predrasude

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako mene pitate, ne , ja ne pomislim to. Samo jednostvano vole taj stil oblacenja i slusaju tu muziku. Svako ima pravo na svoj izbor. Nekad su mi i simpa jer imaju svoj stil i boli ih du.pe za druge!!!!

svaka predrasuda zasnovana na verskoj,nacionalnoj,rasnoj osnovi mi je
a010.gif

imas pravo.100%
ali to jos i mogu svhatiti..ali predrasude jer je neko roker ili "fenser" :roll:

Objavili sliku u novinama jednog decaka, moje rodjake Natase sina, kao mlada nada fudbala, a kosa mu grozno dugacka, vidi se da je decak iz zabacenog sela kod Bajine Baste.

Molim te, to shto ti prichash veze s vezom nema... Ubudutje me zaobidji svojim "visoko inteligentnim" zakljuchcima... Ako vetj nemash shta pametno da kazhesh, nemoj da prosipash gluposti na sve strane. :roll:

Juce smo imali predavanje o sektama i covek koji nam je drzao dosao je do toga kako rock, black/death/power metal, punk itd. su jedan od oblika sekti, kako su joga i meditacija sekte. Ja, kao osoba koje slusa navedenu muziku i koja se bavila jogom, ne mogu da verujem da se dovodi i do ovakvih zakljucaka.
Posle predavanja, kako nam je dozvolio da postavljamo pitanja, rekla sam mu:,, Umesto da pricate prazne price, kako su muzicki pravci koje ste naveli vrste sekti, bolje vam je da na splavovima izracunate procenat droge koji se nalazi!'' na sta ovaj meni kao:,, A, pa ja nisam tako mislio, ...'' Covek je poceo da muca i na kraju je samo rekao:,, Imam dobru vest. Predavanje je zavrseno.''

Koliko nedotupavih ljudi mozes naci to je strasno...

mrzima predrasude, ali zbog kompleksa vise vrednosti prezirem fensere...
jedanom mi je neki lik fensic lepo u lice rekao da sam narkomanka, samo zato sto slusam metal i nosim duks sa natpisom Rammstein... posle toga imao je slomljenu ruku na dva mesta, kicmu su mu malo namestali, a levu nozdrvu usivali... od tada decko nema predrasude o metalcima :)

jedanom mi je neki lik fensic lepo u lice rekao da sam narkomanka, samo zato sto slusam metal i nosim duks sa natpisom Rammstein... posle toga imao je slomljenu ruku na dva mesta, kicmu su mu malo namestali, a levu nozdrvu usivali... od tada decko nema predrasude o metalcima :)

Time ne postizhesh nishta, samo dokazujesh da nisi nishta bolja (btw, kako si uspela da mu uradish tako neshto?)

I sad si ti kao ispala opasna...
A zašto ja mislim da u ovome ima malo istine...
A zašto treba da te brine mišljenje drugih, u redu je to kao ne mislim da treba da se ponašaš kao najgora i da imaš stav - šta me briga šta drugi misle, ali uvek će biti ljudi koji će te zajebavati za bilo šta, ne samo zato što slušaš metal...

elle0308 ako je neko napadan, pocne bez razloga da te psuje i provocira samo zato sto si malo razlicit od drugih, a onda ti se jos unese u facu i stegne ti ruku kako bi jasnije cula njegov stav o metalcima... ja sam morala da reagujem...
savrseno me bas briga misljenje drugih, ali niko ne mora da iskazuje na taj nacin svoj mrznju...
bar me od tada niko vise nije zajebavao...

Back