predrasude

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uh muka mi je sve čitati...
mislim da je glupo imati predrasude...
treba živjeti slobodno i ne razmišljati o stvarima koje ne poznaješ već samo naslućuješ,
tako zbog predrasuda možemo propustiti sjajna poznanstva i prijateljstva...
šta su 'fenseri' bolji ili lošiji od 'rokera'...ako se s nekim družiš ne vjenčavaš se...
tako da ne vidim šta može smetati ako je društvo onakvo ili onakvo (fenser-roker i to),
a svako će za partnera naći nekog sebi sličnom, naturalno... :wink:
čak je i simpatično kad su ljudi u društvu različiti...
that's my opinion.... :wink:

Meni je odvratno kako se fenseri oblace...repere i ja gotivim i vecinom svi u mom drustvu su reperi,mada i rokeri i metalci,koje gotivim i extra su ljudi,uglavnom.Fenseri me zesce nerviraju,a narodnjaci mi se zesce gade,tako da...

Kad je meni drugarica rekla za Duska da je lud i da ima javnu kucu ja nisam imala nikakve predrasude o njemu a mislim da je on tada imao neke predrasude o meni, i te predrasude su trajale manje vise do one Astro klarinet noci,zato je ta noc mnogo vazna, tad su pale sve njegove predrasude.

E u poslednje vreme sam počeo da mrzim Jevreje...:? A ni cigane nešto baš ne volim... :? Al dobro kad se svaki dan vozim u busu sa MRTVIM ganerima koji smrde, mora ih zamrsti čovek :mrgreen:

Fenseri koji istichu da su fenseri a mentalno su nesposobni da pomnoze dva dvocifrena broja, i oblache se shatro burzhujski duvajuci se da kupuju stvari u OOOps!- u a kupuju robu kod kineza ( I JA KUPUJEM U BLOKU 70 NEMOJTE ME POGRESHNO SHVATITI!!)i duvaju se da su neko i neshto, prolupavaju se frazama a iz USTIJU im smrdi truli chips, i govore za sebe da su fenseri, lupaju da slushaju fifti CCCCCCenta a kuci treshti Lepa Brena, i josh govore za sebe da su fenseri...e TO je meni bagra...a ljudi koji jednstavno vole da se tako oblache, sasvim su prirodni i iskreni,iako su fenseri nemam nishta protiv njih...ja mrzim izveshtachenost u globalu...
Aman zaman, pa i ja sam ponekad fenserka, ali vishe volem da uskochim u starke,somotarke i Vozi Mishko...Uzgred(malo uwlachenja) ZHIVELI KINEZI!!

Dok sam stigao do ove strane prochitao sam gomilu predrasuda !!!
Ja sam punker. Letos sam imao chiroki i bio sam "prozivan" zbog njega.... Najvetji shok sam ostavljao na poslovne saradnike u NGO-u, jer me nisu toliko znali ali su nadaleko chuli za moja dostignutja... Pa, kada bi me upoznali (sa sve chirokijem) samo bi se okretali i komentarisali " Nemogutje je da je ovaj 18-ogodishnji kloshar uradio sve to..."
To mi je iskreno najlepshi osetjaj!
Volim kada ih spustim na zemlju i kada im pokazem da i mi "otpadnici" drushtva imamo shta da ponudimo. Bio sam i ostatju punk, a njihove predrasude svakim danom padaju u vodu....
PeacE

FrE@k:
Dok sam stigao do ove strane prochitao sam gomilu predrasuda !!!
Ja sam punker. Letos sam imao chiroki i bio sam "prozivan" zbog njega.... Najvetji shok sam ostavljao na poslovne saradnike u NGO-u, jer me nisu toliko znali ali su nadaleko chuli za moja dostignutja... Pa, kada bi me upoznali (sa sve chirokijem) samo bi se okretali i komentarisali " Nemogutje je da je ovaj 18-ogodishnji kloshar uradio sve to..."
To mi je iskreno najlepshi osetjaj!
Volim kada ih spustim na zemlju i kada im pokazem da i mi "otpadnici" drushtva imamo shta da ponudimo. Bio sam i ostatju punk, a njihove predrasude svakim danom padaju u vodu....
PeacE

SVAKA CAST!!!
Koliko ljudi toliko i cudi...sa predrasudama se srecem svaki dan kako o meni tako i o mom drustvu...nekad su nervirale...ali bese to davnoooo...sad se jednostavno ne obazirem na to i bas me briga sta ko misli...samo uzivam!!!

Ja mislim da ne pripadam nijednoj od tih nazovi grupa i da mi je sve to manje vise glupo...Volim da se svrstam u STYLISH grupu koja podrazumeva sve grupe ali u dobrom smislu(dez droge,pusenja i ,pa dobro sta sad,alkohol bar moze,hehehe)!Ljudi vodite ljubav a ne rat!Svi smo mi ok i netreba to ,kako se neko oblaci i koju muziku slusa,da odredjuje kakva je osoba!U najvise slucajeva se ispostavi da je sasvim suprotno od onog sta se podrazumeva(konkretno mislim na relaciju metalci/narkomani)!Mislim da izraz seljak treba da se upotrebi tek onda kad se skonta kakav je neko,a i moze znaciti svasta... :lol: 8) :p

Dejan 90:
!Ljudi vodite ljubav a ne rat!Svi smo mi ok i netreba to ,kako se neko oblaci i koju muziku slusa,da odredjuje kakva je osoba

tako je....................
dont judge people b4 u meet them............
kako se ljudi oblace i koju vrstu muzike slusaju-to nista ne govori o njima,osim kakvu odecu vole i kakvu muziku vole...........
ja ne slusam takvu vrstu muzike i nemam nista protiv njih,njihov zivot njihova stvar..............a kad ih vidim na ulici ne pomislim bas nista,jer me uopste ne zanima sta drugi rade i kako se oblace,ne poznajem ih pa to onda nije na meni da odredjujem kakvi su oni ljudi,da li su narkomani ili puse ili sta vec...............zivi svoj zivot i pusti druge da zive,tako da me apsolutno nezanima.....................

vecina moje skole je takva i imam dosta prijatelja koji su takvi i pravo da vam kazem bas su strava............

Nase drustvo(ljudi u Srbiji) ROBUJE predrasudama.Obuces se u crno,i odmah se misli da se fiksash ili da si satanista...Govorim iz sopstvenog iskustva,ljudi su stvarno povrsni.:roll::-?:roll:,i odmah sve najgore govore.:shock:

Nemam predrasude, tj. nenormalno se trudim da ih izbacim iz svog razmisljanja. Nazalost, one su sastavni deo svakog coveka. Primera radi, imala sam lose iskustvo sa Vodolijama, i sad imam predrasude prema njima, iako nisam bas neki vernik u horoskop, ali, nije me povredila jedna vec vise njih, tako da mi je izuzetno tesko da se otarasim te predrasude...
Ali u sustini, imam predrasude prema ljudima koji imaju predrasude :P
Ne, stvarno, predrasude su skroz bzv, i treba ih se otarasiti...
Samo sto ce to kod Srba teze da ide...

Back