !!! onda ko tudja...neko na forumu tako reko..majke mi :-D
VragolastaPsihologue:PETRE koji su 4? Da obratim paznju ko te veceras sve hebe i gazi...

Al je tebe neka tvoja drugarica (lez) zahebala...hanibaI77:hehe kazes jedan nik macanens2005?je l smes da pitas javno moda da potvrdi da macan nisi ti?

:razz:da si tezhi...tezhi si :-DPetar_Pan:Vragolasta
Hanibal
Krvolok
Sinke
4 jahaca apokalipse
Al jaci sam ja od svih njih zajedno... i fizicki i psihicki...svejedno... :razz:
a i zbunio si se nije sinke nego grifon...Petar_Pan:Vragolasta
Hanibal
Krvolok
Sinke
4 jahaca apokalipse
Al jaci sam ja od svih njih zajedno... i fizicki i psihicki...svejedno... :razz:
ok...mozes da mi objasnis to sa arapima opsto ga cesto nalazim blizu mog nika..sinnke:Nije se ovo na njega odnosilo nego na zenu koju tovare arapi.
Hehe ko mi kaze da nemam para.Gryphon:To sam i ja skontao sada.
Ali nema para da plati doktore.
treba mu za seno![]()

(8*24= 192)